70års fest och nattpromenad

Släktskiten va ju lika seg som vanligt, alla kusiner kollade på skräckfilm..läskig va den :p
Viksjökusiner åkte hem till viksjö och lämnade päronen på ekerö, höhö. Seen tog jag och paulinakusin<3 en rökaochpratapromenad, kändes som vi gick väldigt länge, kom hem nyss. Kommer inte kunna somna förns typ 4 eller nåt -.- Känner mej as seg, helt värdelös och skitposetiv!
xoxo


jag finns alltid här för dig kusin <3


pungrubriken

Kom nyss hem från bästa carro. Vi fixade nagelförlängning på henne, det tog en jäävla tid men det blev bra :)
Imorn drar jag mej till ekerö vid sisådär 3 tiden. Blir intressant.
Har redan fått en fläck på min nya tröja/tält.. Vet fan inte vad det är men tror det är olja från en stol eller nåt. Asså svart olja.. eller tjära kanske det heter, eehm iq'n är på max känner jag!
Kommer väl antagligen inte kunna somna inatt igen.. Bjuder på en bild för jag är så jävla snäll!


här skymtas min nya, nu sabbade tröja.. 149 spänn whatever

shame on me

Vi åkte till jakan ist för det va så fucking varmt :O
Köpte lite presenter till kusiner och till mej själv såklart. Blev ett GULT klädesplagg denna gång :O Är fett stolt.. stod mellan 2 likadana, en gul och en rosa, och jag tog den gula ^^ As party! Den ser dock lite ut som ett tält på mig eftersom jag har två stumpar till ben -.- Korta feta saker, blääääääääääää
Håller på att städa mitt rum sen ska jag träffa carro igen huhu ^^
xoxo

Kvällen och morgondagens planer

Gick ut vid 22 typ, mötte bästa carro, det va länge sen nu och har saknat henne som satan!!! vi gick runt lute. Efter en stund träffa vi johanna och angnes och gick till nått dagis där det va massa folk. Eller vi stod utanför dagiset för jag och carro va osminkade (a)
Imorn ska jag till stan med carro och shoppa ännu mer :) plus köpa lite andra saker.
På torsdag åker jag till ekerö för min morfar fyller 70 och min moster fyller också år. Så det blir släktpartaj.

Just nu sitter jag och kollar på danska paradise hotel, det va mitt favorit program förut för skiit länge sen. Fast inte på danska dårå :P Har skit svårt för att sova nu förtiden, somnar typ halv 4 - 4.. men så blire när man har råkat vända helt på dygnet. Tvingar mej upp vid ett typ.
xoxo

Några ord

Come let me love you,
let me give my life to you
let me drown in your laughter,
let me die in your arms
let me lay down beside you,
let me always be with you
come let me love you,
come love me again


Dagens köp

Först va vi i kista, trodde jag skulle hitta värsta fynden på gina eftersom dom har grym rea men allt va i strl M/L/XL aa ni fattar, väldigt stora kläder. Så nej.. inga fynd på gina. Sen hade jag spanat in en klänning på hm men den hitta jag såklart inte. Ist blev det en as ball midjekjol (rosa och svart), en rosa bh och ett par söta trosor (rosa och vita) haha :)
Sen åkte vi tbx till jakan och sprang in på hm och dääär fanns min klänning :) Så köpte den med, plus en mascara.
Den har en svart överdel eller vad man ska säga och själva kjolen är typ korallrosa. Haha allt jag handlat har inslag av rosa ^^ Klänningen måste jag iof sy lite, den är för lång, på bilden har jag vikt upp den nedersta "delen". Kort ska det va!


Mongo

Inatt drömde jag att det va späckhuggare i Lillsjön. Intressant huh?
Idag ska jag till kista och shoppa galet. Vakna nyss så måste nog skynda mej lite. Helt fuckat, är fortfarande sjukt trött.. men vaknar väl till snart hoppas jag.
Ha en bra dag gott folk! <3

Trött men kan inte sova

Min kväll.. träffade yassen på en cigg en snabbis innan jag skulle möta min kära kusin. Skulle hjälpa henne och sätta i hennes lite mer komplicerade löshår. ´Pillrigt som tusan, men det gick bra. Klara blev vi efter 1,5 timma :)
Sen när hon gått så glodde jag på film, otroligt intressant. Imorn ska jag shoppa, ooooh vad jag ska shoppa!
xo


fittrubrik

Måste det va mulet helatiden, as kul sommar verkligen.
Känner mej fett positiv, inte.
Det händer ju inget kul halå. Ska snart följa med mamma och handla tror jag, liv eller vad?
Orka att massa random skumma mäniskor skriver på msn och låssas som att dom känner mej, skaffa ett liv säger jag bara.
Imorn måste jag shoppa mera känner jag, min garderob är så inte full redan. Fan kanske måste slänga lite kläder innan jag köper mera nytt. orkar inte.

Nu ska jag duscha.


megastor kyss från mig får ni så va glada!
skitfina tänder man har också.. inte

HAR FUCKAT UPP DET

Råkade fucka till designen rejält.. håller på att fixa om det.

lustgas är en jäkla bra uppfinning asså

Det här är nog väldigt överdrivet av honom, det håller inte så länge.. men allvarligt. Man kände sig typ lika cp som han ser ut :)

Stan och bio

Idag ska jag utnyttja min födelsedagspreset. Dels alla pengar och dels "shopping med mamma". Och sen avslutar vi allt med bio :) Skit mys! Fast risigt väder äre :/
Annars då.. saknar magaluf som faen, haha :D börjar kanske bli lite tjatigt men allvarligt.. det är faktist så illa :P
Kan inte vänta tills nästa år då jag e 18 också! Då kör vi, magaluuuuuuuuuuuuf! WIIIIIIIIIIEEEEE :D:D:D

Nu ska jag börja fixa mej.. vakna faktist halv 1

puss

A song and a pic


Saknar kvällarna på Casablanca! <3


Kommer alltid att förknippas med Magaluf 09 <3

The pears are home

Har varit ifrån mina föräldrar i en hel månad nu, eller lite mer? Det va blandade känslor när dom kom hem, va självklart glad att dom va hemma eftersom jag inte träffat dom på länge men nu börjar ju allt tjat och klag igen..
Iaf ikväll ska vi fira mig lite :) Har fått en champagneflaska :D och en väska och ska få antingen en shoppingtur eller pengar som jag kan shoppa för, så det är najs.. fast funtar på att önska mig en BRA  webbcam också. Har ju trots allt 5500 spänn nu helt plötsligt.

Haha när jag fick champagneflaskan så sa dom antingen får du bjuda på den när vi har nån fin middag här hemma eller så får du vänta tills du blir 18. Då sa jag att jag borde åtminstone få ha den på nyår ;O Då sa dom att "den saken får vi diskutera då" :P Dom boorde veta att jag hur som helst kmr dricka på nyår så.. men men :)

Jag flagar på hela kroppen typ :( Kmr va blek när skolan börjar..

<3

Bloggen är till för mig och ingen annan

Nu känns det som att jag gör skit onödiga inlägg men jag har fett tråkigt och jag bara måste skriva av mig.
Tvingar ingen att läsa min blogg så tänk inte att jag är knäpp i skallen nu.

Kan fan inte sluta tänka på allt, den här gången kommer jag aldrig vänja mig vid sverige igen. Kan man haft det FÖR bra?
Jag vill tillbaka till relax avdelningen på hotellet. Vill ligga på luftmadrassen i bubbelpoolen. Se alla engelsmän skämma ut sig. Träffa norrmännen. Vill tillbaka till dansgolvet och höra alla skrika med till when love takes over. Jag vill tillbaka till trängseln på partygatan, alla discon och barer osv. Vill köpa lustgas av suck and blow snubben, gå till nåt ödeställe för att inte fullkomligt skämma ut sig. Fan. Börjar garva så fort jag tänker på allt vi gjorde där borta. Klart bästa resan ever. Jag tvingar er fan, ni måste dit innan ni dör! :)



"Klag inlägg"

Så läs inte om du absolut inte är jätte intresserad och inte har nåt bättre för dig :)

Mina myggbett från igår gör mig galen. Varför är det så jävla mycke mygg i sverige för?
Kommer aldrig kunna somna ikväll.. eftersom jag gick upp halv 4 -.-
Jag orkar inte med sverige, fett tråkigt land. På ett sätt önskar jag att jag inte åkt till Magaluf eftersom nu måste man gå och vara depp över att man måste leva sverige livet.
Vill ha lustgas big time.. haha.
Sen dödar hemliga problem mig också.
helvetesfittkukhora

såååååååååååååååååååååååå det va nog allt.

Födelsedagsfirandet

Igår vare party eftersom jag fyllde år om någon missat det :)
Tack till alla som sa grattade mig! Började med att som vanligt träffa min bästis och köpa vodka i söderhöjden. Där träffade vi macki och hans komis kaliffa (?) När dom såg våran vodka och vi berätta hur mkt vi köpt den för blev dom galna och ville också ha :P Så vi bad langaren komma tbx så dom kunde köpa en. Efter det drog vi till kungsängen till martin.. där va det inte drag, och grannen över klagade på musiken och på att vi satt ute på ballkongen och rökte och prata. Vafan har man en balkong till liksom? :O

Så jag macki jess och kaliffa drog därifrån, men en toaspray och en påse som vi hade jävligt kul med. När vi skulle gå på bussen för att åka till jakan så fucka sig allt. Macki och kaliffa hade fixat fusk sms biljett och det såg tydligen chaffisen? Så han slängde av alla även mig och jess fast vi hade busskort. Jävla fitthor chaufför.
Efter lite kul me toasprayen och kisspaus så bestämde vi oss för att GÅ till kungsängen station. Det gick bra.. hehe
Där fick vi vänta i hundra år på bussen, men fan vad vi garvade åt allt asså ;D

När bussen äntligen kom och vi fick gå på den här gången så bar det av mot macki i jakan. Vi bara chilla galet och fortsatte med att va sjuka i huvet :) Kom hem halv 6, vakna halv 4.. as pigg!

Imorn kommer mina pears hem.. tidigare än väntat så vi fick lite panik här hemma.

<3

17 om några minuter!

Jag är faktist född på midnatt, coolt va? :) Så snart är jag 17 år och bara ett år kvar till friheten! :D
Jag märkte just, eller just och just.. ibland får jag hjärtklappningar av cigg :S Vet fan inte varför och vet fan inte om det är normalt heller. Fett skumt..
Jaja, det va typ kvällens tanke. Ska snart gå och lägga mig :) Fick 3000 spänn av farmor i present idag (a) Fett glad :D
puss på er!

skulle haft en bild här men det går inte att ladda upp :S

De två veckorna i Magaluf <3

Kom ju på att jag typ inte berättat något om resan nästan, bara sagt att det va sjukt kul. Men nu kommer en lite mer ingående sammanfattning av resan för er som är intresserade såklart.

När vi kom till hotellet hade dom typ inte städat klart vårt rum så vi fick lämna alla väskorna i ett speciellt rum och så fick vi sätta oss vid poolen. Och vi hade liksom jeans på oss, det va sjukt varmt. Men sen så gick iaf jag och jess och hämtade våra bikinis från väskan och bytte om inne på toan. Så på så vis fick vi fördriva tiden.

När vi äntligen fått vårt rum klart och fått se det blev vi skit sura. Vår utsikt va liksom en stor jordgrop typ med en hög med stenar i mitten. På en 4 stjärnigt hotell liksom? Så vi ringde fritidsresor och klagade och så sa dom till oss att gå till receptionen och säga till. Så tillslut fick vi ett rum med mycke finare utsikt.

Den första kvällen va vi ju väldigt trötta så vi gick bara ut och åt och så gick jag och jess en promenad, och vi hittade inte alla barer och diskon så vi blev fett oroliga haha. Andra kvällen fixade vi oss och gick ut för att festa. Vi hittade BCM och en liten plats där det fanns barer och allt dedär. Men det va litet asså. Vi satte oss iaf och tog en drink och såg alla engelsmän och kvinnor skämma ut sig. Dom "äger" ju typ Magaluf och dom har nån grejj så att alla klär ut sig när de går ut. Dom går i stora klungor, utklädda eller i likadana kläder. Vi såg flera med stringkalsonger och liknande. Gamla tanter med äckligt tajta linnen som det stod typ "Kinky Kristy" på. Gamla tanter alltså, 50 år typ :S
Men sen fanns det förståss en hel del unga också.

Iaf när vi skulle gå därifrån så stöter vi på en italienare och en från malmö som börjar prata med oss, kommer inte ihåg om vad men dom visar iaf oss till Grabbarna Grus beach club (det stället vi letade efter men inte hittade). Och bara några meter från där vi va var det. En hel gata med party, lycka <3 :D

Den kvällen festade vi iaf loss på några random barer och mötte en hel del skumma människor.
Och så såg väl typ första dagarna ut. Tills en dag vi hade varit på Wester Park (ett vattenland). Vi va sjukt trötta på kvällen men efter en halv flaska vitt blev vi skit taggade. Ganska ofixade gick vi ut, och precis utanför vårt hotell virrar 2 norrmän omkring efter att ha varit på en partybåt. 24 euro typ och fri bar. Adam och Steffen hette dom, steffen va den som va skit packad och adam behövde hjälp för att få honom hem. Så vi hjälpte honom och som tur va bodde dom precis vid hotellet bredvid oss.
Fick lite dricka där, steffen krossa en spegel och fick värsta såret i handen, dansade naken på ballkongen HAHA.
Efter typ en timme gick vi iaf ut till Casablanca, underbart <3
Sen köpte vi lustgas och OMFG :) Det är det sjukaste och roligaste jag nånsin gjort.
Nu berättar jag hur det kändes för mig.. Första gången så ba ramla ihop för man tappar typ känseln i kroppen. Så jag slog i skallen någonstans fast det kommer jag inte ihåg. Kommer bara ihåg känslan just då.. Okej det här kommer låta sinnessjukt, men det va det också. Det kändes som jag låg på golvet av ett disco, hörde weird musik och allt bara snurrade. Tills jag såg steffen huvud helt stilla. Jag kunde inte ta mig upp, och det kändes som jag va i en bubbla typ. Så jag SPOTTADE för att försöka TA MIG UR BUBBLAN. Liksom what? :D Men sen fick jag iaf tag i steffens hand och han drog upp mig och då va allt borta. Min första kommentar va "VAD FAN VA DET SOM HÄNDE !?!?! "  SINNNNNNNESSJUKT :D!!

Efter typ 10 min ville vi ha mer haha, då köpte även steffen och adam varsin ballong lustgas. Den här gången valde jag att stå lutat mot en vägg så jag inte skulle ramla igen :P Blev inte samma känsla men alla röster man hör blir som ekon och musik typ haha, plus att man inte har nån känsel nånstans! Det va liksom skönt.
Men iaf där står jag lutat mot väggen så ser jag steffen.. han ropar "LUSTGAS! " Och springer som en idiot till en mur, bakom muren 4-5 meter ner fanns en stentrappa. Han hoppar upp på muren på HÄNDER och faller ner. Som ett ÖVERSLAG alla gymnaster där ute :P Kan inte fatta att han ens kom upp. Jag va inte vid mina bästa skick så jag stod bara och garva. Tills jag springer fram och kollar ner och JA han levde. Med lite skrubbsår här och där.

Det va iaf en sjuk kväll.

Sen resten av kvällarna var casablanca vårt andra hem typ. Och jag kommer aldrig glömma "the DJ"..

Juste.. vi var på BCM också. 30 euro med fri bar hela natten. Musiken och det var bra men fyfan för drickan.. fanns typ 2 drinkar att välja bland och öl som typ var utblandad med vatten :S Skulle fått dricka typ 100 glas för att bli packad. Men iaf, fick min livs proffsigaste kyss, allvarligt talat :O  Han va sjukt bra :D (a)

Så i princip 14 dagar i sträck har jag druckit alkohol varje dag. Men fan va kul vi haft! Saknar alla människor där asså :/
Bilder hittar ni på fejjan eller bilddagboken :)

Magaluf 09, minne för livet <3

In love

Igår va det bio i stan med sis, vi såg The proposal:) den va skit bra faktist! Och idag blev det stan igen men denna gång för shopping. Köpte äntligen min jeans jacka på gina, den är så snygg!!! Nu är jag typ fattig.. :( Men jag fyller ju år på måndag så hoppas man får lite cash då :) Ska snart hem till farmor och käka middag, sen ska jag slappa för jag har typ svininfluensan. Ja jag sa ju förut att jag va sjuk,  och jag hostar som ett jävla as fortfarande. KUL!
pajs <3


news

Idag kom min syster hem, aldrig mer ensam en längre tid säger jag bara :D
Plattång is back, äntligen <3 
Jag flagar på magen :(
Och ja, jag saknar fortfarande Magaluf så in i helvete..
  / pussss

vad ska man göra när det inte finns något bättre att göra

Asså jag har varit ensam hemma sen i fredags och jag har inte gått och handlat mat än, vafan har jag levt på? Haha
Hatar att gå och handla mat, det är så jävla pinsamt :S
Igår vare krök och  sånt.. och jag gjorde en väldigt väldigt väldigt dum sak. Fan mej!! Sov över hos martin i kungsängen och kom nyss hem. Fan va risig jag känner mej asså.



Saknar Magaluf så jag dör.

"det går över"

Its complicated
It always is

That's just the way it goes
Feels like the way it is so long for this
I wonder if it shows

Head under water
Now i can breath
It never felt so good
Cause i can feel it coming over me
I wouldn't stop it if i could


When love takes over yeah-ah-eah
You know you can't deny
When love takes over yeah-ah-eah
‘Cause something's here tonight
Tonight, tonight, tonight, tonight, tonight, tonight

Give me a reason
I gotta know
Do you feel it too?
Cant you see me here on overload
And this time I blame you
Looking out for you to hold my hand
It feels like I could fall
Now love me right, like I know you can
We could lose it all

When love takes over yeah-ah-eah
You know you can't deny
When love takes over yeah-ah-eah
‘Cause something's here tonight

When love takes over yeah-ah-eah
You know you can't deny
When love takes over yeah-ah-eah
‘Cause something's here tonight
Tonight, tonight, tonight, tonight, tonight, tonight

jag kommer alltid att kunna le för det här


hatar sverige

Det va inte kul att vakna upp imorse och inse att man va i sitt rum, ensam. Att inte höra allt fjanteri från hotellpersonealen nere vid poolen. Att inte kunna börja asgarva åt tanken på allt galet som hänt dagen innan. Ja, detta suger verkligen.
Inte nog med det så är jag sjukt förkyld också, skit kul! Vafan ska jag göra idag liksom? Jag och farmor ska iaf äta middag tsm ikväll.. får se om jag ens får i mig något, ser inte lovande ut nu iaf. Jag kommer nog dö här hemma hah..


Casablanca <3


låtarna<3



ta mig tillbaka!

Magaluf 2009 - the time of my life

Jag vet inte vad jag ska säga om jag ska va ärlig. Mamma ringde just och jag bara böla. Att komma hem till en tom lägenhet till 19 graders ynka värme kan inte vara bra för själen. Jag borde va glad att få ha upplevt allt men fan jag vill tillbaka nu och stanna. Vi har haft det bättre än bäst alltså. Varföööör bor jag i sverige !? Det känns aldrig bra att komma hem hit. Jag vet iaf vad jag ska göra när jag blir stor. Jag ska jobba på Casablanca i Magaluf, tack å hej.

Ni får gärna skicka ett gulligt sms och försöka muntra upp mig lite för det behövs..

RSS 2.0