RC3 Halmstad

Helgen har varit skitkul men det blev tyvärr ingen finalplats efter missar på mattan. Shit happens..
Men kul har vi haft iaf och världens bästa busschaffis hade vi också.
Ingen paus från gympan blir det, uppvisning nästa helg så det är bara att köra på. Är skitsugen på tzucka så hoppas vi kör det idag!
Annars då.. ? jag är skit trött.

pözzzz

!!!!!!

Träningen gick väl bra, lite jobbig stämmning och mycke tårar och besvikelse. Enligt maria så är det här den jobbigaste och svåraste uttagningen i hela hennes gympaliv (10 år). Så ja.. Kul att vi är många och att alla är så duktiga men det är ju klart folk blir ledsna när man blir bortplockad från varv. Jajaa, i helgen ska vi köra skiten ur dom andra lagen och ha så jävla kul!
Kul att jag började packa nu, men det går ganska snabbt ;p måste hinna sova, och imorn måste jag springa in i centrum igen och inhandla lite prylar till helgen, typ massa hårspray, hårnålar, toffsar och sånt fix som alltid försvinner ;p Nu ska jag sova, gonattt <3

Sista träningen

Skolan rullade på helt OKKKKej, fast franskan sög på morgonen men det va ju ingen nyhet precis.
Mördarpass med psykologi men vi fick kolla på film i en timme, den va rolig som fan men själva budskapet va nog meningen att vara sorgligt.. eller nåt.
Iaffff imorn kommer jag bara gå på matten på morgonen sen drar vi ^^ Rikscupen i Halmstad!! Och btw så är det sista träningen för tävlingen ikväll och det måste gå bra, det skaaa gå bra! Sen blire hem och stresspacka höhö som vanligt. HÄRRÅÅÅÅ!

Patrik 1,5

Alooooooo bloggen

Hade en lektion idag, slutade 11 haha. Kom hem och i vårt nyrenoverade kök stod våran nya spis :) Svart och snygg! Har typ bara legat och chillat för är grymt trött, ska nog ta en powernap snart ;p Till klocklan 15:35 för då börjar one tree hill :) och det vill jag inte missa!
Har kollat på Patrik 1,5 haha älskar när en ful unge med pottfrilla kollar fram bakom en buske och säger "bög" så fuuuuuuuult :D
Ne nu ska jag ta en tuppis, puss!

Dubbel halv

Asså jag suger verkligen, hatar gymnastik. Okej dedär menade jag inte..
Gick bra i slutet iaf när vi körde trampolin, körde dubbel-halv för första gången, skit kul vare!
Har inte så mycke o säga, ska kolla på paradise hotel klockan 22 sen blire sängen på bumsen (?) Är riktigt trött alltså..

Pussss!

 


Helt vanlig måndag

Skolan va helt okej, istället för historia kom det 2 st från pliktverket som höll en föreläsning om hur det är att ta lumpen och så, lite intressant ;p Killen va sjukt lik john mayer höhööö enligt mig och ida iaf..
Åkte hem vid halv 3 och ska väl snart byta om och kila på träning, hoppas det går bättre för mig idag. Imorn är det sug dag som kan ta sig.
pusshej

Whats hurts the most

Igår åkte jag som sagt hem till robban. Vi kollade på film, Baksmällan :) Garva sönder.
Sen vid tolv typ så sjutsade han hem mig och jag gick dirkt till min syrra som nu mera bor hos mina farmor som inte e hemma. Hon hade lite party med sina kompisar och mina som också är hennes, va därför jag drig dit :p bella och yassen va där och då kan man ju inte låta bli att dra dit :p hahaa. Även roligt nytt folk ^^ kaninerna :D
Jag va rätt nykter men va endå skit flummig, vet inte varför :p Vi satt mest och snacka och gjorde korttrick, jag ägde.. nästan. Ne men vissa korttrick som dom gjorde på mig så fick jag sykos i hjärnan asså, fattar ingenting :p

Idag har jag sovit ut och kollat på tv och sen tränat. Va jävligt trött så nu är jag på ganska dåligt humör och när jag e det så ska mina päron gulla med mig hela tiden och då blir det ju bara ännu värre så dom båda har fåt en utskällning av lilla mig. I'm a bitch :) nej jag skoojjjjjjaaaa bara
puss


Saturday

ÅHH jag diskade precis ett glas och hade diskmedel såkalrt och nu råka jag ta mej i ögat, så nu svier det skit mycke och kliar :( Jag som är nysminkad precis !!
Igår blev det en lugn kväll framför idol och sex and the city the movie. Idag blir det ingen hemmakväll igen, det går bra en kväll men inte två. Så efter middan ska jag hem till robban va ju ett tag sen så alltid lika trevligt. Får se vad vi hittar på.. Ha en trevlig kväll :)<3

Lättnad

Folkmordsprojektet är över nu, så jävla skönt! Vi gjorde det sista idag och det va att sitta i grupp typ 10 st så skulle vi disskutera olika frågor vi fått, det gick bra. I
Imorn börjar jag 12:20 igen och slutar 13:25 :) jag klagar absolut inte! Eller jo jag klagar lite på att det känns som att jag kommer bli sjuk. Och det är ju aldrig kul.. Ska ta det lugnt i helgen, det va länge sen.. Och snälla, låt mig få ta det lugnt också.

Nästa helg äre Halmstad, wihoo!


Broken hearted girl


191109

Tjoo bloggen
Har haft fullt upp med plugg så har inte hunnit blogga nånting. Igår va skolan ganska chill, idorttslektionen va ju endå roligaste haha. Vi givk till våran lärare och sa att vi inte villle spela volleyboll. Då sa hon att om vi ville fick vi gå in in budosalen och göra nåt annat. Så vi tog en varsin pilatesboll och gick in. Seen satte vi på sjukt hög musik och hoppade runt på bollarna och tävlade om vem som sa låt och artist först ;p haha tur att vår lärare inte kom in :p
När jag kom hem skrev jag en uppsats i psykologi sen va det bestämt att jag skulle på elevkonserten i viksjö men det blev inte så, dels för att jag inte var klar och den skulle in vid klockan 18, jag satt fortfarande och skrev vid halv 7. Sen så hade carro tydligen tagit svinvaccinet precis så hon mådde dåligt.. hm..
Så det blev inget, ganska surt.
Idag börjar jag 29 över 12 och slutar 10 i 1 :) höhö
PUSS


Ny vecka, nya tag

Då var det måndag igen. Har inte orkat skriva, dels för att jag har haft mycket att göra men har inte haft nån vidare lust heller.
I lördags va jag i kista med yassen och käka sushi. Sen åkte vi hem och chilla i jakan lite tills min syrra och yass drog med mig på en fest i fridhemsplan (jag hade egentligen ingen lust, vet inte varför) Men klockan va typ 10 och ja venne. Aja det va inge drag där alls, typ 5 killar och 20 tjejer, jippie -.- Vid 12 typ ringer henke mej och säger att vi ska komma till kunsängen så vi drar dit. Va lite mysko när vi kom dit men det löste sig. Där va det iaf roligare. Åkte hem vid 3 typ och på söndan va jag tuvnen att plugga så min kära fru yassen lekte lärare och gjorde ett fint litet läxförhör åt mig haha, fick mvg OFC!!
Idag hade jag den fruktade redovisningen och det gick bra. Mitt hjärta slog typ i 180 och jag pratade säkert lika snabbt men nu är det över iaf :) Hatar redovisningar mer än något annat i skolan.
Idag skaaaaaaaaaa jag träna! puss å kram

Vad är det för fel på folk?

Jag är så irriterad, man ska nog aldrig tro att man kan lita på nån till 100 procent. På senaste tiden har det varit sjukt mycke svek bland vänner i min närhet. Först hände det mig, sen några av mina vänner. Det är inte okej nånstans och jag är så jävla sur. Hur kan man göra sånt? Säkert inte många som förstår vad jag snackar om men behövde ba få ur mej allt.

Igår va det fredag jag kollade på halva idol sen åkte jag till jakan typ vid halv 10 och mötte yassen och hampe. Köpte cigg och gick hem till hampe och kollade på film och chilla. GICK hem från västerby, wohoo!
Ikväll blir det middag i kista med yassen, sushi ofc :) Sen blir det väl antagligen skitsnack och att ta det lugnt. Känner att jag börjar bli sjuk och det är inte okej.
Ha en bra dag<3


UNDERBARA fredag!

Äntligen är det fredag! :D Skolan gick bra, våran engelskaredovisning blev ju lite fail eftersom jag och ida fick skrattattack (eller mest jag) och det är ju inte första gången jag börjar skratta när jag redovisar eller uppträder heller, det är ju typ typiskt mig att göra det. En gång typ i femman eller nåt så skulle jag och karin ha ett litet akrobatiknummer för föräldrar och sånt. Så står vi båda i brygga och det är helt knäpptyst i salen. DÅ får jag världens skrattanfall och skrattar skit högt och alla i publiken börja också skratta :p det va lite komiskt.
Ska upp typ 4 imorn för jag o pappa ska lämna farmor på arlanda så kan ju inte precis supa skallen av mig ikväll även fast jag har lust :) det får bli imorn isf. Ikväll blir det väl idol och det funkar ju också..
pusss<3

Måste ba visa er den här videon, så skön kille xD
"chillaaaaaaa"


Torsdag påriktigt

Skolan va fett dryg idag vi skulle bli klara med våran powerpoint men folk va inte där eller inte klara så det gick ju lite halvbra. När vi väl väntat på en person i flera timmar så kommer endå inte den personen när den sagt så då sket vi i att stanna och drog hem. Min del är iaf klar. När jag kom hem finslipade jag och la till massa saker i mitt arbete och det tog ju sin tid så det blev ingen träning idag heller. Skolan går först och jag har haft en sån jävla ångest för det här arbetet så jag bara va tvungen att få det helt perfekt. Vid halv 9 typ drog jag över till yassen, vi gick ut på några cigg och lala runt lite. Roligaste va vid busshållplatsen :D
Det kom typ 8 killar från dalarna som hade vart o tränat nånstans, dom hade två bilar och höll på och skämta och grejjer (vi satt precis mittemot där dom hade parkera) så ba tuta dom skit mycke så jag sa "om dom åker förbi oss och tutar så kollar vi snett" OM dom åkte förbi och tutade alltså men min plan att kolla snett sprack för en kille vissa arslet i rutan hahahah OM vi garva asså :D så jävla kul det va.
Imorn äre fredag och jag ska antagligen käka mysmiddag med yasselito sen på lördag ska jag upp vid 4 på morgonen typ för min farmor ska till argentina i ett halvår så jag ska följa med pappa och lämna henne och säga hejdå och sånt :) Nu blir det sängdags! puss och gonatt<3

Onsdag eller torsdag?

Har trott vid ett antal tillfällen idag att det är torsdag idag? Varför vet jag inte.. Känns lite surt att det inte är fredag imorn. Den här veckan går i snigelfart känns det som -.-
Slutade iaf skit tidigt idag (y) Nu gäller det att ta tag i folkmordsskiten igen.. Orkar inte men måste göras!
Ha en great dag :)

Skärp dig..

Idag hade jag ju som sagt matteprov.. gick typ dåligt. Kommer nog inte få g denna gång -.- fick ju faktist godkänt på förra provet, fett stolt. Men det verkade som att det va många som va missnöjda och det är svårt liksom. Inte bara jag som tycker det så får trösta mig med det. Men min lärare är så himla gullig och snäll så hon kom fram till mig efteråt och frågade hur det hade känts på provet och lalala. Hon är alltid så stöttande och man får liksom hopp om att det kommer fixa sig, så det gillar vi :)
Är helt slut så nu lägger jag mig i soffan ett tag. Puss å kram!

Grov ångest

Fan va folk är kapabla att göra det jävligt för andra asså, jag är så sur. Hur man människor va så egoisktiska och känslokalla?? jag förstår inte :o GAAAAAAAAAAH, väx upp och skaffa ett jävla liv ist för att förstöra andras!
Så nu har jag avreagerat mig lite..
Har sån grov ångest för skolan men får såklart skylla mig själv. Har hörförståelse i spanska imorn och jag vet inte om det är på boken jag fick eller om det är random? Jag har inte börjat läsa boken så det känns ju lite uteslutet.. hehe.
Sen ere folkmord och geografi och jag skippar träningen pga allt plugg. Min favvoträning på hela veckan -.- skit också! Just nu kan det mesta dra åt helvete.


i miss you..

Helgen har varit helt okej. I fredags gjorde jag som sagt middag till min familj, den va omtyckt :) På kvällen skulle jag egenrligen kolla på idol och slappa men jag drog ut och träffa yassen och sen åkte vi till bellas jobb och överaskade henne (hon jobbar på Max) och på max blev det lite förkrök haha sen drog vi till sammy i berghem där det va party. Va inte så taggad och har nog aldrig sett så lodis ut på en fest förut (enligt mig). Det va väl helt okej endå. Yassen sov här fredag till lördag ocg hjälpte mig på jtc på lördan på dagen höhö^^ vi va ju grymma.
När jag kom hem somna jag i soffan och vakna till middan. Jag va sjukt trött. Insåg att jag inte varit hemma en enda kväll och bara tagit det lugnt på sjukt länge så det behövdes.
Idag fick jag sova ut det va skönt men hade massa ångest så jag vakna massa gånger på morgonen då jag egentligen ville sova. Möte på träningen sen träning vilket jag inte hade väntat mig så va skit otaggad.
Imorn äre måndag och jag ska få reda på vem det är ida har "hittat" åt mig :P en kille asså.. så himla spännande ^^ 
puss och gonatt

Hur synd om dig du än får det att låta så är det aldrig tillräckligt att såra mig

Idag när jag vakna trodde jag att det va fredag, sen helg sen kom jag på att det va torsdag. Va helt kolsvart så va inge vidare kul att gå upp..
Svinit väder har det varit hela dagen också. Snö, regn o kallt o bläää.
Är så jävla förvirrad av den här jävla svininfluensan.. om man tar den kan man endå få massa biverkningar och folk har ju fått värsta cp sakerna av den så det känns inte helt säkert. Men o andra sidan så när den väl bryter ut ordentligt kommer det bli värre och fler kommer att dö av den, och jag kan va en av dom. Man vet aldrig. Man det är fortfarande en risk att ta vaccinet. Fan va jag flamsar nu.. förlåt. Gonatt!

Snö?

Hej blooggen
Onsdag idag, tycker veckan går hyffsat snabbt. Vårat projektarbete har blivit framflyttat en vecka snacka om att alla blev lättade :p ingen hade ens börjat typ och redovisningarna skulle börja på måndag. Och liksom man måste ju ordna powerpoint o shit så braaaa att det blev framflyttat.
Asså skolan är så sjukt rolig, asså inte med allt plugg men vi har så kul i skolan det enda vi gör är typ o sitta o garva, och spela bb ;p (bricks breaking på fejjan) om ni inte testat det så gör inte det, ni kommer bli beroende:p

Efter skolan så åkte jag och träffade carro som varit på kreta ju, så sjukt härligt att träffa min lilla sötnos igen! Vi snackade om allt som hänt på sistone och säger ba, tack <3 Vi kollade på film och busade med jennifer ett tag tills jag skulle hem i det mörka kalla vädret. Nu sitter jag här och ska väl ta en dusch snart, sen blir det väl tv eller nåt:) puss <3

En solsemester nu tack!

Hej bloggishen!
Skolan flöt på, tur att man har ett gäng roliga människor omkring sig helatiden.. vet inte vad jag skulle gjort annars :p Började seriöst gråta av garv på matten liksom, på en mattelektion!? det är mitt värsta ämne liksom ;p
Sen kom det till franskan och då sjönk humöret. Min lärare fick seriöst damp för att jag råkade svara på svenska ist på franska. Fan vad jag ångrar att jag inte sa nåt tbx men blev liksom typ chockad för hon typ skrek. Min reaktion va typ jag höll upp händerna och ba stirra. ÅHHHHHHH jag hatar dig!!!!!!!!!!!!!! Nästa gång åker du på spö.
Juste jag tror inte jag berättade ni vet skorna jag beställde hem för ett tag sen, dom där stövlarna med rosetten. BÅDA har gått sönder så ska reklamera dom. FAN dom som satt så bra och va så söta :( Bajsa asså..
Annars då.. skulle inte banga på en solsemester vartsomhelst nu. Fan va skönt det skulle va!
Nu ska jag sova, tror jag. Gonatt<3


Medina-You and I


Dags att dra till skolan!


Helvetet är igång

Jag va sjukt trött igårkväll, det typ rann ur ögonen såååå trött va jag. Men när jag skulle sova så går det såklart inte, jah gick och la mej halv 8 och kanske somnade 12 halv 1.. -.- Varför? Sen imorse så va jag såklart fortfarande trött. Skolan va otroligt seg och ja mådde inte alls bra. Slutade iaf tidigt och somnade i soffan när jag kom hem. Sen va det träning, det gick braa, snurrade massa tzuckor :D dååå mår jag bra, när jag får träna.
Tisdag imorn och långis dag eller ja.. 4 slutar jag. Kunde vart värre..
hare bäst!<3


Från topp till det absolut lägsta

Jag vet inte vad egentligen jag ska eller kan skriva här. Det här är fan mej inte okej. Hur kan du, duuu sjunka så lågt som du har gjort nu? Vad har jag nånsin gjort dig som får mig att förtjäna det här?
Du är egoisktisk och har ingen skam i kroppen alls. Man ska aldrig hata någon man en gång älskat men du är jävligt ogillad av mig just nu.

du har fått mig att må skit.

Ont i magen

Kom nyss hem från en keff fest, fett misslyckat. Nu har jag bara fett ont i magen vet inte vrf men vill ba död. e ensam hemmqa fett skönt har inte vart det på sjukt länge även fast mina päron e borta. Ska sova snart. Har ångest för att lovet är slut snart. vill inte..

<3

vet har redan laggt in den en gång men fan.. den e grym

RSS 2.0