Dålig uppdatering

Hej bloggennn
Har inte kunnat skriva nåt för vårat internet har legat nere och har typ inte haft lust.
Vad har hänt dom senaste dagarna.. yassen har typ bott här så vi har varit i stan 2 gånger och i torsdags va det fekkkke hos mig. Jag säger ba grannfejden nästa :p Knäckte honom så jävla hårt hahaha!
Det va kul tills en annan incident hände och då visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta, gjorde typ båda. Jag fattar bara inte hur människan kunde, fyfan. Vi somnade iallafall halv 8 på morgonen och gick upp halv 1. Ganska slitet.
Just nu sitter jag i soffan och yasse sover som en stock bredvid. Ikväll blire halloweenfekke i berghem (y) Puss!

Svanprinsessan - För längre än föralltid


Så jävla fin låt och nostalgi som in i helvete asså!

Mohaha

Igår va jag i kista med sis efter att ha nästan ha missat bussen 2 gånger i rad..
Jag köpte en svart skit snygg klänning för bara 300 riksdaler och en välbehövlig rymlig rosa näcessär:) Min syster fick hem ett par as snygga skor!

Nu till det roligaste på hela dagen.. Vi skulle käka på levinskys ni vet. Och så skulle jag betala med mitt kort, så jag lägger fram kortet och leg till han i kassan som råkade vara en ung snygg kille. Han kollar på mitt legg och säger "Katja Laroy, är det du ;)?" Ni vet Laroy är ju typ en krog i sthlm. Jag ba aa (a)
Vi går och sätter oss vid ett bort och då påstår min syster att han fötrsökte ragga på mig, för han kollade tydligen på oss? Då kommer hon på idén att jag ska skirva Katja "Laroy" och mitt nummer på ett kvitto och lägga på bordet när vi gick därifrån. Vilket jag va skreptisk till först men sen tänkte jag whatever, kul grej. Så jag gjorde det.
Vi fortsatte att gå runt tills våran bio började kl 21.00, vi såg flcikan som lekte med elden, grym!
Efter bion kollar jag min mobil, och JA han hade svarat. Sms'et löd "Sorry Laroy, är upptagen;) Ändå kul att du lämnade ditt nummer, kul grej :D Fortsätt med sånt! /Levinskypojken " Fan va jag garvade :P Och OM jag ska fortsätta med sånt, sjukt kul!

Höstdepp

Har sån grov ångest så det finns inte.
Har så grovt ont i magen.
Varför är killar dumma i huvet och fucking manipulerare?

Irriterad, yeeees

Min mobil är död, rip.. du höll inte speciellt länge du din jävel. Bara för att jag ahde dig vid badkarskanten så slutar du fatta att du fan HAR SIMKORTET I DIG REDAN. Jävla cp. Och nu kan man inte ens slå på dig länge, dra åt helvete!

Vad ska man göra ikväll då, är fortfarande öm i hela kroppen så palla inte med träning idag. Men imorn blire nog.
Inge kul finns på tv heller så får väl kolla tv 4s hemsida efter nåt kul program.
Hare kul! puss

Sjukt jävla schleten dag

Partyt igår va najs, massa kul människor :) Minus för musiken som inte va party alls ;( Blev jäkligt packad på mina 5 öl, pinsamt. Jag yasse och pontus stannade kvar efter polisen tydligen hade kommit och alla dragit. Hjälpte ployser och städa undan lite. Eller jag låg väl mest och sov i soffan..
Kom hem vid 4, vaknade 2, gick inte upp förns 3 typ för mådde så jävla illa. Och jag har blåmärken på hela jävla benen, båda mina överarmar måste fått en smäll för dom e skit ömma. Och ryggen med ;/ känner mej så jävla schleten så nu ska jag och mamma gå och handla godis för jag vill fan ha det!

puss!


Taggad :D

Jag mår priiiiima och snart är det middag med familjen, lite vin hoppas jag på. Sen hem till yassen, köpa cigg sen tagga till festen. Är svartklädd ikväll, ett lång svart linne med ett spetslinne över, svarta strumpbyxoe, svarta 10 cmare me lite nitar (köpta idag) sen ett skit gullugt skärp. Det är en stor rosett och så sitter det lite nitar på :) as snyyyyggt!!!
Nu ska jag dunka musik och tagga ennu mer ;D ;D ha en bra kväll för det ska jag ha !!!!!!!!!!!!!!! <33333333333

Tonight's gonna be a good night

Så va det sista dan på denna skolvecka. Är sjukt trött men det får gå. Igår skulle jag ju köpa dom där skorna men jag hade mindre pengar än vad jag trodde (478 kr) trodde jag hade 500 som skorna kostade och det va ju sådär väääldigt irriterande. Men nu har jag fått cash av moder så det är najs.
Blir nog dom där skorna och kanske nåt annat om jag hittar, sen present, dricka, cigg så får se hur mkt pengar jag har kvar efter lovet ;O 

Nu måste jag börja fixa mej, ha en bra dag! <3

I love this feeling

Igår va det ju som sagt truppligan hopp. Vi tog silver, SILVER!!!! :D Men jag hann åka hem innan prisutdelningen så jag fick sms av jenny när jag låg i sängen och sen direkt efter ett av sara. Snacka om att jag flööög upp ur sängen xD Jag blev så chockad/glad så det tog flera timmar för mej att somna sen :P
Idag firades andraplatsen med kladdkaka made by sara ^^ Och träningen idag kändes grym. Jag älskar gymnastik, jag älskar att va tillbaka igen. Det känns så jävla rätt och så sjukt bra. 

Imorn är det fredag dvs sista dagen sen ere LOV! Jag kommer fira det som satan. Lokalfest i viksjö med kul folk, inte äcklig smuggelvodka utan kung öl för en gångs skull. Är taggad!
pusss <3


Åh jag hatar dig verkligen!

Skön sovmorgon och en dag mindre kvar till lovet!
Skolan flöt på bra tills franskan. Tydligen skulle vi ha nåt "prov" som praktikanten skulle rätta. Så vi skulle skriva om nånting, vad som helst o imperfekt och passe compose.. jag ba vaaaa? vad fan är imperfekt nu då? Så va tvungen o messa syrran och det va ju samma sak som passe compose fast med etre verbet innan. Man va va? jag kan inte ens skriva en gramatisk korrekt mening utan dåtid. Kommer nog få ig i franska i år..
Inte nog med det så störde jag mej som in i helvete på min riktiga franska lärare, jag hatar dig, jag får hata dig, jag har en anledning. Men du har fan inte rätt att hata mig bara för att jag hatar dig. FUCK YOU!

Flummade hem med ida och becca kul som fan, garva sönder åt inget. Sen mötte jag upp carro i jakan och hon följde med mig och köpte trikårer och ny mascara. Såg en as ball tröja på gina, det är typ en svart oversize så står det "Tonight's gonna be a good night" coolt eller vad? Jag måste typ såå ha den :O
Sen spana jag in ett par sjukt snygga boots på dinsko, klacken va 10 perfekta cm & dom är mina på torsdag!
Sen blev det NYTTIG middag på tastys, skit mys! På lördag åker den jävlen ifrån mig ;( i en vecka bara visserligen men det är fan lång tid.
Nu ska jag typ lyssna på musik och rensa mina tankar lite..  puss!


Smärta

Har så jävla ont i benen. Tänk er grov växtvärk.. så känns det i båda hela benen. Oskönt som in i helvete. Sista träningen va det idag som sagt och det gick ju sådär för mej eftersom mina ben dampade. Annars såg det bra ut.
Imorn börjar jag 11:45 sjukt skönt :) Men slutar 4 och har aas lång franska sista lektionen.. SKJUT MEJ. hatar franska så jävla hårt! Fucking piece of shit är va det är -.- Nu ska jag lägga mej i mina varma säng och vila mina feta äckliga ben. puss å kram

Monday

Skön måndag, har inte behövt anstänga mej speciellt mycke. På geografin jobbade vi ensamma, dvs alla satt inne på fejjan eller läste bloggar. Sen va det historia/samhäll vi snacka bara lite sen fick vi gå. Åkte hem och nu sitter jag här. Sista träningen innan truppligan idag, får se hur det går. Åhh vad jag bara vill ha höstlov nu!



En vecka kvar!

Idag fick jag sova ut, skönt. Kollade på idolreprisen och kom just på att jag inte kollade klart på hela av nån anledning och jag vet fortfarande inte vem som åkte ut. Hoppas det va camilla. Det återstå att se haha, känner mej inte alls efter..
Sen vare träning, gick sådär för mej. På onsdag ere tävling igen, truppligan hopp. Kommer nog gå bättre än förra gången.
Bara en skolvecka kvar nu sen ere looov :) Visst ere halloween på höstloven? Det blir party!
pussåkram/




En vecka kvar!

Idag fick jag sova ut, skönt. Kollade på idolreprisen och kom just på att jag inte kollade klart på hela av nån anledning och jag vet fortfarande inte vem som åkte ut. Hoppas det va camilla. Det återstå att se haha, känner mej inte alls efter..
Sen vare träning, gick sådär för mej. På onsdag ere tävling igen, truppligan hopp. Kommer nog gå bättre än förra gången.
Bara en skolvecka kvar nu sen ere looov :) Visst ere halloween på höstloven? Det blir party!
pussåkram/




Helg

Igår va det fredag och jag bloggade inte. Va skola som vanligt.. Sen på kvällen va jag i kista med bästaste underbaraste carro och åt mysig middag och sen gick vi på bio och såg the ugly truth :) Den va bra!
Kom hem vid halv ett kanske och gick och la mej runt 3. Gick upp halv 11 och tränade 13-17. Jag va/är sjukt trött. Bara en vecka kvar till höstlovet ;D fett me najs! Då blire röööj :)

puss gullungar!

Fredag är här!<3

Känns som jag börjar tappa suget på att blogga lite.. Vet inte riktigt vad jag ska skirva då jag nästan inte har nåt intressant att skriva om :P Det blir liksom samma sak varje dag. Jaja..
Igår va vi inne i stan med klassen på FLH (forum för levande historia) och lyssna på om kriget i kambodja. Det va ganska intressant men jag va väldigt trött så jag tror jag slutade lyssna efter en halvtimme..
Sen vare hem och byta om till träning. Och det va väl det jag hann med igår.
Det är väldigt kallt ute och det gillar jag inte alls. Snart kommer väl mörkerdepressionen också? Skulle sitta så jävla bra med en sista minuten resa någonstans, var som helst. Faaaaan vad jag ska resa efter gymnasiet :)
pusspuss<3

Update

Igår va det ju truppligan tumbling och det gick väl helt okej med tanke på att vi hade 2 skadade och många mådde inte så bra. Tabbade mig på sträcksalton lite men stod som tur va.
JG's jsm/sm-lag tog hem guldet och jag måste ba säga att ni är så värda det!
Idag va det skola som vanligt och efter skolan mötte jag sis i jakan, ville köpa NÅGOT bara. Venne varför behöver inget men kände ba för nåt nytt. Så det blev ett par skitsnygga örhängen plus små örohängen att ha i resten av mina hål i öronen. Najs!
Nu ska jag sätta mej vid tv'n en stund :) puss!

Truppligan Tumbling

Orkade inte blogga igår för blogg.se va CP, tog typ ett år att komma in..
Sista träningen igår innan truppligan tyckte jag gick bra, alla körde jättebra så nu ere ba å köra och gläansa ikväll:) Kommer btw bara gå en lektion idag haha, börjar 11:45 och slutar 13:30. Sen tar jag bussen hem fixar och sen drar jag igen.
Minus på att jag sträckt höften typ och att jag hostar som faen. Men men det får ju gå endå :) Nu ska jag fixa mej i slowmotion för jag har allt tid i världen. Puss puss!


Put your arms around me

Träningen gick bra, i början vare lite låg stämning för vi saknade 3 (?) st till sträcksalto men i slutet fixade vi det och nu är vi 8! (y)
Är sjuukt trött men har börjat kolla på evan den allsmäktige och måste ju kolla klart nu när den snart är slut :P Börjar endå 10 imorn :) Så imorn blir det skola till halv 3 sen sista träningen innan tävlingen!
Pussar <3


Grattis Karin!

Idag fyller min söta 17 år :) Igår firade vi ju som sagt henne lite med middag och mys, trevligt värre!
Idag är det näst sista träningen innan Truppligan tumbling som är på tisdag. Har inte så mycke att skriva så jag bjuder på en låt bara..

Lösen

Funtar på att skaffa lösen på bloggen. Känns som att mamma eller pappa kommer råka hitta den snart och det kanske inte blir så kul. Plus att jag vill ha koll på vilka som läser min blogg.
Så imorn skaffar jag nog lösen, ni som vill ha lösen får fråga efter det.

Sjuk

Behöver väl inte säga så mycke mer. Så inge partaj blire för mej ikväll.. fett synd.
Men imorn ska vi fira karin i förskott (hon fyller år på söndag) så det blir nog kul! Så imorn måste jag göra en del grejjer jag egenligen hade tänk göra idag efter skolan. Åka till outlet och köpa skor, fixa mitt hår (jag vill inte längre ha svart hår) utan jag vill försöka få det till en mellanbrun/chokladbrun färg men efetersom jag färgat det så jävla många gånger i svart kan det bli svårt. Så jag måtse nog gå till frissan TYVÄRR, jag hatar ju frisörer. Kommer antagligen klippa mig då med :( Blir väl så illa tvungen, men fan vad jag ska va hård. Dom ska fan inte få klippa av mig halva håret!!
Sen måste jag också fixa en present till karin, frågan är vad.. jaja nåt hittar jag alltid.

Annars då.. sitter och längtar till nyår! Kollar nyårs outfits redan haha :P har ju redan skumpan klar så :)
Nu ska jag fortsätta ha tråkigt, puss puss<3

Beställt

Det blev dom svarta..
ville ju egentligen ha dom rosa men tänker att dom blir smutsiga väldigt lätt och jag tror jag skulle tröttna på dom också.


Stå på dig

Känner mig lite hängig faktist kommer säkert bli sjuk snart eftersom alla andra är det. Så snart äre väl min tur men det kan väl vänta lite tills på tisdag?
Skolan va seg men helt okej, dans på idrotten gick ju SKIT BRA.. inte. När jag kom hem pluggade jag psykologi har typ "prov" imorn. Och sen åkte jag med pappa till net on net, köpte en till dvd till gästrummet. Sen ica. Snart ere middag och sen sova för min del. Puss på er<3

Tala inte om för mig vad jag ska göra och inte göra, hur jag ska vara och inte vara

Skolan va fett seg idag, har gått runt och halvsovit hela dagen. Som tur va hade vi massage på livskunskapen vilket va sjukt skönt. Även fast jag är liite för kittlig för att bli masserad menmen :P
Kom hem och i princip dog i soffan. Ska lägga mig tidigt ikväll, så säger jag alltid men när jag väl ska sova så somnar jag inte förns 12-1 -.- även fast jag är skit trött liksom.. får väl börja knarka valerina forte igen.
Innan sova blire läsa twilight hoho :) pussåkramskumbanan<3


nyktert värre, bellis och jag i fredags höhö


My body hurts

Träningen gick bra förutom bakåt, hatar bakåt -.- Körde tzuka :D va fett längesen!!
Och vi fick våra dräkter idag också, jag säger bara en sak.. SLIM som in i helvete. Fan va den är tajt när man ska sätta på sig den men sen sitter den bra :) Och mycke snyggare än den förra smurfblåa.
Har feting ont i hela kroppen, inte najs. Och ingen sovmorgon får vi imorn heller för läraren som va sjuk idag kommer tydligen till skolan imorn.. BLÄ för tisdagar alltså! När man kommer hem orkar man inte göra ett skit för man har gått upp skit tidigt och haft lektioner hela dan till 4. Aja det är väl bara att bita ihop.
Historia prov på fredag.. inte taggad. Nu ska jag sova, guuud va skönt:) puss!<3

Favoriten just nu


Michael Feiner - Must be the music


TOPPEN morgon, not

Gick upp 20 över 7, tjatade på pappa att han skulle skynda sig att bli klar i duschen, duschade själv, sätter mig vid datan, upptäcker att vi börjar 10 i 12.. WOHO! Nu kan man ju inte gå och lägga sig igen!? FAAAAAAN, va skit trött när jag gick upp :( Vad ska man göra nu liksom? Jävla skit.

några party pics från fredag:

varför ser jag ut som ett mongo när jag garvar?


åfyfan



Ska ha världens mysigaste kväll!

Igår var vi ju som sagt i hässelby strand på fekke hos en albin (robbans kompis) som fyllde år dagen innan. Vilket vi inte visste när vi kom dit men men ^^ Först vare lite segt, det spelades ölspelet men jag va inte med eftersom det skulle nog gå åt skogen för mig som det alltid gör när jag dricker för snabbt. Så jag satt och kolla på med mitt vin vilket också va himla kul iof. Sen kom det mer folk och mer drag, och sen ska vi inte gå in på mer detaljer. KOm hem runt 3, rätt lyckad kväll.

Idag har jag verkligen inte gjort mycke, gick upp vid 12 typ kolla tv, jäkligt schletet har det varit. Sen ringde pappa och sa att jag skulle städa mitt rum, vilket var lika bra eftersom jag knappt såg mitt golv..
Så nu har jag städat, bytt lakan och tänt lite ljus så det e skit mysigt nu ^^ Fixade även vid mitt nattduksbord så det ser lite trevligare ut nu.
Ikväll ska jag chilla galet, det regnar ute så det kommer nog gå bra! Puss på er <3

Ser inte lika mysigt ut när det är ljust av blixten men men :)
Och btw så kan man forma min lampa själv ;p


Pinsamt i idol

Ni har väl inte missat den här?


Snacka om jobbig situation.Man vill ju bara dö när man ser den. Och tänk att vara Camilla.. fyfan. Skulle skämts ihjäl ;O

Ni får höra om nattens bravader lite senare.. puss!


Underbara Fredag!

Ännu en vecka har gått, en vecka mindre kvar i skolan haha! Svenska provet tror jag gick bra fan så det känns skönt :) Det är en byggare här som fixar våra nya skåp i köket så ja.. lte bullrigt här hemma men längtar tills det blir klart så man kan få gå in och checka hur det ser ut ;D
Annars då.. fekke tonight i hässelby strand, vin för en gångs skull (Y) stort plus!
Ha en bra fredag gott folk :)

Jag vill leva i nuet inte ångra mig sen

Pluggandet har väl gått okej. Har kollat på första avsnittet av Inlåst, fett hemskt det verkar va i fängelset, skulle aldrig i hela mitt liv klara av att sitta i en sån där liten jävla cell :O Och det kommer jag säkert aldrig då uppleva heller så det är ju lugnt :) Provet imorn får gå som det går.. Har sovmorgon till 10 så nu blir det Twilight läsning och en skumma en sista gång till provet imorn! Natti <3


Plugg = Ingen träning

Samhällsprovet gick väl sådär, man skulle ha 3 rätt för G så det känns ganska lugnt :P
Annars va dagen seg, va trött, ångest osv. Har suttit och pluggat sen jag kom hem med denna svenska -.-
Prov imorn och jag började läsa idag :) Känns inte som jag är ensam om det men endååå, jag är ganska trög.
Ingen träning blev det idag pga svenskan.. Jag som va taggad ;( Aja, träning på söndag igen.
Fekke imorn med yassen och bellabarndomsbästis ;D (y)
pusss<3

RSS 2.0