When everything's made to be broken

Haha igår.. fyfan. Deppmode x tusen. Vidrigaste dagen på länge. Drog till kungsängen på kvällen, söp, folk grät, jag grät igen, kom hem vid 6 tiden på morgonen. Lagom sliten liksom..
Träffade dig idag. Jag är så jävla dålig. Du gör mig verkligen svag när jag ska va som starkast. Men det är väl mitt fel också antar jag..




Never trust a guy

Jag vill såå gärna gråta, jag vill verkligen det. Men du är inte värd det, så jag skrattar nog istället.

You could make it feel so real, it's better without you

Bounce va t u n g a. asssåååå serriii, rysningar. Så jävla dåligt att det är deras sista show dom gör. Åh vill va dom sooo bad!
Nu ska jag försöka sova.. vill inte vakna imorn. ( nej jag är inte självmordsbelägen ) just imorn vill jag bara inte av en anledning. Aja, natti


Nanana everyday

Asså vet du vem du leker med eller? Troligen vet du inte det. Det va ju synd för dig. Your lost säger jag ba.
Äckelunge.
Och endå vet jag att jag kommer falla för minsta lilla gulliga sms eller vad fan som helst. Så är jag, tyvärr.
Inte mår jag bättre av att jag snackade skitsnack på nattbussen heller. Varför blir jag så förbannat dum i huvet på fyllan? Överdriver alltid och säger alltid saker som jag inte menar. KLOK tjej, verkligen.................

Asså det är sjukt va slapp våran skola är, det är ofta vi får åka hem lite när vi vill och liksom endå klagar jag ibland :P stört.
Imorn äre fredag och ingen träning för mej :(:( ska på bounce med gamla gympagruppen som jag för övrigt inte träffat sen typ oktober!?!? Eller vissa har man ju stött på ibland men vissa va det sjuukt länge sen. Men det ska bli kul, bounce är ju så jävla grymma.
Tudilooo



håll mig hårt eller släpp mig helt..

Hahha asså jag dör för alla ";PpppPPPp" grupper. Så jävla onödiga och tråkiga så det blir så sjukt kul. Är nog med i dom flesta nu, gick nyss med i "Anna Bergendahl sjunger "this is my life" så är det någon annans liv ;PpppPPp" liksom vaaaa :D hahah dör som sagt.
Najs väder äre ute. Snart träning och nu börjar jogga ute uppvärming :( kommer inte palla!! Har fan jordens dåligaste kondis.


 


when you're close to tears remember, someday It'll all be over

Confess to me every secret moment
every stolen promise you believe
confess to me, all the lies between us,
 all the lies between you and me.


DRYGA JÄVEL

Veckan har gått fort, jajemen. Ingen engelska idag heller så vi slutade extra tidigt men hade lunch och lunchrast i onödan. Har kirrat lite alkohol till mej själv och en mika och ska snart dra på träning. Vad jag gör efter träningen är ett mysterium.. nej men har inga planer som det ser ut nu. Men det dyker väl upp nåt. Härååååå


Eenie meenie miney mo

Sho bloggäään
Najs dag vaaa? fett me sol ju :)
Hade en lektion, lunch sen drog jag hem för vi hade ingen engelska och jag hade "glömt" gympakläderna hemma. Drog in till centrum och införskaffade en ny mascara ett läppglans och en roooosa rouge borste (Y)
Ska till hemlig sen, men nu ska jag göra nudlar. wihooo


bra skit

 


What doesn't kill you makes you stronger

Thank god för vädret, fan va najs det är. Skolan va gryymt tråkig och seg idag men fick choklad på franskan för "vi såg så trötta ut" haha, babban då :D
Är skiiit torr i fejset, vettefan vare e som händer men skönt är det inte iaf. Känner att det här kommer bli ett rätt värdelöst inlägg men ingen har tvingat er att läsa.


naaaaaaaaaaaaaaw söta kittiekat dåå!
sajk.....


Hejdå påsklov, hej plugg

Detta va då sista dagen på påsklovet. Känns som jag har haft lov i evigheter eftersom jag va i paris veckan innan. Kommer kännas trögt att gå upp tifigt varje morgon..
Idag har har inte gjort så mycke annat än tränat. Gick väl helt okej, en del saker gick bättre än dom andra om man säger så. 
ska snart kolla på wallander - forografen och mysa i soffan, njuta dom sista timmarna av lovet liksom. 


Tacoooooos

Äckelväder. Hemlig sov hos mej inatt, mys :) Och mamma och pappa är hemma från italy, dom köpte hem ett par svarta converse till mej :D fett glaaa. Dock är dom lite stora men dom funkar endå.
Lovet är snart slut vilket suger balle. Vad har jag gjort? Yasse bodde här tisdag till torsdag, vi chilla mest och rökte vettenpipa och sånt mys. Kom precis från ica, har handlat middag med syster. Det blir tacoooos, fätt me taggad! höhöhö. Har itne träffat mamma än sen hon kom hem för dom kom hem inatt och hon åkte iväg till jobbet tidigt imorse. Så ikväll blire mys me family, tufft va. Hajdoo


Sad face

Jag vet inte om jag överdriver, det kan ju va så.
Men jag tror inte det. Jag orkar inte att inte veta längre.
Det får fan va nog nu.


Hjärta

Tack att du finns <3


Hej humörsvängingar

Snön är här, vi hade ju så lite snö i vintras! Vilken jävla snuskdag asså. Min mobil är död så nu använder jag en keff jävel. Har inga kontakter kvar så skicka gärna era nummer till mig!!!!!!!!!!!
Ibland vill jag gråta, ibland vill jag skratta, ibland vill jag slå nån blodig, så har det känts idag typ. Har en aning om vad det kan bero på iof men fett kaos äre asså. Nu ska jag till hemlig och förhoppningsvis må bättre.


För hos er är jag stark

Okej, Paris inlägg nurå.. Va kul och inte kul. Sköna människor, utan er skulle resan vart rena självmordet. har fått stå ut med två stycken mer eller mindre jobbiga finlandssvensk talande kvinnor som älskar att springa maraton genom paris. Vi hade våra stunder helt klart och vi fick en jävla massa goda skratt, helt klart ett minne man kommer ha med sig. 
"Ni sinkar hela gruppen flickor" "Va kul" "Faktum är..." (internt) hahaha
Fick en ny digitalkamera innan jag åkte till paris så har massa bilder som så småningom kommer komma upp nånstans. Så håll utkik alla nyfika.

Annars då? Saker och ting är inte alls som lilla dumma katten trodde men vafan är jag förvånad liksom? fuck heller haha. Men andra saker är så jävla bra och jag vill helt ärligt bara skrika och bara SKITA I det andra. FUCK THAT. FUCK SÅNT.

Mina vänner är bäst. Tackåhejjjjjj

Nostalgi

Inlägg om Paris kommer senare, pallante nu.


RSS 2.0