Hejdå sverige!

Snart drar jag till jessica där jag kommer spendera natten, eller halva iaf.. Vi måste ju åka vid 5 på morgonen om inte tidigare. Får se hur mycket sova det blir ;P Men iaf för er som missat av nån anledning så är jag på Mallorca (Palma nova/Magaluf) 26/6-10/7. Har mobilen med mig så man kan nå mig (a)
So long suckers :D<3

Such a beautiful day

Vilken väder vi har :D Måste hinna lägga mig på balkongen och schteka lite. Har fullt upp här hemma, packa klart, stryka kläder, komma på vafan jag ska åka i för kläder, vilken jävla väska jag ska ha som handbagage, försöka lista ut med min efterblivna hjärna om jag glömt packa något. Har tappat matlusten helt. Måste hinna träna också. c ya!

..

blev bara depp :(

Packa är tråkigt

Kom nyss hem från farmor. Borde börja packa eftersom jag drar till jessica imorn. Det är tråkigt att va ensam :( Ska nog sätta mig på balkongen och njuta av en cigg. Kan ju inte ta med mig dit så.. Ska försöka sluta när vi är där, det är endå äckligt att röka när det är så jävla varmt! Men nu är det inte varmt så nu ska jag ut och ta en cigg sen blire packning som gäller :) love ya!

Lonley I'm miss lonley

I morse åkte familjen mot spanien, utom jag. Har precis kommit hem från jakan där jag va med carro och köpte ett rosa läppstift och en rosa tröja haha ja jag gillar rosa :D Satte oss i skuggan på en bänk och lyssna på musik och chilla, kommer ju inte träffa min lilla fjortis på 2 veckor nu :(
Kom iaf nyss hem och ska nog träna, känner att jag har svällt upp som en ko. Men när jag kommer hem från semstern ska jag tvinga nån 18åring att köpa alli åt mig. Då ska det hända grejjer asså ;O

Nu ska jag träna, puss på er gullungar!

Tiden går så fort, det va förr, nu är det nåt annat..

Efter sömnlösa nätter av tanken att vi är splittrade
fick mig att tänka att resten av livet kvittade
jag blundade hela dagarna långa, försöka intala mig själv
att inte ångra det förgångna

vad är livet utan kärlek, vad är ett löfte utan ärlighet?

jag står mellan två val släppa eller kämpa
acceptera att förbli, eller förändra
svaret är uppenbart men säg mig vart är vägen dit
är valet underbart eller säg mig är det skit

år har nu gått, än idag ser jag bara blått
när jag tänker på vad jag kunde fått
om jag stått rakryggad och varit en man
och nu står jag kvar här med drömmen som kunde bli sann


Klar, nästan

Blev en dag i jakan med hela familjen. Idag inhandlade jag ett par jeansshorts 298 kr, en liten väska 129 kr, clinique foundatation 275 kr och puder 205 kr även nylonsstrumpbyxor och jag tror inte jag glömt nåt. Men imorn måste jag åka och köpa ett nytt rosa läppstift för mitt ljusa är slut -.-
Har skit ont i huvet och vill bara dö just nu. Är irriterad och för en gångs skull inte på familjen.

Trying to make a move just to stay in the game

Idag orkade jag inte gå upp vid 11 och inte vid 12, jag tvingade mig upp vid halv 1. Fan va sjukt att man kan va så trött?
Idag ska jag dra med mamma till jakan och köpa det sista till resan. Och mamma vill umgås med mig lite nu också innan dom åker för sen kommer vi inte ses på typ 6 veckor. Kanske va därför mamma och pappa gick med på att kolla på beck tsm med mig igår ;p haha dom somna i soffan men men :D
Nu ska jag fixa mig, love ya!

blablabla

Idag väckte mamma mig vid 10 för vi skulle iväg och handla behövliga saker till semestern, först blev det rusta där vi köpte solkräm shampoo och sånt där. Sen drog vi till kista där jag fick ett par nya solglasögon eftersom pappa trampade sönder mina förra sommaren :( Hitta en liten väska också men dragkedjan va seg men sen ville jag köpa den iallafall men då fanns den inte kvar.. Ödet sa mamma, nej förfan. Aja ska iaf få en innan jag åker. Sen irra vi runt i bromma för vi skulle till city gross av nån anledning, eftersom våran familj är hjärndöda hela bunten så tog det typ 20 min innan vi hitta till entrén haha. Vi ska grilla idag wihoo ^^ Sen ska jag slappa för jag gick upp klockan 10 (a)
love ya!

Söndag

Fuckat väder vi har asså. Idag har jag varit i kista, köpt ny bikini, sett baksmällan, GRYM film asså :D Garva som satan.
Sen kom jag hem lämna grejjerna och åkte direkt till jakan och mötte yassen sen åkte vi till lunden och träffa henke, albin, johan, axel, robert, robbin och david, vi snacka mest om midsommar osv. Kom nyss hem och ska sätta på en film och dricka cider. Sen ska jag sova så gonatt :) Juste, har fått ett myggbett på överläppen :( kommer se ut som olinda ;o love ya!

Nostalgidag

Har kollat på massa gamla filmer och gått in på gamla datan och kollat på bilder från typ alanya 06 med mera. Fan vad jag har förändrats asså.. Saknar den tiden så jävla mycke. Sen lyssnade jag på alla mina låtar jag hade sparade, fan vilka minnen man har asså :D Ta mig tillbaka!! :/

Sjukt sliten

Vilken jävla midsommar det blev, och jag mår inte bra idag kan jag säga.
Först drog vi till en "fest" i barkarby men där va det så jävla seg så vi drig till västra jakan istället, där va det trevligt folk men nått hände och alla va tvugna att gå efter ett tag. Sen blev det bråk, som vanligt typ. Kul att jag köpte mitt sista ciggpaket innan resan och jag rökte upp nästan hela paketet på e kväll -.- Måste sluta vara en skorssten..
Fattar inte hur klockan helt plötsligt kunde bli 4. Men vi missa bussen precis och nästa gick inte förns om en timme.. Så underbart snäll som robban är så kom han med bilen och skjutsade hem oss :)
Idag ska jag absolut inte göra nånting:)

Ändrade planer

Ätit middag nu prata nyss me jess och det blir äckel vodka istället -.-
Sen får vi se vart vi tar vägen men vi skulle iaf träffa macki och dimitri. Nu ska jag fixa mig lite till, har stått framför spegeln i minst 5 timmar asså.
Aja, sup på och ha en bra midsommar ;D love ya!

DAMP

AAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH FUCK OFF KUKFITTHORBAJSHÖG

Midsommar !

Idag är det som sagt midsommar, kommer inte ihåg vad det betyder? Bra där katja.
Pappa är tjatig som fan och beter sig allmänt som han alltid gör när jag bara vill slå honom riktigt hårt.
Han fortsätter och säga att "jag kommer få det så tråkigt i sommar utan honom" HAHA vafan är det, det är ju för i helvete exakt raka motsatsen ditt jävla pund. Jag vet att DU kommer få det tråkigt utan MIG, visst?
Idag ska jag hjälpa till här hemma bara och städa mitt rum, igen. Hah..........
love ya!


If only och Min stora kärlek

Kom precis hem från carro's place. Vi har tjockat oss me godis framför 2 filmer, if only som va sjukt jävla sorglig och en sen en sjuk komedi. Trevlans :)
Imorn ere som sagt midsommar, och det blir middag med familjen och farmor och sen f to the ekke i kallhäll med robban bland annat. Ska nog slagga snart, sjukt trött. love ya!


We're ready

"Mötet" gick bra, eller vad man ska säga :P Tänk om en vecka sitter vi på planet :D Minuset är att planet går från arlanda halv 7 på morgonen :O Vi kmr typ behöva åka halv 5. Då behöver man typ inte ens sova ;p
Ikväll ska jag och carro kolla film och snacka bara, det blir nog mys. Och imorn blir det antagligen fest eller vara med en hemlig person :) hihi, love ya!

Working?

Eftersom bloggen va fuckad igår så kommer ett inlägg från igår och idag.
Igår städade jag mitt rum hyffsat iaf, det kommer se ut som ett bombnedslag igen om 2 dagar minst.
Träffade carro på kvällen och sen smsa yassen så kom hon med. Vi drog till jakan och sen hem till ragge. Fick tusen myggbett typ, not fun.

Idag ska jag och mamma hem till jessica och prata om resan med henne och hennes mamma haha. Jag lovar att dom kommer säga "och ta inte emot drinkar från främmade folk", det har man ju absoluuuut inte hört förut ;O :)
Men ska väl börja fixa mig snart och be till gud att det här inlägget publiceras!!!
En vecka kvar ^^

FITT BLOGG!!

Alla inlägg raderas 24/7, vet inte om det funkar nu men får hoppas på det.
Idag har jag städat, tränat, duschat och nu håller jag på o fixar mej, sen ska jag träffa carro. Vet inte vad vi ska göra men nåt blire ju alltid. Hade skrivit värsta inlägget förutm men orkar inte skriva om det nu.. kanske kommer nån annan gång. jag lever iaf så ni vet!
love ya!

Myggbett :(

Träffade carro vid ica och vi gick till bussen där yassen satt. Vi 3 åkte till jakan för att möta simon som efterblivet nog tog en halvtimme på sig att gå från jakanskolan till vittra -.- Men innan det så försökta jag köpa cigg på terminalkiosken, FAIL säger jag bara :P Om jag endå va liite länge :( Sen gick vi till graninge och mötte musse, sen kom det några andra också. Vi satt mest och kollade och brännde upp myggor medans dom spelade fotboll ;p Har myggbett överallt asså, ett på varje skinka och vaderna och blääää, kommer så inte kunna sova inatt :P Sen kom jessica också, vi gick runt lite och snackade om allt mellan himmel och jord, nej men :) Det va väl typ det jag gjort ikväll. Imorn har jag inga planer, hoppas det är fint väder! love ya<3


rubrik?

Har precis träningscyklat och gjort massa styrka, är typ helt slut. Ska  hoppa in i duschen sen ska jag fixa mej och möta carro. Nu är det typ iaf varmt ute:D klagar inte! Snart kommer säkert mamma och pappa hem, orkar inte dom.
Comviq skickar nån jälva glad midsommar sak till mej helatiden men jag kan inte öppna det för min mobil e cp.
Aja nu ska jag duscha, love ya!

Juste.. det är sommarlov

Jag glömmer helatiden att det faktist är sommarlov, har inte riktigt fått in det i min tröga hjärna än :P
Hade ganska lätt o somna igår endå och jag drömde massa saker, haha älskar å drömma detär såmycke roligare och sova då (a) :) Kollar på nåt program på 3an, asså det är helt sjukt va lyx alla lever i usa, alla har typ värsta villorna med värsta stora tomten men pool och allt och det är värsta bigga husen asså.
Borde träna, och sola.. det är sol men typ inte så jättevarmt endå?eller iaf inte på min ballkong. Aja, ha en bra dag!

puss


Hate these days

Jävla pissväder det ska va man kan ju inte göra ett skit.. Kunde lika gärna kunnat gått i skolan en vecka till för det. Och fått en vecka  med fint väder istället i slutet. Alla typ jobbar och är skittråkiga -.- Eller det är bra att mina föräldrar jobbar, det är det enda som är bra. Är inte trött heller, skitbra verkligen då kommer jag vakna typ klockan ett imorgon och va färifixad klockan 4 -.- Hahah typiskt sommarlov asså.

  / puss

Rymma med mig?

Om jag hade ord för hur jävla sjuk i huvet du är så skulle jag skriva det här och nu.
Pallar inte va hemma, snälla vill nån typ rymma med mig..?


Sug balle

Jag hatar vädret och jag hatar att det här va sista träningen på as länge typ? Oo Hur jävla illa är inte deeeeeeet? :O
Träningen va iaf skitkul idag men jävligt jobbig, serri jag höll på att spy helt seriöst ärligt. Och att käka godissnören som smakar bajs gjorde inte saken bättre heller, men kul va det :D
När man kom hem blev allt deprimerande igen, tråkigaste familjen och pappa låg och sov? KUUL
Det finns ingen bra film heller vafan ska jag göra nu liksom? Jävlar vilka problem jag har ;P

Här kommer lite bilder från jenny som jag va hos tidigare idag när vi fixade presenter :)

allt vårt fix :P

malin och linn va lite trötta ;p

kardeskog men hon ville inte va med :O !?


" vi haer dä häär "
hahahahah :D
Puuuusss! <3

Life's boring

Asså kan det bara sluta va så dåligt väder? Det är for fuck sake sommarlov. Jag vakna kvart över 1 imorse och jag gick inte ens å la mej sent. Men när man vaknar är det så jävla dåligt väder då får man inte precis nån lust att gå upp.
Så hela min dag har bara runnit iväg, kollat på the city maraton hela dan och gör det fortf. Livet kan allt va bra tråkigt ibland. Men imorn är det iallafall träning och jag hoppas anna kör jävligt hårt med oss, iallafall jag behöver det. Innan det ska lite folk hem till jenny och fixa lite grejjor:)
Mamma och pappa är på fest ikväll så det blir en skön kväll utan dom, klagar absolut inte!

puss

All this time, all this time with you <3



I love you guys <3

Hej baksmälla

Igår börjades det lite lätt hos sophie i södehöjden, sen kom fiffi och hennes pojkvän micke tror jag och vi drog vidare in till söder av nån anledning som jag inte minns. Vi va skönaste på tåget asså, haha får se om filmen kommer på youtube sen. Rände runt på söder ett tag tills vi tog tåget mot centralen igen där gick alla av utom jag och jess som skulle möta macki i jakan. Vi gjorde inte så mycke, snacka mest och va hemma hos honom och chilla typ. Kom hem klockan 4, då va det jävligt ljust ute kan jag säga, kändes ju bara lite deprimerande sådär.
Idag är jag ganska sliten så ligger bara och degar i soffan. Orkar inte lägga in bilder nu men jag lovar att det kommer några sen!

Puss

Bira bira bira..

Kom nyss hem från outlet, har förjävliga skavsår.. Pappa har kommit hem från kryssningen med en escada parfym åt mig ^^ Tack pappa! Sen har mina skor kommit men pallar inte hämta dom idag så det får bli imorn.
Nu ska jag fixa mig lite sen ska jag iväg igen till söderhöjden till sophie där det väntas bira. Det är förfan skolavslutning, och det ska firas!!! Fullast vinner som sagt ;)
Ta det lugnt ikväll hörrni.. haha dubbelmoral hejhej, nej men =)

Puss på er!

Jag har sommarlov!

Skolavslutningen va inte lika mysig som den alltid har varit tidigare år, det är inte samma sak längre liksom.
Men vafan nu äre sommarlov och om 2 veckor drar jag och världens bästa till mallorca och där ska vi fucking livelife enda ut i fingertopparna. Fan va det kommer äga!

Ha ett fucking skitbra lov för det ska jag ha!


Skolavslutning!

Asså jag får sommarlov idag!
Det här året har gått så jäkla snabbt så jag vet inte vad. Bara två år kvar att lida nu.. :)

PUSS

Äcklad

Fyfan vad jag hatar min kropp. Har gått runt i stan i flera timmar och vad kom jag hem med? Ett jävla linne. Mina fötter är så jävla fula och feta, dom ska opereras när jag blir "stor". Sen mina lår och mage och armar fyfan asså, är äcklad. Och jag vet inte hur jag ska få tag i dom där jäkla pillerna, eller hur jag ska kunna ha råd med dem. ÅHHHH är så sur så det finns inte! Om man kollar på andra så finns det alltid nånting man skulle dö för att få, asså typ näsa, tänder aa ni fattar. Men på mig finns det ingenting att dö för.. det måste ju va nåt fel på mig.

Har lovat att lägga in fler bilder men eftersom min syrra vägrar lägga in dem från hennes kamera så får ni en tråkig jag tog innan vi åkte, mitt aniskte blev as fult så ni får bara se outfiten. As ren spegel btw.. *not*


Sista inlägget för idag

Fick ett önskemål att lägga in en till bild på mig så det kan jag väl göra ;)
Är så dålig på att lägga upp bilder, jag är för lat (a) Men här kommer iaf några!

fotad i studio i vintras


lite lagom lodis sådär, också vintras


förra sommren, har färgat håret mörkt nu

jag lovar att bli bättre på att lägga in mer bilder:)






Oh yeah

Åkte till skolan, lodis som fan menmen. Kom fram och vi hade ingen naturkunskap, ingen va fan i skolan typ?
Gick runt me mickis lite, städade skåpen och lämnade böcker. Sen gick vi till bilden som egentligen inte skulle börja förns om 1,5 timme. Men där inne va det blandade klasser så vi gick också in, eller vi jobbade utanför för det fanns ingen plats :P Blev klar med min otroligt exklusiva logga (a) Målade den rosa, såklart!
Och det va allt.. Haha så jävla onödigt så det finns inte, imorn tänker jag fan inte ens åka till skolan. Ska shoppa, yeayea!
Juste fick ett par as balla skor av mamma från nellys, de kommer om 2-3 dagar så då får ni se ;)

Åhh skolavslutning på torsdag men jag har ju typ redan lov känns det som :P
På torsdag eller fredag blire ferre utav helvete, fullast vinner!! haha

pusss


It's a lovestory, baby just say yes


Romeo save me I've been feeling so alone
I keep waiting for you but you never come
Is this in my head? I don't know what to think
He knelt to the ground and pulled out a ring

And said, marry me Juliet
You'll never have to be alone
I love you and that's all I really know
I talked to your dad, go pick out a white dress
It's a love story baby just say yes


Godmorgon

Asså ser ni vädret? Det är ju bara föör deprimerande! :(
Ville bara somna om och skita i allt när jag vakna, men nej.. Jag måste till skolan för att kanske ha nån lektion.
Vafan ska man sätta på sig liksom, man pallar ju inte klä upp sig när det ser ut såhär, har fan lust å gå i mjukisar och en fet tjocktröjja bara. Men jag ska iaf pallra mig till skolan.. Ha en bra dag!



Eftersom det inte är nån sol ute.. :)
Nu kanske man blir liite gladare iaf.

puss

TjingTjonghoes

Allt bra med er?
Åkte ju som sagt till skolan vid 12 och va där 13. Lite betygssnack på engelskan då inte ens halva klassen va där, vi va 8 st :) Sen på franskan så hade barbro ordnat jättefint runt ett bord, med levande ljus och fransk musik. Så fick vi cider och croissanger :D Så himla gullig hon är! Sen vare betygssnack och jag får VG  franska :O Jag bah whuut? Jag hade tydligen fått VG på nationella både hör och läsförståelde. Men mig gör det inget ;)
Vet inte om jag har nån vettig lektion imorn asså.. Kanske ska städa skåpet iaf.
Nu ska jag kolla vidare på satc!

pöss

Monday

Måndag idag och jag fick sovmorgon till halv tio men är endå trött som jag vet inte vad. Men jaja,2 ynka lektioner ska jag väl stå ut. Ikväll kommer jag inte ha nåt att göra, inget plugg ingen träning, INGENTING! Så om nån vill gå en promme eller nått så är jag på (a)
Känns fett onödigt att åka till skolan, på engelskan ska vi bara prata betyg och lämna in boken och jag har redan lämnat in boken. Och på franskan samma sak :P Haha
Snacka om att jag gick upp för tidigt, ska inte åka förns om 1 timme och 5 min -.- jaja, för väl fixa håret extra länge eller nåt.

Puss

"Ordning och reda, lådvin på fredag"

Har fastnat på sommarens sommarplåga, troligen iaf.. Ni vet, svennebanan låten :)
Imorn vet jag fan inte om jag kommer ha några lektioner, jag drar till skolan vid ett och ser vad som händer..
Asså det är skolavslutningsveckan halå :O Hur jävla najs är inte det? Typ bara 3 veckor kvar till mallorca också! Ska antagligen va ledare på gymnastikskolan, första veckan så då kommer det bli cashflow i sommar då jag fyller år och brukar få massa pengar :) Det gillar vi!
Nu ska jag kolla på a walk to remember och böla lite.



puss på er

va i helvete

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH är så jävla sur just nu asså.
Träningen är inställd idag och jag kommer se ut som en flodhäst i sommar, kuuuuuuuuuuuul.
Nej det här håller inte, nån som vill bränna fett med mej?

träningsabsinens som in i helvete

Inte på humör för att skriva, ni får en lista.. enjoy

GÖR TESTET, ANNARS FÅR DU OTUR PÅ SOMMARLOVET!


Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
- Ja
Du är kär nu - Nej
Du har sårat nån så de börjat gråta - Vet inte
Nån har sårat dig så du börjat gråta - Ja
Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över ett år - Nej
Du har haft ett förhållande som varade över två år - Nej

ÄRLIGHET
Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra - Ja
Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra - Ja
Jag har smygit ut utan lov - Ja
Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar - Ja
Jag har en hemlighet som ingen vet - Ja
Jag har fuskat i ett spel - Ja
Jag har struntat i ett prov - Ja

DÅLIGA TIDER
Jag har druckit alkohol - Ja
Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden - Ja
Jag kan inte svälja piller - Jo det kan jag
Jag har tagit mediciner mot depression - Nej
Jag har anorexi och/eller bulimi - Nej
Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det - Ja
Jag har vaknat gråtande - Ja
Jag har somnat gråtande - Ja

DÖDEN

Jag är rädd för att dö - Ja, eller mer rädd för att jag inte vet vad som händer sen
Jag hatar begravningar - Ja
Jag har sett någon dö - Nej
Någon nära till mig har försökt begå självmord - Njä
Någon nära till mig har begått självmord - Nej

ERFARENHETER
Jag har tappat bort mig i min hemstad - Nej
Jag har sett en fallande stjärna - Ja
Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna - Ja
Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas - Ja
Jag har tryckt på alla knappar i en hiss - Ja
Jag har sparkat en kille mellan benen - Haha, ja
Jag har varit i ett casino - Nej
Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan - Nej förfan
Jag har lekt sanning eller konsekvens - Ja
Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme - Nej, hata mjölk
Jag har krockat i en bil - Nej
Jag har medverkat i en teater - Ja
Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet -  Ja
Jag har fångat en snöflinga på min tunga - Ja
Jag har sett norrskenet - Nej
Jag har suttit på ett tak på natten - Nej
Jag har aprillat någon - Ja
Jag har åkt taxi - Ja
Jag har ätit sushi - Ja
Jag har åkt snowboard - Nej


Jag lever.. typ

Sorry, har inte skrivit så mycke de senaste dagarna men det har hänt lite grejjer som jag inte tänker ta upp här men man kan säga att jag inte haft ork.
I torsdag gjorde jag provet som sagt, det gick nog bra. På kvällen hade jag lust att rymma hemifrån och jag skulle gjort det om jag hade nånstans att ta vägen. Tillslut åkte jag och yasse till barkarby sen jakan sen fick vi för oss att åka till västerhanige i brist på nånting att göra men vi blir kissnödiga så vi gick av i Handen.. aa, kisspaus i handen.

Idag tog min syrra och min kusin studenten, det va inte kul att gå upp halv tio och det va inte kul att stå ute och frysa i 45 min innan dom sprang ut. Det är förfan juni men det känns som typ mars ;s Aja, lämtar som faaaaaaan tills jag tar studenten och får åka flak och visa noll respekt för bilarna som åker förbi, dvs spruta champagne och öl på dom =)
Sen åkte jag och pappa till jakan och sen till våra kusiner. Fick champagne av mamma som tur va men orkade endå inte va social så jag och paulina kollade på tv en stor del av kvällen.

Imorn vill jag bara supa ner mej asså :/ men jag måste spara pengar till sommarn ju, har redan köpt massa onödiga saker som jag kunde haft till dricka ist :( så osmart jag är! men kanske får tag i nått billigt skit.

jag är rädd, riktigt jävla rädd..

.


chockad

Vila i frid..


Mys kväll

Vid 7 ungefär drog jag till fellepelle och färgade mickis hår. Det blev skit bra, värkligen värsta förändringen :D Sen noppade vi hennes ögonbryn också bara för att liskom :P Så det blev värsta makeovern!
Sen käkade vi felicias hemmagjorda glass, den va skit god! Nu har jag fett ont i huvet så ska ta en tablett och sova. Sen äre energiprov imorn,sen har ja helg ;) Gud så skönt!

gonatt på er!

FRI :D ... nej juste..

Kunde vart fri från allt, japp jag kunde.
Imorn är det energiprov men inga andra lektioner eftersom vi egentligen är lediga.
I helgen måste jag skriva en svenska sak som jag inte har gjort eftersom jag va bortrest då om jag gör den så får jag VG i svenska. Fick även reda på att jag fick VG på semineriet, asså när jag skerev om att jag skulle opponera på en uppsats. Jag kan faktist vara bra.. ytterst sällan men jag kan om jag vill ;)

Sen på fredag är det student partaj me tjocka släkten! Både nadja och min kusin hanna tar ju studenten. Blir nog kul :D

Nu ska jag fortsätta plugga energi, sen ikväll får jag se om jag ska hjälpa mickis med hennes hår, jag och felicia kom på att vi ska färga det :) haha. Sen ska felicia göra sina omtyckta glass också ;) får se hur det smakar ;D


puss på er


Jävla skit..

Asså jag kunde vart glad nu, och haft allt som hade med skolan och göra ur världen. Men nej, ett prov jag skulle gjort för veckor sen (som jag inte fick göra fast jag satt och vänta, för dom had eingen prov vakt) ska jag göra på torsdag. Och då tänker ni väl att jag redan kan allt. Ja, jag kunde allt. Nu måste jag plugga om allt, vara nervös, och ha ångest igen för om jag pluggat på fel saker. Om jag får ig så får jag ig i kursen.
Jag hatar skolan, jag orkar fan inte mer. Inte nästa år, och inte nästa heller. DÖ! Jävla fitthoräckelkukhelvete.
I helgen är allt över.. då ska jag  fira och supa, som in i helvete.

Efter regn kommer solsken..

Typ onödig dag idag med.. Kommer få G i slutbetyg i naturkunskap b, förväntade mig inte precis ett högre betyg. Men vi fick iaf tbx våra arbeten som vi gjorde och det blev ett vg på det.
Orka att det regnar.. -.- Blir så sur och blä av det. jag vill träna för fan!

Vi alla har nog en lik sida

Har typ käkat ihjäl mej på jordgubbar ikväll, aa ni får tycka att jag är en jävla tjockis nu men ursäkta det är typ bland det godaste som finns. Känner på mej att det är det jag kommer leva på när jag är ensam hemma i sommar :P Stor risk iaf!
Förra sommaren åt jag och nadja i princip aldrig, eller jag vet inte om nadja gjorde men vi hade iaf aldrig mat här hemma :P Det kunde gå dagar utan att jag åt asså, man pallade aldrig gå och handla eller laga maten, plus att man hade en förjävlig baksmälla var och varannan dag och då va det ju endå ingen idé att käka för allt kom bara upp igen.
 
Nej, i sommar ska jag nog köra på att alltid ha jordgubbar hemma :) gott, och man slipper tillaga dom. YÄY!

sommar 09, ska bli så jävla najs!

WTF?

Asså märkte skummaste saken nyss.. Skulle läsa inlägg från en annan månad och när jag trycker på t.ex november så kommer en helt ny design på bloggen :S Vafan är det för skit liksom? Ser ju fucktup ut ju, jävla polkagris sida det är.

Skjut UBG

Vi gör absolut ingenting i skolan nu, idag har jag typ sammanlagt haft 1 timmes lektionstid av 4 lektioner.. Och på sista lektionen kollade vi på en film för att fördriva tiden. Så här kommer det se ut resten av veckan och nästa vecka.. Kunde vi inte bara slutat nu på fredag? Blir så irriterad.

Älskar att det är varmt ute asså, så sjukt najs.
Hatar att jag rev upp min sträckning i helgen, inte sjukt najs. Envis som jag är körde jag även fast det gjorde ont...

Hatar min dator asså, den har blivit så jävla CP!!!!!!!!!!!!!!

Idag får vi gäster, det är ju alltid trevligt..

Haha blandade känslor i detta inlägg som ni märker ;p

Puss

RSS 2.0