Vad man uppskattar här i livet..

"men bara så du vet katja, även fast vi ses sällan som fan och så så på något underligt sätt är du väldigt viktig för mig, du är ett naturligt inslag i mitt liv och alltid sjukt najs att prata med, jag önskar verkligen innerst inne att vi sågs oftare och så, men summan av kardemumman är att du är viktig för mig även fast jag inte visar det"


jag skulle skrivit värsta grejen här men jag tror jag håller det för mej själv..

Tonight has fallen and I can't get up
I need your loving hands to come and pick me up
And every night I miss you
I can just look up
And know the stars are holdin' you, holdin' you, holdin' you tonight


sorry för ett konsitgt inlägg men behövde få ur mej allt..

puss!

Uppvisningen

Skämde ut mej men visst, det va kul :) Saknar redskap så jag dör. Så fort jag börjar så känner jag att jag kan köra hur länge som helst.
Imorn är det måndag och näst sista veckan. Vi går bara 3 dagar och det är ju iof skönt.
Jag vet inte va jag ska skriva asså.. känner mej typ konstig. Ledsen/glad/ångest/irriterad typ.

aja.. puss!


gå aldrig från min sida <3

Bounce

Bounce igår va galet, så jävla grymma! OM jag kunde dansa skulle jag inte banga på en sån karriär.
Efteråt va det skum och paartymusik, men alla (dom jag va med) gick ut så det blev inget med det. Fan jag och linn hade sån jävla lust o stanna ett bra jävla tag mer. Jajaa.. sen åkte vi hem till vår tränare, kollade på nån dvd om bounce sen åt vi sen stack jag och linn. Jag va sjukt trött.. vet inte varför.

Idag äre uppvisning :) Kommer bli sjukt kul tror jag, hoppas bara jag kan köra på min cp handled. Men kommer nog köra vilket som, även fast det gör ont.  Det har ju inte varit nåt problem å göra förut (;
Nu ska jag börja fixa mej..



puss

freezing

Att åka moppe med tajts och nylonstrumpor och bara slip in skor är inte nån smart idé.
Har drivit runt me yasse och träffat lite folk här å där hela kvällen. Sen drog vi till donken i kallhäll och chilla och frös ihjäl typ. Det kom fram en as läskig man till oss..

Mannen - Du har färgat ditt hår svart va?
Jag - Aa..
Mannen - Och så har du Britney Spears parfym på dig..
Jag - eh aa..
Mannen - Visste väl det
Jag - *hjälp* ...


Är han värsta satalkern eller:S fett läskigt juuuu :O

Nu ska jag krypa ner under mitt varma duntäcke, gonatt !


stressig shopping

Hemma nu, solade med nadja mötte jabba och vi skulle först till jakan sen kista men det blev bara jakan. Kändes som vad jag än provade såg jag ut som en fet ko, skit kul va det. Eller inte. Fick iaf med mej, en lila/vit spräcklig lång tshirt typ, en mintgrön/ljusblå söt tunika och en skit snygg rosa partyklänning ;D köpt på gina.. det är rosa med en "rand" paljetter där fram iaf dom är fett konstiga i storleken så ni vet. Mitt är XS och är typ endå lite för stort. Fick även med mej ett vitt skärp med guld nitar, också så jävla fint. Vet inte vad det gick på men vill helst inte veta..
Ikväll skulle jag supa me yasse och carro men nu fick vi inte tag i drickan så nu vet jag inte vad som händer. Återstår att se.. Ha en bra kväll!

puss

Varmt

Asså det ät helt sjukt, nästa vecka kan jag säga "nästa vecka är det skolavslutning", hur jävla härligt är det inte att kunna säga så? Det här året har gått så sjukt snabbt, hoppas inte sommarlovet går så snabbt bara!
På idrotten sprang vi ju då på ip, så sjukt jobbig och fan va varmt det va! Sen spelade alla vi tjejer brännboll sista halvtimmen typ. Har inte kvar nån idrott nu tror jag, skönt!
Just nu väntar jag på att min syster ska smsa sen ska vi sola tsm som vi alltid gör sen får hon hjälpa mej med shoppingen :)

Åter till tv'n, puss på er!

Jag kan ibland även jag!

Träningen gick bra, uppvärmningen va as jobbig men garvade gjorde vi ;) Va typ allmänt på bra humör och det är alltid kul för jag märker det själv ibland. Eller nåt.. :P
Imorn har jag bara en halv lektion typ.. men måste gå på den för det är sista idrottslektionen och man måste springa dom där jävla 12 minutrarna.. -.- Kommer gå sååå bra för mej som typ inte joggat på 1 år (iaf inte länge). Som idag när jag skulle till bussen i regnet så småsprang jag lite för jag ville inte bli blöt, småsprang ca 100 m när jag kom fram stod jag å flåsade asså :P Killen brevid måste trott att jag va värsta otränad asså ;p

Men iaf, efter skolan blir det lite shopping och öka risken lite för hudcancer, yes solarium ofc!
ÅÅÅÅH mamma kom just in och sa att hon satt in 1,5 till mej :D TAAAAACK <3

Ha en bra dag imorn, för det tänker fan mej jag ha!

PUSS, ALLA SÖTNOSAR <3

Alli bantingspiller

Läste en artikel om det och hur bra låter det inte, de hindrar kroppen från att absorebera 25% av kalorierna man får i sig i varje måltid och om man endå äter lite (jag äter typ ett "riktigt" mål om dan) så är det ju ännu bättre.
Men jag kollade på deras sida www.alliplan.se och kollade på frågorna, då va det en som hade bmi 28 typ och om man har det får man inte käka pillrerna? Då måste jag skicka nån överviktig människa att köpa dom ju :O
Sen hade dom även den här tabellen som gjorde mej jävligt förvirrad.. det kan inte stämma att en 150 cm lång person ska väga 63, inte ens jag väger över 60 och jag är endå 162 cm?? Nej, där är det nog fel..


(kan inte stämma va?)

 (artikeln om alli banting)

tjoflöjt!


Krig i jakan och kungsängen!!

Det åker ju runt stridsvagnar här! hehe

Skoja, det är väl militären på Livgardet i kunsängen som är ute och övar.
Hade Sv/Sh/hi seminarium idag om helvetesuppsatsten jag skrev för ett tag sen. Det gick nog bra,men man kände sig fett tasikig när man skulle opponera på andras uppsatser (a)
Seen körde jag och mickis en oväntad engelska redovisning om 10 saker vi vill göra innan vi dör. Vi hade planerat att säga att vi "glömt pappret hemma" men det ändrade sig, men det gick skit bra endå!
Sen när jag skulle hem så blrja det spöregna och jag hade gått enda till ip för bussen gick inte vid ekhammar. FYFAN va blöt jag blev såg säkert ut som en luffare när jag klev på bussen.. pinsamt värre.

Ikväll äre träning.. är skittrött men måste väl pallra mig dit endå.

puss på er !


Ändrade planer?

Snacka just me yasse och hon fårga om jag ville med på club top notch på lördag. Men eftersom bounce är då så vet jag inte hur jag ska göra. Iofs börjar det 22 till 03. Men aaa.. kul å va fett bakis på uppvisningen? Men jag vill endååååå :D
Fan besultsångest!!!

Aja det va sista inlägget för idag, gonatt gott folk!

It's my passion - my true face

Blir väl typ 3e inlägget idag dårå..
Ska fan prova bantningspillerna som kissie kör på just nu. Läser hennes blogg dagligen för att hon är så jävla patetiskt så det finns inte, det är kul för man garvar åt henne så jävla mycke, och på så sätt har hon ju på nåt sätt lyckats eller vad man ska säga. Ljuger gör hon helatiden också, tro mig jag vet, har ju mina kontakter ;)
Iallafall dom finns å köpa receptfritt på apoteket, hur bra är inte det? Men måste typ gömma dom jävligt bra här hemma..
Mamma hade ju hittat min låda full me gamla flaskor och burkar i tisdags när jag kom hem från träningen (a) hehe.. Hon letade efter udda strumpor så kom hon till fel låda. Hon fick en rejäl utskällning av moi men jag fick ingen konstigt nog :)

gymnastics <3

Det här suger ju..

Hata missförstånd.
Har suttit hela dagen och läst igenom en klasskompis uppstats. Imorn är det seminarium och då ska man sitta o snacka om vad som är fel med den och bra och sånt där. Typ rätt fakta? Hur ska man veta liksom..
As jobbigt. Kommer säkert få veta massa fel jag gjort i min och oooj så kul det kommer bli!

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ hata skolan

det var så bra

Det gör ont, själen bara svider
när jag som vanligt
tänker tillbaks i tiden


I said what what in the but but

Träningen va svettig, braluft lös, jobbig, seg och ej rekomenderad för rökare. Japp..
Jag kommer typ va död efter believe dansen på uppvisningen yeah.
Pappa är störande, riktigt jävla störande.
Imorn är jag ledig och det är ju skönt. Ska sova, och antagligen ha ångest.

puss på er

Hot n' cold

Fortfarande sommar ute, fast det blåser som fan och det är inte kul med mitt långa hår.. och endå vill jag ha längre ;P
Asså jag är inte sjuk och har inte vart det heller, men jag har hostat i flera veckor nu utan anledning.. haha rökhosta hejhej? Nej men jag vet faktist inte om det är pga det..
Seen bästa idag ju, redovisningen blev ju uppskjuten till idag egentligen, men ingen ville gå upp först så han sköt upp den till torsdag ist haha, fast min grupp ska göra den på måndag för en är borta på torsdag. Haha
Och en jävligt kul sak är att jag inte har några lektioner imorn och är därför ledig. Fatta skönt!? :O

Ikväll äre träning, guuud så pepp jag är.. nej men det kan va himlans trevligt! ;)

puss på er sötnosar


mera vin fyllesvin

Asså jag irriterar mej på saker som jag inte borde irritera mig på egentligen.. tror jag. Det är fett störande att va irriterad och att vara irriterad på något/någon. Haha ja thats whats on my mind right now ;)
Kollar på färjan, blir fett partysugen. Får se om det blir nå supa på fredag för på lördag går det ju nog inte :P Om jag inte drar från min tränare typ ganska tidigt.. Hmm. Får se hur det blir med det.

Dagens låt är denna och guuuuud så jag längtar till mallorca, det kommer äga så fuckat hårt!:)

sommarvärme

Idag har det varit riktigt varmt ute, så himla härligt!
Skolan va väl helt okej för att vara en måndag. Alla hade glömt att det va redovisning så det blir imorn istället, skönt för vi hade inte förberett ett skit :P
Fick veta att jag slutar den 11e istället för den 12e (a) inte så mycke skillnad menmen :)
Det va väl typ det..

puss till er som förtjänar en

I had a dream

en saknad, en sorg
en jävla massa minnen
det finns någonting i mig
som aldrig någonsin försvinner

en obeskrivlig känsla, både kärlek och hat
...

jag saknar det så jävlajävlajävlajävlajävla mycke

cp väder

Träningen va ganska seg om man säger så men det är ju så om man ska hitta på en helt ny dans..
Uppvisning om en vecka, känns as bra! -.-
När vi skulle hem gick det ingen buss, eller för mej gjorde det nästan det men camilla och linn övertala mej att gå med dom och sen ta bussen från linn. Gick ett tag och sen börja det spöregna -.- :D kuuul.
Va hos linn i typ en kvart för å slippa stå ute i regnet så det va ju najs.

Imorn ere skola -.- Känns inte som att vi har nått nu :S

fuck off, i'm better than you could ever dream of being
suck on that biiiiatch

yr

Har varit yr hela dagen, så fort jag ställer mej upp så snurrar allt o det blir typ svart för ögonen men sen några sekunder efter så går det över. Äre nått fel eller??
Ska träna idag och ååååååååååååååh taksi la sig just mitt på mitt golv helt raklång hahah det blev nog för varmt i det rosa duntäcket med solen på sig. Så sööööt min bebiii <333

Nu ska jag fixa klart mej, pussss

katja + hästar = sant *not*

Har varit och hjälpt yasse me annas häst hela dagen, det va intressant :P Träffade sandra h där haha av alla ställen liksom :O :P
Ikväll ska vi till min farmor på middag.. sen får vi se om jag kan smita ivälg till hässelby på party. Är fett sliten från igår asså jag dör..

puss på er

skönaste

Från att tro att jag skulle sitta hemma och dö till roligaste partyt asså. Vid typ kvart i 8 bestämde jag o yasse för att dra till en fest i polhem. Då va jag inte fixad än så blev liite stressigt. Men vi hann med 25 över bussen (aplåder till mig som faktist hann med :O). I polhem kom henke och eldin och mötte oss, först fick vi inte komma in på festen ens. Men någon slängde ut några bara för att vi skulle få komma in (a) Första 20 minutrarna va det jävligt segt. SEEEN flirtade  (snodde i vissa fall (a) ) vi till oss dricka. Okej det mesta va ren vodka direkt från flaskan men vad gör man inte liksom..
Hemvägen ska vi inte prata om :)

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, puss


komethallen vs solcenter

Kom hem nyss typ, den här gången solade vi i komethallen. Det kostar 29 kr för 25 min och i jakan kosta det 55 kr för 20 min MEN, jag såg mycke mer resultat efter gången i jakan så.. Jakan blir det nog resten av gångerna.
Ikväll snackas det om fest i berghem och gratis bebida och det gillar vi ;) Men får se hur det blir med den saken.
Har inte ätit ett skit idag så är fett hungrig men pallar inte äta så nu ska jag se twilight istället :)

ciaaao babes <3

cp

Fuckat stämming här hemma
Deprimerande väder
Nu drar jag och solar

C YA!

ahhhhhhhhhhhh

Kan nån adoptera mig snällaa?? Min familj är sjuk asså sick sick sick! Dom tar efter mig hela tiden, och i andra sekunden hånar dom mig. Dom säger att jag är fjortis för att jag sminkar mej mycke. Fjortis är ingen sminkning. Dom säger att min "stil" är fjortis, endå tar min syrra mina kläder 24/7 men hon är inte fjortis? bara för att hon är favoritbarnet liksom. Men då kan ni sluta ta efter allt jag gör då. Ena sekunden passar man andra inte.
Haha vad ska jag säga.. jag vet att ni vill va som mej ;)

Sen när jag endå håller på å klagar kan bara min data fucka sig liiite mer eller??
och sen kan någon gärna få slita ut alla ben i min handled.. eller nåt.

kom inte på nåt att skirva här

Kom nyss hem, har bliit brun och fått ett fint sommarlinne av pappsen. Tack tack!
Nu har han blivit på dåligt humör så nu ere inge kul längre.. Måste städa mitt rum och slänga in disk i diskmaskinen. SÅ JOBBIGT! Haha snacka om att jag klagar på varenda jävla grej, förlåt för det.

Bäst å börja nu så jag inte får en smäll, eller blir hörselskadad :)

puuss

HELG

Idag hade jag då nationella muntliga i franska, och det gick åt hvete kan jag bara säga :)
Det va typ det enda jag gjorde i skolan sen hade vi inte resten av lektionerna ;P Snart ska jag och min syrra åka och sola solarium, måste ju förberedas hära ;D
Har ont i min handled :( sug kuk hejdå <3

Trött som ett aaaaas

Smarta som vi är så missade jag malin och jenny både tåg och buss när vi skulle hem från träningen. Så vi fick vänta till fem i halv 10 tills nästa tåg gick. Vi va i stort behov av socker så i jakan sprang vi in på pressbyrån jag köpte en cola <3 och dom köpte choklaa. Nu e jag bara rädd att jag inte kommer kunna somna av sockret :p aja.. är ju trots allt väldigt trött så jag hoppas det går iallafall.
Imorn har jag muntliga nationella i franska, kan det bli bättre ? <//////////3 bläää

puss gonatt

howdiii

Tjosan bloggen, imorse va jag sådär äckligt trött som man bara hatar att vara. Kunde knappt ha ögonen öppna när jag sminkade mej. Åkte iaf till skolan och hade nationella prov i matte, jag vet inte hur det gick. Det va skit svårt!
Sen skrev jag och min grupp klart naturkunskaps arbetet. Så skönt! Inga fler arbeten i naturkunskap i hela mitt liv!!

Juste.. måste berätta en rolig grej som hände igår morse. Bussarna som går från kungsängen till skolan är alltid fullproppade med elever både från ekhammar och ubg. Sen när bussen stannar vid skolan och alla ska gå av så ropar busschauffören (som va en kvinna) ut såhär "Jag ville bara säga att jag tycker att nu ungdomar är ett väldigt tålmodigt släkte, ha en bra dag!" Vi ba hahaha, snacka gullig busschaffis, dom brukar ju va hur sura som helst xD

Ikväll ere träning, får se hur det går me min handled men det ska nog gå.

pussss

jag glömmer aldrig..

Jag googlade nyss "usmtruppen" ..
Varför gjorde jag det? Nu kommer bara alla minnen upp igen, och jag saknar fortfarande, även fast saker blivit mycke bättre. Jag saknar att det inte är samma sak längre..

Det kom upp massa av våra gamla blogginlägg, och protestlistan till styrelsen, och annat snack om styrelsen.
Asså mötet.. jag har nog aldrig varit så arg på en människa i hela mitt liv som jag va då. Och jag tror det märktes, jag hoppas det. FYFAN

allt va så jävla bra förut.


Ungdoms SM 2007

16 skoldagar kvar!!

Idag gjorde jag och mina kompisar en fantastisk upptäckt (hehe)...det är bara 16 skoldagar kvar idag om man inte räknar med den här. Hur lite är inte det? :D
Idag hade jag och mickis nationella muntliga i engelska, så jävla najs att man satt o prata med en bandspelare istället för att en lärare satt där o lyssna :)det gick nog bra för oss!
Behövde inte gå på franskan, fett skönt!

Imorn ere tisdag och nationella matte del 2 ;( sug. Men sen ere onsdag och då e veckan slut ^^

puss

Tungpiercing, hot or not?

Asså jag vill så pierca tungan, jag tycker det är så jävla schnyggt så jag dör. Grejjer är ju att jag inte får för mamma o pappa -.- suug. Aja det blir typ det första jag gör när jag fyller 18 helt klart ^^ .. Fan jag e inte ens 17 :S ?! Orkar inte vänta!!! :(


så HOOOOOOT!

There's a truth in your eyes saying you'll never leave me

Söndag idag, ingen träning eftersom det va tävling igår. Men hade nog endå inte kunnat träna för min handled är fortfarande cp. Kan inte använda den normalt och jag hatar att inte kunna göra det för man känner sig helt handikappat :( Jävla punghelvete!! Jag vet inte ens va som hänt med den.. Om det inte går över så får vi väl åka och kolla det.

Annars har det inte hänt så mycke idag.. puss !

den riktiga lyckan

Asså min handled har fan totalt fuckat ur -.- pappa mobbar mig och säger att hela jag är trasig och bara går sönder hela tiden. HAN DÅ? Går ut och halkar och bryter foten :P Bra jobbat! Fast jag kanske inte är så mycke bättre.. (a)
Sverige sjöng just på eurovision, det lät väl bra, men såg lite mindre bra ut :P Tycker hon ser galen ut ibland.
21:50 börjar american pie, naked mile tror jag. Ska se den även fast jag redan sätt den hundra gånger.

det gör hela mig lycklig    
det finns inte längre..
                           
                                                                                                                                                                                                        









</3

singing bee nyss

"Kom liljor och...salmonella"

HAHAHAHA


Tävlingen

Tävlingen gick bra även fast vi förtjänade en bättre plasering än 4. Om jag får säga vad jag tyckte så hörde vi inte hemma där.. Vi körde den tävlingen när vi va sjukt små liksom. Men för att ha tränat på varven bara 4 träningar så fattar man ju endå att vi är bäst och har lite mer stil än alla andra ;)

Min handled typ fuckade sig i flickisen, gjorde inte så ont först men nu kan jag typ inte böja den normalt eller lyfta grejjer
-.-.. wtf liksom. Så fort jag börjar köra redskap så ska jag självklart göra illa mig, så typiskt mej.

Ikväll så har jag inga planer än så just nu ser det ut som american pie, robinson och melodifestivalen..

puss på er!

mysfilmkväll m bästa carro :)

Efter riktig stor fail på kinan så blev det en mysig hemmakväll hos carro :) haha vi är så bra asså xD
Nu måste jag sova, ska upp tidigt och sen ere tävling som gäller hela dan imorn (: redskap in my heart asså<3

gonatt alla söta & puss till bästa carolin forsberg <3

Holocaust by bullets

Va inte med på idrotten idag för jag ville inte bli så svettig när vi sen skulle åka in till stan. Av 36 st som är i gruppen så va det kasnke 15 där, varav 10 sprang typ :P HAHA.
Sen åkte klassen in till gamla stan för att gå på nått forum för blablabla historia. Handlade om Ukraina under andra världskriget. Där gasade man inte judarna utan alla sköts ihjäl och las i massgravar över hela ukraina. Det va ca 1 miljon som dödades. Fett hemskt.

Sen mötte jag sis i jakan och jag köpte nya hela trikåer en värmespray och en hårspray.
Tävling imorn så jag får inte supa även fast jag skulle vilja som fan. Så kanske ska träffa carro sen och bara chilla..

puss

bara klagomål, läs inte

Kom hem från träningen för ett tag sen, träningen va inte kul ville typ, as mycke gå hem.
Den som hade min dräkt har typ tvättat den så den ser cp ut nu, as mycke tack.
Eller så har jag bara blivit så jävla tjock, as mycke ångest.
Tävling på lördag, måste typ svälta mig själv tills dess, as mycke jobbigt.
Varken mamma eller pappa kommer å kollar på tävlingen, as mycke besviken.
Har inte tagit en cigg på flera timmar, as mycke irriterad på allt.

fuck off and die, gonatt

pääärcing

Can't wait tills magen blir slimmad och fin.. om det någonsin kommer ske?
Här är mitt nya navelsmycke iaf :)

 
ser ju typ gravid ut för tillfället ;S

vårshow

Om jag tänker efter så har den här veckan varit jävligt chill, fått sluta tidigare än vanligt nästan alla dagar!
Idag vare vårshow i ubg, min syrra va bäst. Och det roliga va att dom körde 2 låtar som dom körde igår på viksjöskolans elevkonsert :P Free fallen (?) och american idiot. Det va bättre igår.. faktist.
Igår fick jag som ag kanske inte berättade men iaf, jag fick en hårfärg av carro som hon inte ville ha. Det är precis den färgen och märket jag använder så det va skit bra :D Så nu ska jag snart förstöra mitt hår ännu mer. Och ni som säger at det inte är slitet eller inte ser slitet ut.. asså det ÄR slitet om man inte klippt sig på över 1,5 år :P

Jag venne om jag orkar färga det exakt nu.. det får bli lite senare (a)

pusssss

elevkonsert

Slutade klockan 10 idag, fett skönt. Robban hämtade mej i skolan så åkte vi hem till han och chilla och kolla film.
Sen vid 3 typ mötte jag sötcarro i jakan. Åkte hem till henne och ja.. stod framför spegeln och snacka massa skit :)
Det är vi så jävla bra på asså! Sen tog vi bussen till viksjö c, chilla runt där lite tills det va dags o gå in.
Elevkonserten va både bra och dålig.. Vissa va ganska bra, vissa va pinsamt dåliga men bäst av dom alla va helt klart Linn! Jag rööös i hela kroppen, du sjunger så jävla bra älskling.
När det va slut gick vi ut och gick runt lite o snacka me folk. Nu sitter jag här nyduschad och frääsch (stavning?)

Juste jag hade matte nationella idag också.. Första delen va fett svår men andra va iaf helt okej och jag fattade tillomed :D

Nu ska jag sova snart för jag e så jävla trött..

puss gonatt <3

Bästavän fyller 18 idag!

Idag va jag i skolan typ en halvtimme, nödvändigt värre!
Träning idag men är inte sugen eftersom jag antagligen bara kommer stå där och inte göra nånting. Men men, går dit för styrkan då. Mamma och pappa e sura på mig för att jag är ett dåligt misslyckat barn och inte alls lika bra som min syster. Det är lite tråkigt tycker jag.

Idag fyller även min fina bästis 18 också :) Fan vill också.. :(
Stort grattis till henne iaf och du är den bästa vännen som finns <3

PUSSS <3

GO STORSTADSPOJKEN!

Hur jävla skön får man va? jag garvar ihjäl mej :D


asså...

Jag har en himla lust att fylla denhär sidan me massa klagomål. Men eftersom jag är så snäll så låter jag er slippa det och skriver ingenting här. Gonatt!


It's over!

Har äntligen fått lämna in det där jävla arbetet och nu gäller det bara att glömma det. Nästan iaf..
Har haft cp ont i huvet hela dan pga ingen sömn antagligen. Blir till att lägga sig tidigt ikväll.
Fick reda på idag att jag inte längre har ig varning i Naturkunskap B för att jag va så bra på det förra provet, jippie!

Asså det är en månad kvar till sommarlovet, hur lite är inte det hörrni? Fyfan va skönt det ska bli, och det här ska fan blir den bästa sommaren ever. Fast 2006 är svårslaget. Men allt va ju bra när man va yngre så.. Även fast inte den sommaren bara va bra. Men det hände mycke nytt liksom och har så jävla mycke minnen därifrån.

2009 ska iaf äga lika mycke som 2006 :)

puss på er


En helvetes natt

Har bara ett ord att säga..
panikångest


all i'm asking..

is a way to real happiness..


..
i miss it so fucking unspeakably much.

Smärta

Träningen gick väl bra.
Ikväll ska vi typ på middag till viksjö kusinerna så det blir en lugnt kväll ikväll med. Btw så har jag ont i hela kroppen efter träningen, snacka om otränad :( jag vill va tränad hallå, jävla kukbajsäckelhorfitthelvete att det blev som det blev med allt och att jag slutade i jg :( ååååångrar!

Nu ska jag se film och vila min feta äckliga fula kropp :(

puss

Gymnastik är det BÄSTA jag vet

Kom hem från träningen för ett tag sen och ligger nu i min säng och funtar på o kolla på nån film, btw så dricker jag cola också, fan va glad jag blev när jag såg att vi hade det när jag kom hem. Haha fett bra att jag tränar och det första jag gör när jag kommer hem är dricker onyttig cola, skit bra katja!
Träningen gick väl bra annars, det är så grymt kul o köra och fan vad jag ångrar att jag slutade.. verkligen :'(.

Nu ska jag kolla på film och trösta mej med att det är träning imorn med :) jihooo! Fast sista på länge säkert -.- :(

puss puss

It's friday baby

Hade utvecklingssamtal imorse, och det va lika hemskt som vanligt. Missade idrotten pga det också.
Sen jobbade vi bara med projektet resten av dagen. Dagens roligaste får bli lunchrasten, jag har inte garvat så mycke på länge :) Avreaktioner säger jag bara.
Ikväll blire inge supa utan det blir tvärt emot det, träning alltså! Kommer väl hem runt halv 10 skulle jag tro och då ere raka vägen till soffan. Dagens vill är flytta utomlands, typ USA. Onödig fakta där btw.

Nu ska jag städa mitt rum sen göra mej iordning för träningen,

puss !

Att göra och köpa innan sommaren!

Det känns som att det är skitnära till sommaren och Magaluf och jag måste hinna med att göra saker innan det är för sent! 

     1. Vaxa benen eller har någon provat den här krämen som tydligen ska ta bort hår? Isåfall, funkar det? 

2. Sola solarium! För att förbereda lite liksom ;)         

3. Inhandla sommarens bikinis, alltid ny varje år! Har hittat dessa 2 på HM som jag gillar :)
Bikini nummer 1:  (man ser inte så bra men det är paljetter på)

Bikini nummer 2: (mycke finare i verkligheten, tro mej)

  3. Inhandla "enkla" piercingar, dvs utan "hänge". Annars får man ju värsta solmärke : P

det va typ allt.. (a)
PUSSS

Koreakriget och Vietnamkriget.. bläää

Sitter och skriver värsta arbetet om dssa 2 krig, dom är intressanta för att vara historia men gud så tråkigt det är!
Bläigt väder har det blivit också, det som va så fint imorse!?
Tänkte bara säga jag brukar inte tycka om dessa nya moderna tecknade/animerade filmer, asså dom "gamla" eller asså dom man kollade på när man va liten va så mycke bättre, är det bara jag som tycker det? Men en film har dom faktsit lyckats med, - Madagaskar. Hur bra är inte den på en skala? ;D Skit bra, jag garvar ihjäl mej varje gång jag ser den, både ettan och tvåan!
Nu ska jag mata min kisse och sen ska jag fortsätta skirva på arbetet.

Puss!

NP, engelska A

Jag va i skolan imorse och gjorde nationella i engelska, hör och läsförståelse, det gick nog bra. Det kändes som att det var typ lika svårt som det som vi gjorde i nian.
Kom till jakan kvart i 12, och det går typ inga bussar då, skulle fått vänta i 25 min så jag tog en promme från jakan staion, hem. Det va jobbigt hehe.
För övrigt så verkar det inte som att jag missat så mycke i skolan och det känns jätteskönt! Jag mår bättre idag så det blir nog skola imorn och sen träning (a) Får se vad mamma säger om det men jag skiter i om hon säger att jag inte får träna, ska det iallafall!

puss på er!


Hejdå sängen, - hej soffan!

Nu har jag legat med min laptop i min säng ett bra tag. Har lyckats ändra lite grejjer i bloggen iaf.
Men nu orkar jag inte hålla på mer. Ska ta mej från sängen till soffan och där ska jag väll se vad som finns på tv.
Mamma säger att jag blir hemma imorn med men på fredag ska jag till skolan och jag ska träna också, skiter i vad mamma säger om det och om jag blir ännu sjukare sen, jag ska ska ska.

Som ni ser så e det 50 dagar kvar till Mallorca och ännu färre dagar till sommarlovet, underbart!
Ni får ha det så bra, puss på er!

I made it!

Jag lyckades göra texten i rubriken liten ;D
btw så är jag fortfarande sjuk.

gonatt!

Får jobbas på med designen imorgon i min ensamhet.. Säger gonatt me denna fina, minnesfyllda låt!

Gonatt <3

hjäälp

Kan fixa det mesta utom det som ner ser ser fuckat ut just nu.
Runriksaken och där man ser inläggen.. fattar nada. Hur gör man rubriken så det blir liten text tillexempel?

blää

Nu orkar  jag inte hålla på och fixa mer, inte nöjd men jajaaaaaaa


rök&krök influensan

Ingen skola för mej idag. Körde nog lite för hårt i helgen.. Jaja
Ingen träning för mej idag då.. :( Men jag SKA träna på fredag och lördag sådeså!
Det är så tråkigt att va hemma, man bara ligger o soffan och är död. Men jag kan inte säga att det är roligare i skolan.. eller jo ibland.

Jag längtar så jag dör till sommarlovet, fyfan va röj det ska bli, och massa mys på stranden, mmm :)

pusspuss   

spola tillbaka, stoppa

Skola sög, hade 2 lektioner sen nationella i franska och det va sååååå jäääävla svårt! Jag lovar, fysatan asså.
Satt och hosta som en idiot men va inte ensam om det. Hostar frortfarande och det gör ont i hela lilla mej:( Lovar, har säkert svininfluensan! :O
Annars är pappa skit jobbig här hemma. Dagens plus går till min bästavän som är bara allmänt bäst och sen det andra pluset är att det luktade sommar regn när jag åkte hem från skolan.

Nu ska jag dö tror jag, höres!

puss


död

Vi drog till skälby igår på en fest, det sög rent ut sagt. Jag va typ död så jag åkte hem vid 1 typ, va hemma 2.
Idag mår jag inte speciellt bra, håller på att bli sjuk tror jag.. orkar inte!
Imorn ere skola och jag har nationella i franska :( fan asså.
Aja hopppas ni mår bra iaf.

puss

härlig dag

Gick upp vid 10 typ för att göra mig iordning och sen dra på träning, igen! Träningen gick väl ganska bra, och jag älskar redskap så jag dör. Jag och linn va duktiga och dom enda som gick tbx till stationen, på vägen köpte vi en varsin twister. Och där gick vi i linne, solbrillor och sommarens glass, så jävla najs!
Skulle egentligen till kista med en kompis sen men ingen av oss orkade det, men ska möta jezl0 tha jabbanese i jakan snart för hon e skyldig mej ett ciggpaket bl.a men sen ska vi nog hänga runt lite ba. Får se vart vi tar vägen.
Så jag missar nog robinson :( haha men kan se imorn!

puss

så patetiskt

Dagens nyheter, Lördag 2 maj, sidan 11:
Stockholmnattens mest dramatiska polisärende utspelade sig vid halv 1 tiden. Polisen avlossade ett varningsskott på Barkarby pendeltågstation. Den två man starka patrullen hade kommit dit efter att en kvinnlig fältassistent larmat om verbala dödshot ett ungdomsgäng riktat mot henne.
För sent inåg polisen att situationen va värre än de trott. (HAHAHAHAH)
- Patrullen fick ölburkar kastade över sig. (?) Ett varningsskott avlossades och sedan skingrades gänget, säger Kenneth Lindfors, stations befäl i Norrort.
Ungdomsgänget är inte identifierade, men fler anmälningar är upprättade: våldsamt upplopp, våld mot tjänsteman och försök till våld mot tjänsteman.

Vafan äre här? INGE LIV kallas det.


Träning idag igen, måste börja fixa mej.
Puss

polisen kan fan slänga sig i väggen

Okej nu kommer gårdagen;
Först åkte jag till bästavän i skälby, på bussen dit träffade jag massa folk, bl.a malin nylund som tydligen skulle på en fest i skälby så jag bad henne fråga om hon kunde fixa in oss och det gjorde hon. Vi va där ett tag, ganska segt men okej för att föra bara. Sen får vi reda på en annan fest typ 5 min därifrån som alla andra folk på bussen skulle på. Så dit drog vi och där va många fler som vi kände så det va kuul! Sen blev ala utkörda så vi bestämde oss för att åka till johnny o kungsängen på efterfest. Men eftersom det inte gick någon buss så fick vi till barkarby station, ja vad kan vi ha varit typ 15-20 pers iaf. Och btw så är öl blandat med absinthe inte en bra kombindation.

Men iaf, vi kom fram till barkarby station och där hände det en jävla massa saker, och jag säger bara alla poliser är inte bra. Det är en jävligt lång historia så jag orkar inte skriva den men med på svt.se's nyhter kom det, och överdrivet va ordet. Om det är polisen som överdrivit historien eller media vet jag inte. Men varningskott för det som hände va jävligt överdrivet, och han skrämde fan livet ur mej som stod 5-10 meter ifrån.. jävla töööönt polis.

Detta fick tåget att stå stilla i barkarby i en halvtimme... HAHA så blåsta poliser kan vara.
Aja, sen drog vi till kungsängen och där träffa vi ännu mer bekant folk. Bussen va aas packad me folk och självklart ska 2 människor börja bråka i mitten av bussen medans jag ramlar över alla männsikor. En blödde i fejjan.. inte najs.

Hos johnny va jag bara allmänt seg vi satt i soffan o myste bara och sen gick vi några in i bastun (?) den va typ inte ens igång men det va lite varmare där iaf, för vi frös som faan. Kom hem runt 4, halv 5. Om jag är trött idag ska vi inte prata om.

artikeln. (ingen kastade ölbrukar och dom enda som var aggresiva var poliserna)
SKA FAN ANMÄLA ER!


Puss på er

gääääääälet

Kom hem nyss haaaaaah
valborg 09 va galet. Berättar imorn! gonatt<33

RSS 2.0