1 advent

Har inte gjort nått speciellt idag förutom att åka till outlet med pappa.
Ingen träning idag heller :/ Har typ inte tränat seriöst sen truppligan :O :(
Om 2 veckor åker jag..
det ska bli kul
och inte kul


jagvetinte.

?

hahahaaaaaaaaaa

robban säger: ni bara sprang och du ba till ngn "när går buseeeeen?"
"om en halvtimme!!!!"
"vaaa! Om en halvtimme! men varför springeeeer vi?!!?"

robban säger:

jag garvade sönder då :P

1. Vi skulle inte ens till bussen
2. Vi fortsatte endå KUTA


galet

Hann inte blogga nånting igår, men redivisningen gick bra om nån undrar..
Det blev fest i kungsängen på kvällen. Började dåligt, men det blev en galen kväll alltså! Träffade männsikor jag aldrig trodde skulle träffa. Det enda är att dt kmr nog bli lite pinsamt för oss alla i skolan på måndag ;$ haha xD
Även gamla klasskompisar va där, fan vad jag saknat er! Carro sov över här sen o vi somnade kanske vid 4?:P Hoppas det går bra på din cup idag älsk :) <3

Idag är jag då fett sliten så jag kmr nog ta det lugnt ikväll. Har även massa oförklarliga smärtor på olika delar av kroppen, men det är sånt man får ta :)

Vad händer ikväll?

Pussssss

slask = deprimerande

Varför kan inte snön bara vara kvar? JO jag vet varför. Jag ska nämligen typ redovisa om sånt imorgon :( :). Det känns som att snön smälter och våren är påväg när det egentligen är vintern som är påväg -.-

Annars idag har jag skrattat åt komiskt dåliga redovisningar på engelskan haha. Har även vart nervös hela dagen inför häslosamtalet jag skulle ja :P hehe (a) Vi snackade lite om saker man hade fyllt i på ett papper för ett tag sen. SO TUR VA behövde jag inte väga mig! Men hon räknade ut mitt bmi iaf, o då va jag ju endå tvungen o säga hur mkt jag vägde :/ det va inte kul kan jag säga. JAG HATAR SÅNT.

När jag kom hem skickade jag en liten krya på dig hälsning till min tränare som ligger på sjukhus, hon sa att hon va på bättringsvägen o kanske fick åka hem redan ikväll. Hoppas :)

Nu måste jag skriva klart stödorden till redovisningen..

Vad har ni gjort idag?

Pusssssss <3

hm?

Hade inte kollat min statestik på ett tag men.. Kan det verkligen va så att jag har 37 läsare o 10 unika läsare?
haha vilka fan är ni ? :O

idag..

..har jag

Varit i skolan
Fått ig på ett prov
blivit arg på mig själv
kollat på 1 o en halv harry potter film
tänkt "fan vilken tur att jag har er" typ 100 gånger
haft svidande läppar
haft ont i huvudet
suttit ovanligt länge o bara snackat i matsalen
velat "börja om"
fattat att det inte går


speciell träning

Det blev en väldigt annorlunda träning ikväll. Inte nog med att tågen var försenade först, när vi kom dit ringde anna o sa att hon fått magknip o inte kunde röra sig typ. Men hon skulle komma om det gick över. Vi började värma upp lite o så.. typ runt 7 tror jag, ringer hon igen o säger att hon inte kommer men att hon ska till sjukhuset o kolla upp vad det är som gör ont o att hon msstänkte att det va blindtarmen. NOOOOOOO :'( Liksom först lunginflammation o nu kanske blindtarms grejj :O Hon är verkligen inte värd det. Nu kanske ännu fler träningar kommer ställas in :/.. Hoppas verkligen det inte är något allvarligt asså!!

Träningen var iof väldigt rolig, det blev mycke snack o skratt :) alltid kul med dom bästa <3

Nu ska jag sova tror jag, puss gonatt <3

träääning

Har precis bytt om till träning :D äntligen ska jag få träna!! Vi får se hur det går, är fortfarande liiite hostig menmen.
Har redovisat idag om översvämningar.. det gick väll sådär, men vi va lugnt inte sämst :P HAHA.
annars.. har fått ont i mina hälsenor igen av mina nya skor. FAAAAAAAAAAAAAAN.
- Varför gav ni mej en cp kropp mamma o pappa?!
Seriöst, allt är sääär. Har en fucking benknöl på foten åxå, GRAJJT! hm.. nej inte så :O

Aja, nu ska jag kila. Pussen <3


:)

Om det blir nått med gymnastikprofilen i min skola o förhoppningsvis får jag börja där då fast endå gå i tvåan, så skulle jag bli helt sjukt lycklig.

 :) tänkte bara dela med mig det!

<3

frysta eskimåer

Fick som sagt sjuts tbx till skolan efter håltimmen. Vi åkte till parkeringen på ikea o sladda med robbans bil, as kul :D Sen åkte vi till kungsängen, när vi skulle åka upp på motorvägen höll vi fan nästan på o sladda ner i ett dike pårikgtigt :O lite läskigt. Körde förbi macken o gjorde lite nödvändiga inköp till mig som är minderårig, man måste ju passa på ;)

När jag skulle hem från skolan idag var det som vanligt kålsvart. Vid bussen stod ett antal människor o frös, bland annat min syster. Jag fick en glad nyhet om att hel bussen inte ens kommit, klockan va typ fem över då. Jag kände på mig då att då kommer säkert kvart över bussen va försenad. Och ja minsann, det var den! men den kom tillslut. Väl på bussen såg alla ut som frysta eskimåer, seriöst. Jag va helt jävla täck med snö, det såg ut som att jag hade ståttute i flera timmar. Eftersom bussen va försenad så missade vi ju självklart tåget, yey. Men vi kom iaf hem.

Tog en varm kopp te o satte mej o glodde på tv, behövde liksom värma upp mig lite ;P
Fick nyss mejl från mickis, om vårat arbete i naturkunskapen.. har redovisning IMORN o vi har inte ens ordnat upp det :P inte bra. Nu ska jag iaf läsa igenom det o skriva ut det o så. Sen ska jag nog gå o lägga mej såsmåningom för jag e skittrött. Puss gonatt <3

uäääh

Hade 2 lektioner imorse.. sen håltimme till kvart i 3 -.- Så jag stack hem, o faaaaaaan vad jag hatar sl. Palla att bussarna går typ en gång i timmen nu på förmiddan. Så jag va tvungen o GÅ hem i snön. Jag frös inte speciellt, men faan va jobbigt det va ;p har sämst kondis asså. Mina öron frös iofs ihjäl typ.
Nu stter jag o kollar på tv, innan jag ska tbx till skolan ska jag o robban ut i sladda me hans bil, sen sjutsar han mej tbx till skolan :) skönt! Slutar typ 4och då kmr det va kålsvart ute, ganska mys nu när det finns snö oxå:)

Pussen <3

sunday

Mer snö, as mysigt verkligen! :)
idag har jag bara slappat massa, kunde inte träna idag heller :/ Men det blev bio, madagaskar 2 :D grymt rolig asså!! Synd bara att den va på svenska -.- buuu!
Har precis duschat o ska väl göra mej iordning för att sen gå o sova :) Puss godnatt<3

snöööö :D

Det är snö ute :D så jävla mysigt asså!!
Idag blire nog shopping i stan, kankse drar till gröna lunds julmarknad åxå om det va öppet, kommer inte ihåg ;p
Får värsta julkänslorna, jag älskar julen asså!!

Ha en bra dag! <3

allt man säger på fyllan kommer från hjärtat, visste ni det?

"Åkej du o jag i grytan om 2 min. Haha nej men ärligt jag är evigt tacksam för att du finns! jag ska alltid finnas för dig, jag lovar dig! Du är den bästa flickan i världen, jag önskar att jag fick vara med dig varje dag <3"

Hahaha, dessa fyllesms alltså xD

idolmys

Sitter just nu o myser i soffan och kollar på idol. Är helt sjukt trött o håller på o tappa rösten. Är med andra ord fortfarande sjuk -.- Så det blir en lugn kväll ikväll.. kankse är lika bra för min egen skull.
Har egentligen inte så mkt o säga..Hade bara tråkigt under reklamen ;p

jag tänker på det ofta
hur skulle mitt liv vara utan er?
ni betyder så fuckat mycke
försöker hitta ord
men det går inte.

c-vitamin och alvedon

Har inte haft nån tid att blogga på sistone. Dels för att jag inte fårr ha min dator och sen har jag haft fullt upp med projektarbeten. FYFAN på dom asså!!! Har lackat sönder på min familj dom senaste dagarna oxå, dom som vill veta varför får fråga. Det är inget allvarligt typ men dom är så omogna o dryga o bläääääääääääää!!!!!!!
Dom senaste dagarna har jag även knarkat alvedon och c-vitaminer, vilket är både bra och dåligt. Är ju nämligen förkyld.
Vaf händer i helgen då?
Fredag ska jag väl antagligen bara ta det lugnt eftersom jag fortfarande är sjuk och har inte vilat nånting den här veckan nu. Lördag om jag mår bättre hoppas jag på fest. Söndag hoppas på träning, har fan inte tränat på aslänge nu känns det som :O .
Åhh snart åker jag:) på lördag är det typ 3 veckor kvar tror jag ;)

Hur mår ni? :)<3

sick and tired

Usch fy blääää vad det är kallt alltså!!! HELA dagen har jag gått runt o frysit, tillomed inne för våran skola vägrar ha på ellementen eller nån värme alls. SUG. Sen jag jag varit allmänt isolerad, har typ varit döv o inte kunnat andas genom näsan.. JIPPIE. Vill bara ha vääärme!!

JUSTE har en nyhet jao :)
HÖR UPP ALLA GYMNASTIKNÖRDAR FÖDDA 93 SOM SKA VÄLJA GYMNASIUM O LINJE.
Min skola har gjort en GYMNASTIKPROFIL som startar 2009. Varannan vecka kommer det tränas i grophall (antar JG hallen) mer info finns på http://www.edu.upplands-bro.se/ubg/
Det står på första sidan till höger på "nyheter" tror jag.
Snacka om att jag vill gå där!! Men problemet är att jag vet inte om det bara är för 1orna som börjar nästa år ? I så fall.. sabatsår here I come :) nej jag vet inte hur jag ska göra.. :/ men det skulle vara JÄVLIGT NAJS asså!

Nu skäller min pappa på mig så måste sluta, puss på nosen på alla sötnötar<3

usch fy bläää

Inte kul o va sjuk :( Måste typ kämpa mig till skolan iallafall.. får se hur det går.
Vill bara åka här ifrån NU, samtidigt som jag inte vill det för jag kommer sakna er så sjukt mycke.
Men skönt ska det bli iaf, att bara få slappna av i värmen!
Nu ska jag gå o lägga mig, ha det så bra! <3

inga fucking ord. <3

jag älskar er så jävlajävlajävlajävla mycke.

horkalllllt

Kvällen har jag spenderat med min kära lilla carru:) vi gick o käka kinamat i viksjö, det va mys men äckligt mycke mat asså :O Sen drog vi hem till nån Tim o "kollade" på saw 2 . Ja, jag kollade inte så mkt (a)
Är förkyld :( får inte va borta från skolan nånting nu asså eftersom jag snart drar..

usch va trött jag är. godnatt gott folk <3


fredag

Fredag äntligen men jag hålller på o bli sjuk-.- Pappa har smittat mig, tack för den.
Ikväll blire fest i kungsängen tror jag o jag o nåra polers ska nog dra dit. Får se hur det blir.
Har som sagt inte min egna dator så är inte inne lika ofta..

Puss på er <3

skit

Har varit ett dåligt barn så kommer nog inte kunna blogga så mkt.. elr kanske i helgen o så men inte så mkt på vardagar.
Träningen idag är inställd. SUG :( Men krya på dig Anna!
Puss på alla <3

drömma kan man

Jag hade en underbar kväll på Truppligan! Verkligen.. FYFAN vad vi glänste tjejer. Glöm inte att VI VANN <3



Förövrigt har jag haft en pissdag. Har inte haft några lektioner eller så, det har vart skönt iof. Hade aerobics o step up typ aktivitetsdag. Man kan säga att det började igår.. Pappa fick syn på att jag ar IG-varning i Naturkunskap & Idrott (?).
Han dampa satan innna jag skulle till Truppligan. Men jag höll tårarna tillbaka o jag glömde alla bekymmer när jag var med er. Tack<3
Han kom inte ens o kolla på när jag tävla för han va sjuk, eller orkade inte? Jag hade liksom sagt att jag verkligen ville att han skulle komma.. blev lite sårad faktist. Men mamma kom ju som tur va.

Sen idag då.. jag tänkte på att han va sjuk o så när jag skulle he från skolan så kom jag på att jag inte gett honom nått i farsdag presnent. Då tänkte jag attjag kan väll köpa hans favoritgodis så han blir lite gladare kanske?
När jag kommer hem.. Först hälsar jag då kollar han lite skumt på mig ? Men hälsar tbx lite smått surt. Jag bara går in i mitt rum o går tbx o ger honom min lilla "present". Jag säger bara "för att du är sjuk" Ska man inte säga tack då tycker ni?
Han bara fnyste o sa "ge mig en riktig present istället" (ham menade, va bra i skolan). "Varsågod?" sa jag, han fnyste bara igen.
Och DÄR brast det. Jag vet inte riktigt varför jag skriver dethär men.. - jag blev rikigt jävla ledsen pappa.

det enda, och verkligen enda jag vill är att
ni ska vara min enda och riktiga familj
att vi ska göra allt tillsammans
vara tillsammans
för all jävla framtid.

IDAG IDAG IDAG IDAG IDAG

IDAAAAAG :O omfg!!! har fortfarande damp, o är över pepp :D
Den här dagen kommer gå snabbt för mej tror jag :P GAAAAAAAAAAAAAAAHAHHAHAHAH SNAAAAAAAART!!!!!!

we will rock you

peppppp

Är så jäkla sjukt taggad o så jäkla sjukt nervös att jag typ sitter o får ruck helatiden:D IIIHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!
Måste gå o lägga mig snart, men först ska jag föna håret o sen ska jag lyssna på ipod. Har nyss lagt in 130 nya houselåtar!! Värsta PEPP låtarna! :D gahhhhhh, kan inte va vaken längre för kommer flippa ur vilken sekund som helst av typ övertaggning (?) :D

Meeeen, aja.. GODNATT ALLA TAGGADE FOLKS!!! <33333

eftermiddag eller mitt i natten?

Seriöst, det va skiit mörkt när jag åkte hem från skolan, o när tåget stannade typ  lite innan jakan så såg det fan ut som det va natt.. bläääh!!
Dagen har varit seg o jag har haft ont i magen, inte kunnat luta mig bakåt pga blåmärkte på ryggkotan typ,  har även haft skallevärk.

Imorgon.. asså IMORGOOON!!!!! :O Oo

<3

nattbuss i regnet

Jahapp, igår blev kvällen lite annorlunda än vad jag trodde.
Va först hos mina kusiner o käka middag med lite annat folk åxå. Satt där o va lite trevlig o social en stund. Sen gick jag hem, hämtade "saker" o sen kom robban o hämtade mig. Han skulle nämligen göra "en tjänst för minderåriga" (mig alltså) :P . Efter han hade köpt deet så släppte han av mig i jakan där jag skulle träffa jessica. Vi typ frågade nån random männsika som va 18 o även han fick göra "en tjänst för minderåriga", fast den här gånger till jessica. Haha, han va ganska ruligt :D. Iaf, sen visste vi inte vad vi skulle göra så vi drog in till stan o tänkte dra till en fest i tullinge men eftersom det ligger långt åt helvete så sket vi i det ;p Vi träffade ist en som hette martin i stan. Fast då hade vi redan vart där i 100 år s nu va klockan halv 1 typ.. Han hade lite smått o gott i sin påse som vi fick av (a) Seeen åkte vi hem till honom i spånga, däär kollade vi på Mirrors Oo as läskig, fast vi hann inte kolla klart för vi va tvugna o ta nattbussen och då SPÖREGNADE det -.-  Skit kul.. Kom hem till jessica typ vid 3-halv 4, och sov även över där :P

Idag vakande vi typ vid 1, har bara stått o fixat oss hela dan för vi va rätt sega:P Kom hem typ för en halvtimme sen nu och TRÄNING väntas om någon timme :D kulkul:)

Hoppas ni haft en bra helg!<3

segis

Segdag idag! värsta soffpotatisen har jag varit.. urs på mig.
Ikväll blir det släktmiddag hos mina kära kusiner, vi får se hur det blir, vi brukar aldrig ha nånting o göra så det brukar bli att vi fastnar framför nån film ;p men det e ju mysigt det med :)
Har precis duschat o ska väl fixa mig nu hade jag tänkt.

Sista träningen imorn innan Truppligan!

omfg..

<3

when you feel like hope is gone...

You're not alone, together we stand
I'll be by your side, you know I'll take your hand
When it gets cold, and it feels like the end
There's no place to go, you know I won't give in

Keep holding on
Cause you know we'll make it through, we'll make it through
Just stay strong
Cause you know I'm here for you, I'm here for you

horoskop 7/11

Väduren
Du verkar av någon anledning inte vilja ta till dig ett välmenande råd.
 
Oxen
Du tycks kunna få oväntad hjälp i en angelägenhet där du hittills bara haft dig själv att förlita dig på.

Tvilling
Något du som Tvilling är med och planerar ser ut att kunna bli riktigt lyckat!

Kräftan
Försök inte hävda dig genom att uppträda arrogant - även andra personer har rätt till sina åsikter!


Lejonet
Du får hjälp med något speci­ellt, bara du ber om det - men det är tydligen inget du kommer att göra.

Jungfrun
Du kan förvänta dig trivsamma avbrott i dina rutiner. Vän­skap och nöjen är nära sam­manlänkade.

Vågen
Du har mycket på gång, och det är viktigt att du håller vad du lovar, så andra vet att du är att lita på!

Skorpionen
Du tycks ha ett och annat att fundera över, innan du kan gå vidare med vissa planer.

Skytten
Möjligen har du haft för stort förtroende för någon i din omgivning, och känner dig  lite besviken.

Stenbocken
Uppgifterna hopar sig, och du kan nu knappast ligga på ­lat­sidan om du vill få något vettigt gjort.

Vattumannen
Ta inte så hårt på kritik som riktas mot dig - den kommer snart att mildras för att till sist upphöra helt!

Fiskarna
Visst kan du komma långt av egen kraft - men inte lika snabbt som om du sam­arbetar med en viss person!


Ojdå..

freeeeeeedag

Äntligen fredag och jag måste säga att veckan gått ganska fort endå!
Är jävligt trött o det ser man om jag tar bort mitt smink, är typ helst mörk under ögonen..ser typ ut som en alkoholist -.- och jag vet inte om jag skrivit det förut men det rycker i mitt ögonlock typ.. det har ryckt i flera jävla veckor nu :S vettefan vad det är. Sen har jag blåmärke på ena ryggradskotan lr vafan det heter.. o sen har min "knöl" på foten typ över stortån blivit jätte bullig :O o om man känner på den så känns den jätte stor jämfört med den andra, det gör lite ont åxå..

Ikväll vet jag inte vad som händer :(  för jag ska INTE dricka den här helgen, ska inte ska inte ska inte.
O jag känner att jag inte kmr palla va hemma, nån som vill adoptera mig kanske? :)
Aja..
Hoppas ni får er bra kväll iaf, puss på er ! <3

tack den värmde verkligen

När man kommer hem, & för en gångs skull är på ganska bra humör..

*efter massa tjaffs*

"Jag har inte bett om att bli född"
"Nej, om jag ska va ärlig så ångrar jag mig"
"Ah, men döda mig då"

tack, precis vad jag behövde..

eller inte.

konstig dröm

Måste bara berätta om en sjuk dröm jag hade inatt.. den va jävligt obehaglig liksom men vet inte riktigt varför.
Jag drömde att mina tränare opererade min arm fast jag var vaken :S Jag typ hade skit ont, o det kändes typ haha. Jag låg där på operations bordet o blödde som ett jävla as från min arm o dom typ fattade ingenting. O sen när jag vaknade hade jag ont i armbågen typ :P fett skumt.

Iaf, skolan idag sög som vanligt men slutade ganska tidigt iaf.
Måste plugga historia snart, har prov imorn -.- skulle behöva vara hemma o plugga isf för o gå på träningen men NO WAY att det kommer hända :) Jag ska på träningen o så är det bara !!
Har kommit på en ny grej jag ska göra.. jag läser typ alltid mitt horoskop på tåget till skolan så jag tänkte sätta sätta in det varje dag (eller försöka) för ibland stämmer det läskigt mycke..

Kräftan 22/6-22/7
Frågor söker svar, och kanske borde du prata igenom något med en person du har förtroende för.



plugg

Sitter här o pluggar.. men tog precis en paus hehe(a)
Kom på en lite rolig sak som hände idag, jag träffade Sanna på Sthlm Söder stationen haha, vi blev lite chockade att vi träffa varandra just där;p men sen dååå, vi hade ju som sagt stadsvandring o våran nästa "staion" efter sthlm södra var Hammarby sjöstad, vi tog pendeln 2 station från söder (minns inte vad den hette) o sen iaf tvärbanan typ 5-6 staioner. Och så skulle vi in i "glashuset" och vad händer då när vi står där o blit undervisade om Hammarby sjöstad, jo Sanna o hennes klass kommer in :P haha, jag ba vafan!? :D det va lite läskigt men kul ;p
Nu ska jag fortsätta plugga -.- sköt om er ! <3

Att få känna riktig lycka
Är förunnat väldigt få


stadsvandring

Åkte till skolan iaf, och det va sjuuukt dimmigt :O såg fan inte ens busshållplatsen på typ bara 10 m avstånd lr nått :P läbbigt..
Kom iaf till skolan o först hade vi typ en föreläsning om sthlms historia -.- höll på o somna. Sen bar vi av till sthlm. Min grupp blev klara ganska snabbt, vid 2 tiden när det stod på pappret typ 3-hav 4 :) så det va najs.
Har gått förbi Hemköp på söder (a) och sen åkte vi förbi Enskedehallen..  (;

Och nu är det bara 6 dagar kvar till Truppligan. OMFG asså!! är sjukt nervös som sagt.. men kul ska det bli (;
Måste plugga historia nu -.- blä. Hoppas ni haft en bra dag, puss på er <3

jagvetinte

Kom nyss hem från träningen, är inte så nöjd med min prestation om man säger så.. känns som jag gör fel hela tiden o kmr förstöra på tävlingen. Så då har i det där igen, har jag verkligen gjort rätt val?
Jag ÄLSKAR att träna med er o ni gör en riktigt glad men är fristående verkligen min grej? jag vet inte.
Saknar volterna liksom o det har åxå varit min "starka" sida typ alltid. Men jag vet som sagt inte, vet inte vad jag ska göra..

Har verkligen 0 lust att gå till skolan imorn, för en fucking stadsvandring?! snälla..
gaaah, fuuuck skolan!!!! amn blir ju fucking derprimerad av att gå dit!!!
är iaf inte ensam om att tycka att just min skola är den drygaste.. det hör man lite då o då. vrf bytte jag till den egentligen :s? säpä i huvet är vad jag är.

nej nu ska jag ta o föna skallen o sluta klaga hela tiden.
Puss på er, jag älskar er<3

kallhäll here we come

Kom typ precis hem o ska snart dra iväg igen.
PÅ TRÄNING!!! Är super taggad o skit träningssugen (; like always.
Skolan idag sög, like always.
Hade matteprov o det gick sug, like always. (hehe)

Nej men seriöst, har alltid varit dålig på matte o kmr nog alltid vara det.
Fick mitt universums prov idag åxå, blev godkänt så jag kan pusta ut. Har åxå fått tbx mitt franska "prov/förhör" o där fick jag 22/25 o det va "Trés bien" haha :P det betyder jätte bra för er som inte visste (;

Men nu ska jag iaf gå o byta om, ska ta en buss 38 :)

ni, träningen, gymnastiken
gör mig hel

jag saknar, sjukt mycket


jag saknar, knasiga 9c <3
jag saknar er & tiden. helt sjukt mycket<3

monday

Så va första dagen på "period 2" avklarad. Vet inte om det är sp i alla skolor men vi har iaf olika perioder på vårat schema. En period kanske man har en viss lektion andra perioden en annan oså..
Så nu för tiden har jag ingen hål på måndagar, vilket är skönt. MEN har späckat schema till 16:15.. :/
Så min måndag börjar med Naturkunskap sen Engelska, Lunch, Företgasekonomi, matte, franska. FYFAN. är så jävla trött, sov typ bara 5 timmar i natt åxå..

Imorn ere matteprov.. lycka till katja. Har inte pluggat ett skit typ, o jag suger på matte i allmänhet så.
Gaaaaaah, fan vaf jag inte orkar, skolan, samhället, mörkret.. seriöst det va kolsvart när jag skulle hem från skolan -.- :(
Hatar skolan o att jag e så jävla dålig åxå. Okej, nu ska jag sluta klaga, finns folk som har det värre..

PUSS till er <3

som en sol lyser ni upp hela mitt liv

jag skulle kunna stanna på en träning o va där resten av livet
om det gick, så skulle jag. och jag skojjar inte
ni gör mig så jävla glad, jag saknar er varje dag, varje minut.
så fort jag lämnat er saknar jag er.

så vad jag inte förstår är..
hur fan stod jag ut förra året?

skola imorn

Så va höstlov 2008 över då.. Jag har 3 prov nästa vecka och jag har inte pluggat ett skit på hela lovet. Ångest som fan för kmr typ sumpa alla, men ska göra mitt bästa iaf.
Ska tänka på Truppligan som är nästa tisdag (11/11). Det är bra att ha nått o se fram emot för då går tiden fortare typ (; Plus att jag blir glad av o tänka på det, även fast jag typ har lite ångest för om jag kmr sätta alla formationer m.m. Men men, får väl träna som en galning nu.
Sen efter truppligan har jag typ 13/12 att se fram emot, då jag åker till Argentina o sen till Brasilien. Har aldrig varit där o har kollat på bilder där vi ska bo, det ser typ ut som Thailand, o alla vet ju att thailand e skit fint ;p (a)

det går liksom i perioder, ibland orkar man
ibland inte..

sol ?

Det e värsta soligt ute ju :O men säkert askallt endå. Va som sagt ute me carro igår, vi drog till jakan för o möta nån simon i hennes klass han va med en som heter niklas som jag träffat förut, vi går i samma skola o han går i min bästakompis klass. Hans första reaktion när han såg mej va "pinkladies":O haha (intern) :P fråga om ni vill veta.

Jag hoppas verkligen att dte är träning idag annars vet jag seriöst inte vad jag tar mig till, dels för att jag typ har panik för jag vet inga formationer o har aödrig haft det i det friståendet. Och sen för att jag har behov av att träffa alla där! <3

Nån som hört nått om träning?

10 dagar

kallt

Det är seriöst svinkallt!!! innomhus åxå, mina händer har varit iskalla hela dan.

Ska börja fixa mig lite nu sen ska jag möta carro, får se vad vi hittar på(;
är ensam hemma till typ 12 idag så.. skönt är det!
puss på er <3

1 november

Jag o jessi började föra igårkväll hemma hos mig, drack nästan upp en tredjedels 70is.. Då va vi lite lagom sådär.
Sen åkte vi vidare to tha party on dragspelsvägen. Där va det mindre folk än va vi trodde ganska dött, men vi lyfte hela partyt asså :D Drog igång alla så tillslut blev det lite drag iaf. Sen, dum som jag är drack jag ännu mer 2 aquatini (5.0) och ja.. vill inte tänka på allt jag gjorde.
Vid ungefär halv 3 bestämde vi oss för att dra hem, kommer inte ihåg varför men.. antagligen mådde jag inte så bra. Tur som vi har så gick det inga bussar så jag jessi erik o (fredrik?) va tvugna o GÅ hem. Skit bra, verkligen för vi hade klackskor!! Meeeen iaf så hade erik ett par andra skor med sig, ett par converse strl 44. Så dom traskade lilla jag hem i :) Såg nog lagom kul ut hahaha! Vi va väll hemma typ vid 3, kvart över 3.
Vaknade klockan 1 idag, yey! Har världens ångest för skolan o annat. Men det är priset man får ta när man dricker för mycket..

11 dagar

RSS 2.0