stil

Skolan va seg.. men fick mej några goa skratt iaf;)
Kom hem vid typ 5 o sen drog jag igen vid typ 6 nån gång för första träningen med GK Stil. Vi tränade inte så jätte hårt för det va ju första gången menmen :P Träning igen på torsdag.
Vet fortfarande inte hur jag ska göra, men det är bara jag som kan bestämma det så.. ingen kan direkt hjälpa mig.
Allting verkar/är mycke bättre i stil utom hallen.. det är det enda.. får lixom ångest att lämna sverige största o bästa hall när man har den 10 min ifrån sig.. GUD jag får damp på alla dessa beslut!!!!!

Nu ska jag platta skallen o sen ska jag sova, gonatt vi hörs imorgon <3

Jenny, säger bara tack att du finns<3

måndag

Så va måndagen avklarad.. Började inte speciellt bra kan man ju säga.. Trodde vi började halv 9 men det visade sig att vi inte hade första lektionen -.- Som tur va var jag inte ensam om att ha glömt det så fick ju lite sällskap tills nästa lektion!
Sen har vi alltid hål på måndagar till sista lektionen så jag o mikaela drog hem till felicia o chillade ba.
Slutade typ fem över 4.. SEGT! Har iaf sovmorgon imorn (;

Hur mår du idag?

Pussen

ja, jag är skoltrött

12,9% oanmäld frånvaro.. grattis katja

fuck rubriken

Idag ska jag iväg o "slösa pengar" som pappa sa. Vet inte vart vi ska åka än men det blir väl nått ;p
Ikväll ska blire nog krök hos robban me massa andra (y) .Då blir man glad för en stund iaf. Nej jag ska inte klaga så jävla mkt, det finns folk som har dte värre . pusshej

äntligen

Kom nyss hem från skolan, äntligen helg!
Eftersom jag skulle snacka me min mentor om en grej på morronen så kom jag försent till idrotten, så stod det att dom va vid Lillsjön. aah tjena att jag hittar dit liksom. Så det va ba å byta om till normala kläder. Men vad fan skulle jag göra nu då? Alla hade ju lektion. Efter ett tag kom hedengran förbi o höll mej sällskap ett tag. Sen smsade jag jeezl0 o gick sen o träffa henne med sophie o sasha. Sen skulle DOM till lillsjön. Så jag gick till nästa lektion.
Slutade kvart I 4 isätllet för kvart över :) skönt.
Nu sitter jag här o hör pappa spela gitarr o sjunga.. låter inte bra asså :P

Puss
Händer i helgen?

kämpa på

Tåget stannad ei tunneln i typ 20 min imorse.. -.- Så jag kom försent till första lektionen men som tur va var jag inte ensam om det ;)
Nästa lektion va sam/svenska, jag o en annan skrev klart vår text som blev usel.
När jag kom hem smsade mamma o frågade om jag ville ta en fika elr något med henne (?) typiskt mamma sak att gör när hon vet att nåt är fel. Så jag mötte henne i jakan o vi gick runt lite. Och nu sitter jag här, en dag kvar, sen HEEEELG!<3
Hur mår du idag?

-

När ett problem är över, så kommer det andra. När fan tar det slut?
jag vill vara glad

solsken

Snart ska jag ringa carro, vi ska gå ut en sväng. Det va jättelänge sen vi va med varandra, har saknat dig skit mycke!!<3
Kanske skriver mer när jag kommer hem. Puss så länge!


jag blir ledsen

Varför ska det va så svårt? Jag hatar dagens samhälle asså! Alla (okej inte alla) är så jävla falska o dryga. För att jag inte ska bli som er så flyr jag från er.
Jag har vänner som verkligen aldrig sviker, ni vet vilka ni är o ni är guld.
Jag saknar gamla tiderna som fan helt enkelt o jag e så trött på förändringar just nu.

Det var det. Nu till något annat jag stör mig på.

NI har inte gått igenom det vi har, så ni kan inte säga att vi har "fel".
Om ni ny bryr er så jävla mycke så kunde ni ju visat det lite tidigare. Ni vet att ni inte kommer klara er utan oss, därför hoppas ni att det kommer gå åt helvete för oss. Okej, vi får väl se för vilka det går åt helvete för.
Men om ni nu hatar oss så mycke.. så varför bryr ni er ens? :)

kort

Blir ett kort inlägg för jag måste gå o sova!
Träningen- var kul o träffa alla<3
Gick väll sådär.. kände verkligen att jag inte tränat på ett tag haha :P
Men, nu är det gjort. Skriver mer om det imorn! Natti<3

min dag

På morgonen hade jag ju då ekologiprov. Det gick väl sisådär.. Va lite som jag inte ens hade läst om :O O endå hade jag läst det kapitlet skitnoga. Aja, det kommer fler prov..
När jag va klar me provet mötte jag jessica som hade håltimme så vi gick ut o tog en cigg som vanligt o sen gick vi på en liten promenad i solen. Det va faktist varmt i solen :D (y)
Sen hade jag bild.. vi ritar av flaskor med skuggor o skit.. jag suger på o rita:P haha.
Sen hade jag naturkunskap igen, vi snackade om nån jävla bil som går på solljus o vatten typ.
Efter det va det skolfoto.. jag STOD UPP:D:D:D:D:D yeeeeeeeeeees. Fast jag kom med fel "hårsida" mot kameran -.- :P mindre bra, men skit samma..

Idag ska jag träna.. (shit va konstigt det känns o säga så) haha. Träningen börjar halv sju o jag går mest dit för att träffa favvisarna :)<3

Kanske skriver om träningen ikväll eller imorn:) puss <3

det händer, det har hänt

Hatar månagar, så jävla dryga..
Inte nog med att jag börjar halv 9 o måste gå upp kvart över 6 utan att jag har 1 timme o 45 minuters håltimme till sista lektionen.. Så jag slutar kvart över 4 -.-
Iaf.. min sista lektion är franska, och jag fick veta innan lektionen att vi skulle ha prov. YEY! Jag visste ju verkligen om det!!! INTE. Jag hade ärligt talat inte en aning om det.. Så hon måste ha sagt det när jag inte hade börjat i den skolan än. Aja, som tur va var det inte så svårt men endå.. kmr få ig.

Imorn har jag ekologiprov som sagt.. Har pluggat skitmycke, men det är skitmycke man ska kunna så kmr fan inte komma ihåg allt :/. Aja, min värld ska inte gå under för det.
Imorn har vi också skolfoto, det innebär åxå att jag måste va kvar i skolan 1 timme till efter jag slutat -.- INTE KUL.
Och en till sak.. jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig, panik!! Så nu ska jag typ gå igenom hela min garderob (nästan) hihi.


för vi prövade allt som vi kunde tänka oss
efter ett års kämpande, blev det här lösningen
www.gkstil.se

det har hänt

pluggpluggplugg

Igår va mormor, morfar o farmor här på middag. Det va väl trevligt..
Just nu sitter jag och pluggar naturkunskap.. Har Ekoligiprov på tisdag :/ inte kul..
Jag ser inte fram emot en ny skolvecka, men jag vill endå att veckan ska komma o va över snabbt :) Längtar till vecka 40 !
mihihi :) pusspusspuss


jag vet inte vad jag ska skriva här

Lördag idag.. Gick upp hyffsat tidigt iaf, halv 10 typ :O Stolt
Men sen höll jag endå på o somna i soffan :P Men nu sitter jag här iaf.. Ikväll kommer m&m hit på middag. Kommer väl sluta att morfar blir lite påverkad o låser in sig själv på toan ;P Nej, det har faktist bara hänt en gång :)
Innan dom kommer borde jag plugga, men fyfan vad jag inte har lust med det. Har naturkunskaps prov på tisdag :O omg omg omg. Jag vill inte!!!!
Men nu ska jag iaf plugga.. :'( *cryyyyyyyy*

<3

skoltrött

Hej alla (?) :)
Asså jag är redan skoltrött-.- som jag sagt förut.. det känns som jag kommer sumpa skolan i år. Men ska försöka o skärpa mig..
Ikväll är jag ensam hemma, alla ska på coldplay konserten.. utom jag=) GUD VAD SKÖNT! Behöver verkligen vara ensam ibland.
Är så glad över att det går så bra med GK Stil !! Vi har inte kört igång än men det känns som att det kommer bli bra!
Hoppas verkligen det! Jag vill inte ha ett till år som 2007..
Puss!


sjuk

Så är man sjuk.. Ont i halsen, huvet osv. Det vanliga eller vad man ska säga :P
Idag har jag inte gjort så mycke, bara vilat liksom. Skönt som fan!!
Sen kom jag o tänka på en sak.. hur kommer mitt liv se ut om 1-2 år? 1 år är så jävla lång tid, men när man tittar tillbaks på förra året känns det som att det va igår.. 2007 va nog det värsta året i mitt liv. 2007 är späckad med minnen som jag nog aldrig kommer glömma. Hemska och roliga minnen! Men har också känslan kvar av lycka o sorg i ett
Lycka av att vara med några av dom som betyder allra mest. Sorg av att vi alla grät tillsammans ofta.
Men jag kan säga såhär.. Vilken tur att vi alla satt i samma båt. För utan er hade jag nog inte klarat det.

Ni kommer alltid vila i mitt huvud som dom bästa
Och i mitt hjärta kommer ni alltid ha stöst plats
För mig kommer det alltid finnas ett lag kallat
 USM-Truppen


The world's greatest, hell yeah!

cp chaufför

Är hemma nu. Slutade egentligen kvart lver 4 men jag hade typ 2 timmars hål timme till den sista lektionen så ja.. jag pallade helt enkelt inte.
Nu ska jag berätta om min resa hem fårn skolan :)
Jag tar 551 från jakobsberg. vid första sationen (tror jag) iaf sätervägen plingar det. Chauffören gasar så dom som skulle av måste ropa o säga att dom ska av.. hmm. Efter att dom har gått av så stannar bussen. Öppnar o stänger dörrarna lite o så.. Hade han inte bråttom nyss tänkte jag då..?
Jaja, efter ett tag kör han iaf vidare. Han stannar sen vid aprilvägen där nån skulle av. Samma sak där, han stannar. Men denna gång mycke längre.. En gubbe som satt bakom mej blev lite irriterad då o mumla något i denhär stilen "men vafan är det här.. "
Men sen kör han endå vidare. Då tänkte jag, tänk om chauffören skulle köra åt fel håll, va pinsamt det skulle vara.
Vad tror ni händer? Efter Aftonvägen kommer slåttervägen. Men chauffören kör åt helt fel håll.. han kör mot kyrkogården  och det ? Jag bah haaaaaaaaaalå? Han hinner inte köra så mkt, han stannar på sidan av väge i typ nåra sekunder men kör sen vidare. Vafan tänkte jag då :s? Han gasade.. o då vare nån som skrek "fel håll!! du ska upp där" Men han skulle inte upp där, chauffören fattade typ inte så jag bah "Du kör åt fel håll du ska upp på Viksjöleden, slåttervägen ligger vid "drakenskolan" "Då bölrjade folk tro att han va full, o nån sa att vi skulle ringa snuten. Men iaf.. han vände bussen och jag fick vägleda hur han skulle åka . HAHAHA
Ett tag trode jag fan att han skulle köra oss långt åt helvete o sen döda oss eller nåt.. va lite läskigt:P Jaja, det va min resa hem från skolan :D haha. hoppas din va bättre ^^
Puss <3

söndag blää

Har nyss färgat håret.. nån brun färg det syns inte så jättemycket, precis som jag ville.
Igår va jag först i kista me sis. Köpte ett par jeans :) najsnajs, och hårfärg :P
Sen ringer vi o frågar mamma o pappa om dom vill gå på bio så dom kommer o vi ser Arn 2 ! Den va faktist bättre än första iaf :P
Innan bion får jag åxå en ny jacka av mamma <3333 tack :D den va skitfin!
Imorn ere skola.. blääääääääääääääääääää. HÄNDER DET NÅTT KUL DENNA VECKA?

döööööööööööööööööööööd

Veckan har faktsi gått fort, vet inte varför men..
Tyvärr så orkar jag inte berätta om den haha. Har fortfarande inte varit på nån träning.. men snart börjas det, om på nytt. Jag hoppas verkligen att det kommer bli bra. Visst inget kommer bli som förr, men det kan bara bli bättre än vad det va förra terminen..
Idag ska jag nog till kista o köpa jeans.. behöver skor oxå för den delen. Så jag har precis kommit ur duschen o ska börja fixa mej snart.
Ikväll vet jag inte vad som händer.. hoppas på nått iaf. Ni får ha det så bra! <3

jag vill tävla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sjuk i huvet

jag vill ha en rak väg, orkar inte fler hinder

nej


det enda jag har kvar är tomma ord som du sa..

dagen & planer

Vaknade med ganska så ont i halsen o hostade, och våran första lektion var idrott.. Och vi skulle typ ut o jogga så jag sket i den (a) .
Så jag kom till skolan typ 11:15 då hade vi lunch. Kom till skolan o mötte upp Jezl0 o Sophie, vi gick till pizzerian o åt lunch, det va myys =) Sen hade jag typ klassråd, inge intressant där. Sen svenska, fast vi skulle fixa data konton så vi gick till datasalen. hahah vi hittade nån typ av chatt där, eller man skickade meddelanden till varann. haha fyfan va kul det va:P Sen hade vi samhälle (läxförhör) tror det gick bra o sen hade vi tillslut historia. Vi skulle slutat kvart över fyra men vi fick gå tidigare så va hemma typ vid halv 5 iaf (;
Ikväll ska jag på tjejmiddag som sagt, det blir nog mysigt:) Ha en bra kväll! Puss

Btw.. min klass e skönast :)

trötter

Missade tåget imorse (idag igen) så jag kom försent men det gjorde nog inte så mkt ;P
Allämänt tråkig dag.. Efter skolan gick jag o sis in i jakan en sväng, köpte en sån här grejj man sätter ovanpå en tröja så det ser ut som det sitter ihop :P haha jag kan inte förklara o jag vet inte vad det heter heller :P men man har iaf leggins till=) sen köpte jag en siden jacka typ, asfin=) Jag fick åxå med mej ett nytt puder o ett solåuder hem;)
<3

jag fryyyyser

Torsdag idag dårå.. gick upp för typ en kvart sen, så jävla trött.. Idag slutar vi inte så sent iaf, men endå jobbigt..HATAR SKOLAN! Igår va jag ju somsagt hon linn med jenny en annan linn o malin, vi fixade presenter o det gick bra ;) dom blev supergulliga! hihi. Ne nu ska jag börja fixa mej, ha en bra dag! <3

jahapp

Så var det Onsdag, den här veckan har faktist gått snabbt tycker jag, men det kanske är för at jag har lite grejjer o se fram emot.
Fredag - Tjejmiddag. Alla tjejer (nästan) från den gamla klassen ska träffas, ska bli kul för vissa har man inte sätt på länge(;

Lördag - 25 + 25 års fest. Vet inte så mycket om det.. men det är iaf 2 av mina tyvärr föredetta tränare som fyllt år, och jag säger ju bara " jag vill inte gå vid kl tio" xD lixom, vi kmr typ komma dit halv 8-8.. ;S aja....

Just nu sitter jag vid mitt skrivbord och brevid mig har jag en väldigt gullig sak.. Min kissemisse ligger i en skokartong på skrivbordet!:D haha vet ni hur sött det ser ut? jag dör <3

Aja, ikväll ska jag hem till linn k me lite mer folks för o fixa lie grejjer inför lördan =) posshej<3

trött

Skola idag dårå.. Började med naturkunskap -.- inte kul.. vi pratade mest om annat hihi.
Sen hade jag lunch, den spenderades med bästavän o 2 av hennes kompisar.
Sen vare då bild.. hihi rita av flaskor ? Jag suuuuuuger på att rita så ni kan ju tänka er hur det blev :P
Sen hade jag vääääärldens håltimme :( 1 timme o 45 min. Typ en kvart kunde jag va me jessi igen men sen skulle dom hem. Då erbjöd sej robban att komma, så han KÖRDE dit på typ 20 min bara för o hålla mej sällskap i typ 30 min:p haha galen.. Fick iaf sällskap :) Sen hade jag matte.. o det suger jag åxå på. tack o hej <3

du har ingen aning

Jag älskar hela dig inte bara ditt utseénde.
Din personlighet, ditt underbara leénde
Jag vill ha dig tillbaka, snälla ge mej en chans.
Vill bara va med dig och ingen annan stans.

Hur ska jag glömma när bara du finns i mitt huve
Allt jag tänker på är dig och det vi gjorde.
Det gör ont när jag tänker tillbaks i tiden, på tiden det var du&jag,
tiden det va vi två. Du vet precis som jag att en gång
var det faktist så. Vill känna lycka med dig igen vill hålla
din hand igen. Kan du inte fatta?
jag saknar dig verkligen


<3


RSS 2.0