psyk.

jag har fått det förklarat så många gånger, och då har jag trott dig så jävla mycket, för jag har sett det i dina ögon att det är sanning, det känns bra för en stund. Tills nästa dag så jag börja tänka igen. Känner mig så jävla dum som ens tänker på det. Men kan inte hjälpa det. Och det jag är rädd för är att jag aldrig kommer kunna släppa det heller.

"Lät du henne komma närmre
Var hon vackrare än mig?
Ja, det finns dagar som jag tänker mer på henne än dig
Jag går bredvid men halkar efter jag orkar inte springa mer
försökt att visa dig med blicken men det är inte mig du ser
den här platsen är någon annans och jag måste hitta ut
hur ska man älska nån som har älskat nån förut?"

Kunde inte passat in mer. Det sitter bara i mitt huvud, när fan ska jag inse?


Feels like it's you

You meet thousands of people that doesn’t affect you,
but then you meet that one person.
 That will change your life forever.


Jag är så jävla patetisk.

Tror seriöst jag har adhd eller nåt fel uppe i huvet iaf. Kan jag bara vara mig själv och bete mig normalt? Ofta du och allt som har med dig att göra kan fucka upp min hjärna så jävla mycket. Ibland känns det så jävla bra och ibland vet jag fan inte. Jag känner mig liksom inte frisk på nåt sätt. Visst jag älskar dig det gör jag verkligen. Men jag klarar inte av att bli sårad en gång till, inte ens lite. Jag vet inte vad jag gör om det här skiter sig, och jag är rädd, varenda jävla dag. Ska det vara så? Är det bara jag eller är det så för alla som är kära i nån? Kommer på mig själv ibland och känner mig så jävla patetisk men endå kan jag inte hjälpa det.

HEJDÅÅÅÅÅÅÅ /PROBLEMBARNET

Kärlek

Asså måste kärlek göra så ont? Varför ska man bli kär och varför ska det göra så jävla ont ibland? Innan jag va det ville jag bli det, nu fattar jag inte varför, visst det är sjukt underbart när allt är bra men man tar ju en jävla stor risk och bli deprimerad. Sorry att jag låter negativ men det är ju fan så. Har vart kär 1 och en halv gång, nästan två och båda dom gångerna har det gjort ont i mitt lilla hjärta. Vet inte om det bara är jag som blir nojjig av minsta lilla och oroar mig att allt ska skita sig. Venne, kanske är mig det är fel på bara.


love changed me

Är det mig det är fel på eller har jag all rätt att känna som jag gör? Ibland känner jag mig som en liten jävla bitch och ibland typ värsta känslobarnet som grinar för ingenting och gör världens grej av en skit liten sak. Men visst ska man hålla det man säger? Och visst ska man ge lika mycket som man får? Det låter rätt i mitt huvud iallafall. Sitter här och känner bara; jag vet inte. Det är en sjukt jobbig känsla kan jag säga, speciellt efter så himla lång tid. Jag borde veta vart jag har dig, jag borde inte vara orolig endå sitter jag här och har ont i magen och känner tårarna som vill fram men håller tillbaka. Ska det vara så? Är det hälsosamt verkligen? Jag hatar det.

Sportfånar

Imorgon har jag redovisning om sportfånar, fett random, vad finns och säga egentligen som är intressant? Aja det lär gå bra. Igår gjhorde carro slingor på mig, eftersom jag färgat svart typ 100 gånger så gick det inte sådär jättebra längst ner, det blev inte så ljust, mer rödbrunt. Ska göra om en gång til då blir det nog bättre och finare. Vad meer? Imorn ere fredag, veckorna bara rusar fram, fan va fort det går asså! Väntar på resten av gruppens pp sidor så jag kan sätta ihop dem med min. Idag fyller mor år men vi ska fira henne imorgon istället, GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA! <3

I love you, truely, madly, deeply.

jezl0

Helgen va allmänt bra. På fredan va jag med min fina, eller "va med honom" han va fett upptagen med att installera sitt nya ljudsystem, så jag hängde med småbarnen medan, sen gick vi och la oss. På lördan drog jag hem i hyffsad tid för att fira min syster i förskott med lite släkt och hennes vänner. Senare kom min bästavän of all över, det va svinlänge sen men inget förändras för det, du är alltid bäst, vi är bäst <3 Vi drog till entourage och hade kuuul :) Va hemma hos min fina klockan halv 4 på morgonen. Morgonen fick jag reda på att jag hade vart rätt full så stackars honom heheh, nej men det hade vart rätt kul :P Va ledig på måndagen och va hos min fina heladagen bara. Idag började vi 12 men första lektionen va inställd (visste inte om det) så åkte till skolan men då hade min andra lektion blivit framflyttad så slapp vänta och fick sluta tidigare (Y) Drar nog till min fina ikväll med, jävla drog du är, men jag älskar dig <3

fucklifemode

Har kommit in i en sån här äcklig deppmode svacka. Vettefan varför egentligen, eller jo lite iaf, fittskolan. Kommer fan inte palla asså kommer få minst 2 ign. Lever för helgen just nu, yeeeeeey. Nej men det går väl över snart hoppas jag. Ska träna idag för första gången på typ svinlänge, kommer dö. Och jag skaaa börja träna regelbundet igen för jag mår bra av det. As boring inlägg, vet men vem fan läser min blogg liksom :P
du helar mig.

1 år <3

Marocko va najs, lite småtråkigt ibland men brun blev jag iaf :D lite iaf, på framsidan. Gäller att prioritera när man bara har en vecka på sig att steka.
Nyår sög fan haha, pallade inte ens va uppe till tolvslaget i marocko, vi skålade när klockan va tolv i sverige istället, hehe fett mobbade vi är. Tänkte på min fina helatiden. Sen jag kom hem har jag bara varit med honom och i söndags va jag på pg ett tag sen caledonien i spånga med trevligt folk. Mår annars bra och livet rullar på, hoppas 2011 kommer bli ett bra år!


RSS 2.0