I wish that I could tell you something, to take it all away

Skolan va okeeeej. Idrotten va rolig vi körde tennis ^^ Jag och ida va grymma.. verkligen hehe.
Åkte hem och pluggade samhällskunskap och på fredag har vi svenskaprov också. Har typ inte ens börjat läsa :O Perkis är urgullig men allt känns jävligt flummigt på svenskan just nu.
Halvjobbig dag imorn, har kanske engelska. Om jag har det slutar jag halv 4 och kommer typ inte hinna plugga nåt till svenskan om jag ska på träningen också, vilket jag vill såklart. Men vi får se då..

FEKKE PÅ FREDAG, NÅN SOM ÄR PÅ?! :)


Halihalå

Så va veckans jobbigaste skoldag avklarad. Har kommit fram till att min matte/geografi lärare är en väldigt snäll prick. Mamma har köpt twilight böckerna till mig på svenska så ska börja läsa ettan ikväll :) Måste egentligen läsa samhälle men ååh jag orkar liksom inte. Kommer ju gå SÅ BRA på provet..
Nu ska jag fixa lite ny musik hade jag tänkt. Puss!


Nostalgi

Skolan va helt okej, vi har 2 prov den här veckan.. ser inte fram emot det. Träffade peffi på bussen hem, snacka om förr. Fan va man va jävliga på gympan asså :p Men fan va vi hade kul:)
Har fortfarande inte bestämt mig om jag ska ha dom rosa eller dom svarta skorna :P SKIT störande. Nackdelen med dom rosa är att dom lätt kommer bli smutsiga snabbt och att man kanske kommer tröttna på dom snabbare eftersom dom är ju rosa liksom. Men aa, dom e ju så söta!
Träning ikväll, puss på er!

Aqua, nostalgi eller vad:D

Beslutsångest

Shue bloggen
Så var det redan söndag kväll, har varit en skön helg. Det känns inte förjävligt att det är skola imorn iaf, känns okej. Fan va positiv jag känner mig! Hehe
Har dock lite beslutsångest med att välja vilket färg jag ska beställa på skorna i inlägget nedan. Först ville jag ha rosa men på dem syns det så mycke när dom blir smutsiga.. Men liksom rosa är ju endå rosa, min favvofärg och jag har inga rosa skor liskom. Jag ska sova på saken och imorn beställer jag!
Godnatt på er!



Vill ha!

Studiebidraget kommer snart..


Mååste ha dom rosa :)
från http://www.melba.se


Saturday

Igår blev det lite shopping med sis och pappa. Blev en vit stickad tröja med luva, as mysig, ett par sametts leggings en ny foundation och så fick jag en concealer på köpet. Man får alltid nåt på köpet när man köper clinique produkter typ, as najs! Sen blev det en värmespray också. Har skit ont i ryggen :( Hoppas det händer nåt kul ikväll. Puss!!


så fin


Aouch

Träningen.. började med att jogga runt andeboda och precis när vi kom ut så börja det spöregna typ. INTE najs. När jag kom in va jag helt jävla svart under ögonen och håret ba klibbade sig, uuusch. Menmen träningen gick väl sådär för mig lyckades halft stuka foten men fortsatte köra och min handled har fuckat sig, men den gör det ibland så.. :)
Upp tidigt imorn, men slutar iaf hyffsat tidigt. Måste shoppa lite, eller måste.. jag vill :) Men nu ska jag föna skallen och sen sooova! puss på er <3

Lista om mig själv

Skolan va helt okej, vi hade en vikarie för våran vikarie på engelskan men klassen bestämde sig för att inte gå på den så stackars den vikarien..:P
Imorn är det språkdagen i vår skola så ingen sovmorgon för mig men inte lika många lektioner heller så det är ju iaf najs :) Ikväll äre träning 17.30-20.

Namn jag kallas för:
Katja, katii

Hårfärger du haft:
1. ljusbrunt med blonda slingor
2. rödbrunt
3. svart (nu)
tre internetalias jag haft:

1. kaatii
2. katuffs
3. gyma (haha mitt första pa namn)

Färger du gillar:
Rosa, vit, svart, blå, baby rosa,blått,gult, guld.. gillar det mestautom typ orange och grön ;p

saker jag gillar hos mig själv:
1. jag är snäll
2. bra lyssnare
3. stark vilja
4. jag bryr mig 

saker jag inte gillar hos mig själv:
1. min kropp
2. dåligt självförtroende
3. rökare
4. lätt irriterad när jag är trött

saker som skrämmer mig:
1. vissa människors beteende och döden

tre saker jag gör varje dag:
1. är med vänner
2. gosar med min katt
3. tänker

favoritband/artister:

1. Beyoncé
2. Keane 

saker jag vill ha i en relation:
1. kärlek
2. ärlighet
3. humor
4. utrymme

tre sanningar:

1. jag älskar att utmana mig själv
2. jag är kvarts argentinsk
3. jag vet inte om jag är född den 19e eller den 20e juli

tre saker hos killar som tänder mig:

1. ögon
2. röst
3. kroppen


tre av mina favorithobbies:
1. gymnastik
2. vara med vänner
3. shoppa

tre saker jag gärna vill göra i framtiden:
1. flytta utomlands
2. gifta mig
3. skaffa barn

karriärer jag övervägt:
1. frisör
2. make up artist
3. bartender
4. reseledare haha


tre platser jag vill resa till:
1. USA
2. Kina
3. Australien


barnnamn jag gillar:
1. Saga
2. Danny


saker jag vill göra innan jag dör:
1. resa
2. skaffa barn



Sjukt sorglig..


Wouldn't mind it if you were by my side

Träningen gick helt okej, körde 1½ och det va ju ett tag sen..
Börjar tidigt imorn så det suger, plus att jag slutar sent också. Men såg nyss att jag har 550 kr på mitt kort, jag ba :D visste verkligen inte det. Plus att jag har lite i plånboken också. Så funtar på att springa in i jakan imorn efter skolan. (Y)!
Ska ta en dusch nu sen ska jag sova. Puss på er!


Ibland är det så enkelt, ibland inte

Vi skulle ju ha skolfoto idag men jag försov mej en halvtimme och inte nog med det så regna det ute. DÅ var det uteslutet att skynda sig så jag sket i skolfotot i år. Var typ 12 st som va borta haha.
Skolan rulla på bra, fick "jobba hemma" på sista lektionen så det va skönt :) Träning snart.
Puss


Jag bryr mig

Älska den du älskar, hata den du hatar
men hata aldrig någon du en gång älskat.


Ångest

Det va en väldigt mysig lördag, tack för det :)
Träna inte idag, har ont i halsen och vill verkligen inte bli sjuk så. Imorn äre fotografering och jag har absolut ingen anning om vad jag ska ha på mig -.- Får välja ut nåt ikväll annars kommer jag få problem imorn asså ;p
Sitter och kollar på top model så det är najs :) puss!

Lördags planer

Det va a hell of a party i huset mittemot mitt igår, tror jag kände en del folk där. Tänkte dra dit men pallade inte igår. När jag hade gått o lagt mej hörde jag nån skrika "KB" ett antal gånger och massa fyllesnack, riktigt kul att höra på ;p Hade endå ingen dricka så då skulle det väl inte bli nån höjdare för min del endå.
Idag/ikväll/inatt blir det som sagt fantastic 4 återträff:) Laga middag ihop, se massa film och klipp på karins data från typ aaaaaaas länge sen :D Kommer seriöst säkert ligga och gråta av garv, vi har nog gjort dom mest sjuka videosarna. Så det blir just like old times :) myyys! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mej iordning lite.
puuss!


tyvärr står karin bakom kameran, annars skulle det vart fantastic 4 plus mika och paulin ;p


You gotta long way to go


Velar

Träningen gick skit, va inte pepp. Om nån undrar så velar jag fortfarande, ibland känns det så rätt ibland gör det inte alls det. Fan vad jag hatar det här och är så jävla trött på det.. att jag velar heltiden asså ;p
Aja.
Längtar till lördag ^^ kommer bli fett mys! Nu ska jag kolla klart på idol sen ska jag väl gå och lägga mej så gonatt puss!


When you get what you want but not what you need

Skolan gick bra. Hata att det har blivit skitkallt ute ;( Imorse va det liksom 7 grader bara :O höll på att förfrysa!
Är sjukt trött idag men ska väl endå träna. Skönt att det är fredag imorn iaf och att jag slutar hyffsat tidigt:)
På lördag blir det återträff med fantastic 4, va grymt länge sen :O Så det blir grymt kul!
Nu måste jag göra mig iordning för träning, hörs ikväll! <3


Onsdag

Halåååå, har egentligen inget att skriva menmen. Skolan va helt ok och chill, ba 3 lektioner och sluta halv 2.
Ikväll är mamma o pappa på bio så det blir en en kväll ensam hemma med syster som förtillfället är på träning. SÅ SKÖNT! Imorn ska jag ha skrivit eller ritat en dröm till psykoligin men jag har inte drömt nåt på sistone så det kan bli lite svårt. Får väl hitta på nåt bara ;p
Tjingtjong!


Gröna dalen

Tjo bloggishen!
Va ju som sagt frilufsdag idag i gröna dalen, det va ju intresant. Det gick från att va sjukt varmt till svinkallt så det va mindre kul men i slutet så va det bara sjukt varmt.. jobbigt värre. Plus att jag hade värsta träningvärken.
Jag, ida, becca, susan shem och senait bestämde oss för att ta en genväg genom skogen. Vi visste att vi skulle komma ut på rätt ställe men fan va det va skog asså :P Aldrig varit med om nåt liknande haha, värsta upplevelsen. Vi va verkligen mitt ute i ingenstans. Ska slagga nu snart e fett trött så, gonatt :)<3


Gonatt, snart

Träningen - jag sprang hela "andebodavarvet" utan att stanna en endaste gång. Applåd till mig :O
Sen gick det väl helt okej, känner verkligen att man börjar få tbx lite muskler nu, mina lår är typ feta igen -.- Men orkar mer nu så det är ju bra iof.
Nu ska jag ta en dusch sen ska jag lägga mig, är slut. Puss!


Monday

Skolan va helt okej eller geografi läxförhöret gick åt skogen men vafan. Bara ett läxförhör..
Slutade halv 3 och efter skolan följde jag med jezl0 till centrum, knalla runt där ett tag, snacka, rätt skönt.
Snart är det träning.. har skit mycke träningsvärk ;( Aja, imorn ska vi typ ha frilufsdag.. hm får se hur det går ;p
puss!

BLÄ

Igår mötte jag som sagt jezl0 i jakan, vi gick runt lite o snacka sen ringde henke och vi gick hem till honom och chillkröka. Drack världens äckligaste öl som luktade skit och inte nog med det så spillde jag öl på en av mina nya törjor och min jeansjacka -.- Så nu luktar dom skit :(
Idag blire 3 timmarsträning igen. Inte sjukt taggad men lite :)
Såg de 2 sista avssnitten av överevarna idag och FYFAN va dåligt det slutade.. helt SJUKT dåligt. Det måste ju komme en till sesong asså :O
Nu ska jag göra mig iordning lite sen dra på träning. Ha det gött! puss

Idag och ikväll

Jag och mamma hade egenltigen tänk att shoppa förra helgen men eftersom det inte blev så så bestämde vi att ta det denna helg ist. Mamma gav mig en shoppingtur i födelsedags present och vi hade liksom inte utnyttjat den ;p
Så det blev ett par jeans, 2 par tröjor att ha till leggings en tjocktröja och en stickad kofta typ. Är rätt nöjd men kommer antagligen tröttna på det om en vecka haha..
Ikväll ska jag träffa jezl0, vi venne vad vi ska göra men träffas och prata är alltid nåt. Så nu ska jag fixa mej lite..
puss!


Fredaaaaag :)

Skolan va helt okejish :) Nadja ska typ pierca läppen idag :O jag ska följa med ^^ Jag vill pierca tungan, NUUUU asså alla kmr ha det före mej bara för att jag har ig i matte a -.- Fan.
Ikväll vet jag inte vad som händer, verkar va dött men får se senare liksom ;P Har ingen dricka endå och är verkligen pank också.. Kanske löser sig endå, det gör ju det ibalnd. Har för övrigt skit ont i huvet men det går väl över snart. Ha en bra kväll och hör av er om fest :) puss!


Glaaaad

Skolan va helt okäääj, vi hade ju ingen engelska i slutet av dan så då gick jag och min lilla mamma till syv och skulle snacka om vad jag skulle välja för kurser nu när det inte blev nån idrottsprofil. Eftersom jag redan visste att typ inga kurser hade blivit av så trodde jag att jag skulle få jättetråkiga kurser som jag absolut inte skulle ha nån använding av. MEEN eftersom jag kan spanska hihi, så ska jag tenta av spanska steg 3,4 och kanske, förhoppningsvis steg 5 också. Så då sa hon att jag får merit och det blir som mina indivieduella kurser. Så jag slipper körkortsteorin på måndagar som gör att jag knappt hinner till träningen. BRA VA? :D Helt perfekt för mig, har inte spanskan som en lektion heller utan får en lärare som säger vad jag ska kunna sen pluggar man hemma och sen har man bara ett prov på det! ;)
Nåt inte så kul e att jag typ håller på att bli sjuk och jag absolut inte vill bli det ;( pusss

Vad skulle jag göra utan min älskling?

Min älskade "lilla" kisse. Han är ju bara för söt och knäpp, helt underbar!
Inte nog med att vi skämmer bort han med lyxräkor och oxfilé, han har även en plats vid matbordet och dricker allra helst ur andras vattenglas genom att doppa tassen i glaset och sedan slicka på tassen. HUR knasigt är inte det? Världsbäst och sötast är han iaf, min plutt<3


Onsdag

Skolan va väl helt okej. På idrotten orgenterade vi och paddlade kanot på lillsjön. HAHA, jag ida nicole och mickis SÖÖG på orgenteringen. Vi gick runt i skogen rätt länge och hittade inte en enda kontroll :P Måste varit fel på kartan.. Paddlingen gick bättre ;) Det va jäättte varmt så det va sjukt jobbigt -.- Börjar få ont i halsen ;( vill inte bli sjuk!
Puss!


min fina bästis och jag i Magaluf!
Hoppas det inte är något allvarligt och att det går över snart ;/<3


ÅÅÅNGEST

Jag har inga fucking kläder att ha på mej!?

Hahahhahahaha ingen rubrik

Har varit så jävla trött idag. Började dagen me tråkig geografi sen vare hål så vi drog till jakan och köpte latte/chailatte på waynes, älska att det finns i jakan nu förtiden :)
Sen vare massa andra tråkiga lektioner men skratta så jag grät på matten för typ ingenting men endå :P
Franskan i slutet på dan kan ju bara ta sig riktigt jävla hårt. CPCPCP franska och du är så irriterande!!
Nu ska jag kolla next sen ska jag läsa historia, kuul va? (;

skin skin som den sol du är

If gymnastics were easy it would be called football

Träningen va sjukt jobbig men i slutet känns det alltid så jävla bra att man klarat sig igenom allt :)
Och jag älskar att gå ut ifrån hallen "söndertränad" som jag kallar det. Asså inte att man är sönder nånstans men att man känner sig sönder, men på ett bra sätt ;p okej, dedär lät konstigt.
Ska snart duscha sen ska jag kolla på Överlevarna :D börja kolla på det igår, så bra ^^ Blev helt fast vid det :P
Men gonatt iaf :) <3

jag älskar det så sjukt jävla otroligt obeskrivligt mycke


haha.sjukt länge sen, va kanske 10? ingenaning


2007


Why does it always rain on me

Skolan va seg, orkade inte körkortsteorin.. men det va bara idag, jag lovar.
Asså orka att jag inte kan ha mina svarta jeans längre -.- dom ramlar seriöst av och sitter som ett par jävla buggyjeans -.- puuuuuung.
Träning idag innan det ska jag plugga. pussss


sommar 2008


4-7 träning

Riktigt ovant att träna så länge igen ;p Uppvärmningen ska vi inte prata om, det jobbigaste jag gjort på sjukt länge.
Sen körde vi "vanlig" träning.. gick sådär.
Imorn börjar jag 10, rätt skönt. Sen måste jag stressa som fan för att hinna till träningen ;/ Pallar inteeeee.
Klockan nio börjar en film jag kanske ska se, får se om jag lyckas hålla mig vaken.

puss på er


..


Baby, you've been going so crazy
Lately nothing seems to be going right


R.I.P Paraplyet..


Detta paraply hittade jag på Barkarby pendeltågsstation på Midsommarafton 09.
För er som undrar asså.. ;p
Men igår pajja det helt och vi lät vinden ta det.


Hur fan lyckas jag?

Hej bloggen
Igårkväll drog jag och yassen först till jakan och fixa cigg (skulle inte du sluta yasse?) sen fick vi skjuts tbx till viksjö. Så drog vi till huset mitt emot mitt så jag såg liksom mina päron som satt på balkongen och rökte medans jag stog därinne och halsa vodka. Hehe, skit smart! Men som tur va så kollade dom inte in :)
Vi va där i typ en halvtimme men det va inge drag så vi drog. Gick en promme och sen satte vi oss vid fastebolskolan av nån anledning och ringde dit henke robin och eldin. Det blev lite för mycke ;/
Har skit mycke ångest börja böla och skit, haha så jävla cp. Har skit ont i handen, vid tummen typ. Vettefan varför..
yassen sov här så idag har vi bara lehat och degat framför mtv cribs, as chill. Och ikväll ska jag inte göra ett jävla skit, för jag orkar inte. puss på nosis<3

Friiiday

Skolan va heeeeelt okej (: Slutade halv 2 och nu är jag hemma i soffan. Snacka just med yassen och det blir antagligen "fest" nånstans i viksjö. Då kan jag dricka upp min vodka ^^
Ska nog lägga mig mig badet en stund, fryser så jävla mycke :O det blåser ju som faen.
Ha en bra kväll gott folk :)

Du är vad du äter

Kom nyss hem från träningen, det gick väl okej.. har ont i hela jävla kroppen menmen ;p har typ inga muskler kvar känns det som. Men det kommer väl!
Sitter och kollar på du är vad du äter höhö, skit kul :) Imorn äre som sagt fredag, hoppas det blir fekke nån stans så man kan ta slut på vodkan som bara ligger där. Bäst och göra slut på den innan mamma och pappa kanske hittar den. Den fick nämligen inte plats i min hemliga sko kartong längst in, underst i garderoben.. 
Men nu blire lite mer tv och sen ska jag krypa i säng :)

Fredag imooorn :D

Skolan va helt okej, så har jag börjat varje blogginlägg ett tag nu har jag kommit på. Svenskan va så sjukt rolig men as tråkig. Haha tyckte så synd om vår lärare i slutet, han är typ jättesöt och snäll och lite sådär mesig om ni förstår. Fick lite dåligt samvete ;p
Nu ska jag snart iväg på träning, inte gk stil träning för er som undrar. Så jag ska göra mig iordning nu!
Hörs när jag kommer hem ;) puss<3

Pallante

Orka inte fortsätta göra om, det gick åt helvete så jag gav upp.
Skolan va fett chill, slutade skit tidigt sen har jag bara varit hemma och slappat. Imorn har jag ingen franska på morgonen vilket jag är sjukt glad över. HATAR franska, det är typ det värsta ämnet i skolan.
Venne vad som händer och fötter ikväll, det får vi se..

Haha min katt fångade en fluga idag och åt upp den. Han är världens mesigaste så det va jävligt kul att kolla på ;p
Btw så har jag typ fått en finne under ögat.. hur lyckas man?

pussåkram

 


Gör om

Håller på att göra om i bloggen så det ser lite fuckat ut för tillfället. Men headern blev dålig så måste fixas imorn eller när jag har tid. Just nu matchar inget med nåt som ni ser ;)
Godnatt!

Jag tar ingen skit

Skolan va helt okej förutom att vi sluta så sent eller ah 4 sluta vi..
Det blåser som in i helvete ute om ni inte märkt det. Ska ba ta det lugnt ikväll, varva ner och fundera på lite grejjor. Tror jag behöver det. Imorn har jag sovmorgon och slutar skit tidigt för vi har ingen idrott så det är riktigt jävla skönt. Ska kolla tv snart och chillerilla lite. Puss på er!


RSS 2.0