aldrig mer

Under hela tiden har jag haft rätt. Du är fan inte att lite på, fattar inte hur en sån människa som dig finns på jorden. Jag hoppas du får ett pissigt liv jävla idiot.  

hälsa till satan vi hörs

Rosor är röda violer är blå, när gud gav ut hjärnor, vart var du då?


They tell me be calm, they tell me be strong

Försöker vara positiv, och inte låta det här påverka mitt liv och mig själv. Men fan va det är svårt. Det här är utan tvekan den tuffaste tiden jag nånsin gått igenom i mitt liv.

it's funny how sometimes, the person you'd take a bullet for is the one behind the trigger.



when someone you love treats you like shit you will be sorry, but after a while you will smile, because you realize it's their lost, not yours.


Vad är det som händer........

Har jag inte nog med smärta? Vad har jag gjort för att förtjäna dethär? Allt det här, på samma gång. Har iaf kommit fram till att jag måste fokusera på mig själv och göra det jag vill göra, det jag tycker är kul och det som får mej att må bra. Har tänkt jävligt mycke. Och jag kommer aldrig nånsin förneka att jag älskade dig och gör fortfarande, och du va min bästa vän. Men du va och är inte bra för mig, det är bara så. Och jag är så jävla tacksam för alla mina tjejkompisar som jag har, ni är ren jävla guld, vet inte vad jag skulle gjort utan er asså. Är så jävla tacksam att jag har just er för ni är bäst.

FUCKA UR!!!!!

Idag är det fredag och jag mår bättre än igår, just nu. Kanske för att jag vet att du mår lika dåligt som jag. Jag sa att jag inte skulle hålla på med nån förens vi r HELT slut, det kommer jag inte heller, men ditt svar va inte "det kommer inte jag heller göra". Så om vi ger det här en chans till (vilket jag inte tror) så kommer det absolut vara slut om du inte kan hålla dig borta från nån annan slyna. Så är det bara. jag kan inte ta en till, det är redan jobbigt med dom som är. Anywayyyssss
ska till stan och träffa jessi, köpa nåt till ikväll AMNESIA IKVÄLL FUCKA UR! Kommer va GRYMMASTE musiken. Sitter och dricker en oatly havejordgubbsskit, får typ bara i mig flytande saker, men dt är ju bättre än inget.
pussåkram

Ta mig till lyckan igen

Googlade "hur kommer man över sitt ex" och det va några som skrev typ "9 månader och 13 dagar av extrem saknad" för andra hade det tagit över ett år. Va fan har jag att se fram emot egentligen? Ett år av rent helvete? Jag har inget att se fram emot så är det bara. Har iaf gått ner 2 kg typ, det är väl det enda postitiva när man är deprimerad haha.

Love is pain

Idag har jag bara gråtit. Känns som det aldrig tar slut. Jag mår så jävla piss. Idag va jag inte lika säker på vad jag vill göra, som jag va igår. Grejen är att jag ser verkligen inte mig själv med någon annan. Det finns liksom inte. Och även om det går år och dar så känns det som att den här smärtan och sorgen förevigt kommer finnas i mitt hjärta. Och min kärlek till dig såklart. Alla säger att man kommer må bättre och komma över det en vacker dag, men jag tror inte att jag kommer det, faktiskt. Och då vill jag ta den lätta vägen. Alltså att skita i att vi har ett dåligt förhållande, att du gör mig ledsen och bara stanna och ha kvar det vi har. För vi älskar fortfarande varandra. Pratade med mamma idag och hon sa att det kommer komma andra killar och andra roliga och bra saker längre fram i livet. Men jag ser inte fram emot nåt. Jag vill bara ha dig i mitt liv.

s.j.u.k.t

Det tog över ett år för dig att få upp och två sekunder att ta bort.


snipp snapp

Vet inte om jag ska va arg, ledsen eller lättad. Vem fan säger att man vill ha paus i två veckor och sen det första man gör är att byta till singel på fb. Singel är singel, inte paus. Jag är fortfarande besatt av dig men jag vill inte vara det mer. Vet inte när det här kommer gå över men det kommer ta lång tid, jävligt lång tid. För mig finns det inga pauser, antingen så är man eller så är man inte tillsammans. Och enligt mig är vi inte tillsammans längre. Jag vet inte om jag ska tro på att du vill ha paus för att vi bråkar för mycke. Jag är nästan säker på att det är något annat men att du använder det som bortförklaring för att du inte vågar stå för sanningen. En del av mig vill att det ska vara över och en del vill inte. Jag mår helt brutalt dåligt utan dig helt enkelt. Visst, jag lackar lätt, men det är du som får mig att lacka, du gör saker du vet jag flippar för så vems fel är det egentligen? Du skyller allt på mig som du alltid gjort men jag ser inget fel i det jag har gjort. Jag har varit så jävla lätt för dig och du började ta mig för givet och det mådde du bra av, du trivdes så, så vad jag än sa så ändrade du aldrig på dig. Det va bara jag som skulle ändra mig. Nu står vi här, där vi sa att vi aldrig skulle stå. Du säger att du mår skit, men gör du verkligen det?
Nu är frågan, Hur fan tar jag mig ur det här? Går det ens?

the best thing i never had

Inerst inne vet jag också att det här är det bästa. Första och sista gången jag blir kär.
Aldrig mer vi, aldrig mer pälsko, aldrig mer.

Tråkigt

VEM

Vem är i rummet med dig? No one
Vem fick du senaste sms av? Carro
Vem tänker du på nu? Ingen spec
Vem pratade du senast i telefon med? pojkvännen
Vems hus var du senast i? Carros, förutom mitt egna nu
Vem önskar du var med dig nu? pojkvän
Vem är din favoritsläkting? Har tre favorit kusiner

VAR

Var är din mobiltelefon? framför mig
Var handlar du mest? hm
Var fick du tag på tröjan du har på dig? kappahl
Var åkte du senast bil? kista


VAD

Vad åt du senast? burritos
Vad drack du senast? jordgubb/lime juice <3
Vad är det för färg på dina byxor? jeans färg.
Vad är den närmaste saken som är blå? jeansen?
Vad har du på fötterna? strumpor
Vad är din favorit färg? rosa.
Vilken film såg du senast? the holiday
Vad hör du just nu? datorn

HAR DU NÅGONSIN

Sovit i någon annans säng? japp
Hånglat på en bio? ja
Hånglat i skogen? ja
Tyckt att din kusin är het? men gud vilket fråga
Sovit naken? japp
Kört över hastighetengränsen? aldrig kört
Målat om ditt rum? aa
Dansat framför en spegel? Jaa
Fått hicka? ojaa
Dumpat någon? ja
Stulit pengar från en kompis? nej aldrig stulit
Hoppat i en bil med folk du just har träffat? Ja
Varit i slagsmål? nje.
Smugit ur ditt hus? typ, och attit mig bakom dörren..
Haft känslor för någon som inte känt desamma? ja
Hånglat med en främling? ja
Älskar eller saknar någon nu? båda


hey soleen


USM-truppen <3

Hade tråkigt så gick in på usmtruppen.darsenius.net. Älskar att den sidan finns kvar med alla bilder och filmer, så jävla många minnen, fan vad jag saknar när det va vi. Saknar träningarna, tävlingarna, allt. Får fortfarande gåshud när jag ser den här videon: http://usmtruppen.darsenius.net/images/rmy06/prisutdelning.mpg . Om ni undrar varför jag lipar så vare för att jag hade ramlat på ett varv och trodde att jag förstört medaljplatsen, men som ni ser så gick det bra endå... :)


många vi va då.. <3


Somliga ljus brinner aldrig ut

Wazuupp
Ännu en vecka har paserat. Varit med pälsko hela veckan typ. Imorgon ska jag på en till jobbintervju, BK i kista, fett glammigt. Så har två jobb på g nu, får se hur det blir med dom. Får skjuts till kista av mor och far sen ska dom vänta tills jag e klar sen ska vi shoppaaa :D behöver vekligen nya kläder! Sen åker jag nog till skälby och firar lilla amanda på kvällen, pälskos lillsasystre alltså. Idol är igång också, så jävla götttttt :)

Det går bra nu kompis det går bra nu

Halååååsan
Helgen va helt ok. Myste ju som sagt med pojken i lördags och hela söndan också. Och igår började idol också vilket vi självfallet kollade på. Kommer ihåg för ett år sen när vi alltid kollade på idol tillsammans, kan inte fatta att det va ett jävla år sen. Va på arbetsintervju idag och verkar som att jag kommer få jobba :D äntligen! cashflooowwww på den 25e, fyfan va underbart. Gick upp 6 imorse så e ganska trött sådär. Ska duscha och käka middag å så sen åker jag till pälsko och kollar på idol. Kommer slockna tidiiigt ikväll känner jag redan. 

 
vafan e det här för jävla bild?



Suck å stööön

Tjo bloggennnn
Whats new? JO, jag ska på arbetsintervju på måndag hihihihiiii. Hoppas det går bra asså, cuz i really need a job. Igår va planen pg-mp va fett taggad och grejer. Men det va sååå inte min kväll igår. Träffa upp yassen i jakan, satte oss och föra lite sen inser yassen att hon inte har sitt legg -.- Så vi försöker hitta skjuts hem men ingen kan. Så vi tar tåget, GÅR från spånga till kälvesta, fett jobbigt. HIttar iaf legget, är i jakan vid 12 typ, alltså inträde på MP. Ovärt. Så det blev bara pg, en timme eftersom dom stänger 1. KUL.

Idag ska jag och pälsko ha mysdag vilket kommer bli mysigt som alltid. Han va så söt när jag ringde han nyss hihi men han skulle sova lite till för han va ju ute och röjde igår.....

RSS 2.0