en känsla

jag har en känsla av att jag kommer sumpa skolan i år..

söndag

Idag har jag inte gjort så mycket.. har varit o handlat me pappa o nyss kom farmor som ska äta middag här.
Igår va jag på nrj med bästis, vi träffade robban o en som heter jessica där.. dom bjöd på godsaker ^^ vaniljvodka o cola haha (a) Efter att ha suttit i kungsan o garvat ihjäl oss åt små dumma fjortisar som sprang igenom fontänen så drg vi till donken.. hängde där ett tag, ganska segt. Jag o jezl0 drog typ vid halv 11.. höll seriöst på o kissa på mej på vägen till tåget hahaha. aja, imorn ere aktivitetsdag för alla ettor ska lära känna varann.. palla :)

puss<3

tankar

Du har ingen aning om att jag tänker på dig ibland, du skulle inte tro det om jag sa det till dig
Du skulle inte ta mig seriöst om jag sa att jag ångrar det jag gjorde då
Men jag va liten o omogen då, jag har ändrat mej något enormt
Spola tillbaka tiden, jag vill vara i dina armar igen

Jag saknar faktist dig

ubg

Idag var då första dagen i ubg och det verkar mycket bättre än den förra. Visst st martins borde vara en bättre skola och lärarna är säkert mycket bättre. Men det har var mer min grej om man säger så :P mer "normalt".
Det var mycket lättare att prata med dom här i den nya klassen än vad det va i den förra. Killar gör bara allt så lätt känns det som. Ibland iaf :P Vi hade iaf en engelska diagnos.. gick åt skogen rent ut sagt. :/

Nu ska jag hoppa in i duschen, puss <3

börja om

Ny blogg igen.. det har hänt så mycket på senaste tiden och jag har saknat att få ur mej allt någonstans så jag SKA börja igen och fortsätta!!
Jag har ju som sagt börjat skolan.. Började St Martins gymnasium frisör linjen men kände ganska snabbt att det inte var något för mej plus att jag aldrig i mitt liv kommer orka med en klass på bara tjejer i 3 år.. ibland var klassen på 32 pers, bara tjejer då. Nej, jag umgås hellre med bara killar.
Så i tisdags var jag och mamma i Upplandsbro gymnasium och pratade och jag fick en plats där. Så imorgon ska jag dit, och jag hoppas verkligen att jag kommer trivas denna gång men det tror jag nog ;)

Gympan har också börjat.. Vi skulle starta upp med 2 veckors samträning med alla tävlinggrupperna. Jag har hittills varit där en gång och om jag ska va ärlig så var det inte så roligt. Jag ville liksom brassa på (okej inte riktigt men) alltså det var så segt! Bara massa sidostationer o typ grunderna alltså kullerbytta, hjuling osvosv. Och maaassa stryka och lite trampettstationer. Jaja, hoppas det blir roligare på torsdag för då ska jag nog dit igen!

Jag känner att jag kommer spendera mycket mer pengar på kläder o skitsaker i år eftersom jag kommer åka förbi jakan varje dag. Haha, jag kunde inte låta bli och gå in o köpa mej något dom 3 första dagarna i skolan. Men jag får väll skärpa mej lite I guess..


ibland vill jag bara spola tillbaka tiden då jag var ett litet barn
allt var så lätt då..
                                                                                                                                                                                 det börjar bli en ångest

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0