fjorrestyle


Taggadddd

Blev så jäla sugen på en partyresa men blir ingen i sommar tyvärr :( Har vart dom två senaste åren ju, kommer kännas konstigt typ. Men kanske blir en lite senare i år. Va ju i Magaluf 09 och Rhodos förra sommarn. Om folk är sugna så åk till nåt av dom ställena! Dom äger. Magaluf är större, mycke fler klubbar överallt, inte bara en bargata utan det är mer utfpritt fast det är en gata där det verkligen är proppat med barer och klubbar. Rhodos är mindre och har typ bara några få bra ställen och ett stort som ligger en bit bort. Men det blir sånt jävla drag på dom barerna alla hänger på så det är sjukt kul! Beror liksom på vad man gillar, rhodos va lite lugnare ä'n magaluf men då va inte rhodos lugnt haha så ja.. ni kan ju tänka er. Nej nu skajag sminka mig och sen dra till skolishhh sen blir det att dra till kusinens mottagning! :D pusss!

Studentpresent?

Sitter och glor på baksmällan, asså så jävla awesome movie, dör av garv varje gång. Ska lätt se tvåan, ettan är fan svårslagen men har hört att tvåan endå ska va bra. Sitter även och tänker på vafan man ska önska sig i studentpresent? Idag har jag och pälsk vart tillsammans i två månader också, på tal om ingenting asså (officiellt tillsammans asså) enligt oss. Inte för att vi räknar varenda jävla månad, tycker det är ganska patetiskt. Man kan väl fira typ halvår och helår, men allt annat känns bara larvigt.


sköönasteee


Lättnad

TjOkO
Va så jävla nervös idag på psykologin asså. För skulle få reda på hur dom 3 proven jag gjorde i torsdags i psykologi hade gått, och ja, dom avgjorde kursen liksom. Eftersom det va ju 3 prov heheheh. Va verkligen inställd på att jag skulle få ig... MEN jag fick godkänt på alla 3 proven och dämed är jag godkänd i psykologi B :D så jääla glad jag blev asså! Nu kan man typ andas ut :D


omg vill va så brun till studenten!!! ser ut som ett spöke just nu :(


JUSTE

Glömde att säga att mor och far min bokade flyg till mig till spanien idag. Åker den 2a juli och är borta 10 dagar framåt. Sen åker jag igen den 17e till finneland och leker skogsmulle med pälskonini :) det kommer bli awesomeeee jauuu!

hihhihiohohohohaohoahao

Heeeeeeeeeeeej bloggen
Vad fan har hänt sen sist? jag glömmer typ alltid bort vad jag skrve i senaste inlägget. Men iaf, jag tror jg berättade att jag skulle va funktionär med linn eftersom JG arrangerar usm. Så det gjorde jag från 19-22 som sagt. Sen skulle jag dra till pg men kändes ovärt så gick och mötte kimpish och henkebenke. Gick till videobutiken och köte chirre och cigg typ. Sen gick vi hem till henke och chilla. Det va väl mys. På lördan kolla vi på champions league. Jag är ju såååååååå fotbollsintresserad! nej men messi va ju med så det va lite kul iaf. Och barca vann.... igen. Idag har vi inte gjort ett skit, kom nyss hem men ska dra till pälsk igen sen. Sista hela veckan i gymnasiet nästa vecka....hur SICK är det???? pussssss

fuckrubriken

Sjukt sur på pojken. Ikväll blire att stå i ett jävla café eftersom järfällagymnasterna arrangerar ungdoms sm. Jag och linn ska stå där från kl 7 till 10...........sen kanske jag drar till pg och hänger, får se.
Ha en bra kväll alla.

Jag mår psykiskt dåligt

Upprepade en i min klass idag. och jag kan ingenting annat än att hålla med. Det här är fan det värsta jag varit med om i skolväg. Mina betyg i 3 ämnen hänger på en tunn jävla tråd just nu. Proven va jättesvåra, alltihopa. Och det är inte slut än, måste skriva klart 3 uppsatser till imorgon (2 är nästan färdiga) men endå. Plus på tisdag nästa vecka är det redovisning i samhäll och jag måste göra det arbetet i helgen. FUCK LIFE, vill bara gå under jorden :(


Det kommer gå bra.

Japp försöker tänka så. Nu gäller det verkligen, om jag inte klarar dom här proven är jag körd. Igår pluggade jag från klockan 12 till klockan 21. Non stop asså. Bröt ihop cirkus två gånger. Kommer typ göra det idag med känns det som. Har på mig jeansvästen som jag fick av pälsk, den borde ge tur tycker jag!


Vad som får mig på bättre humör här i livet

Numero uno: Min älskade pojkvän såklart <3
Numero dos: Mina älskade vänner! <3
Och slutligen numero treees....*trummvirrvel*..... Fucking housemusic!  in my <3 asså.

Om ni inte tycker att det här är musikorgasm så kan ni beställa en tid hos hörselläkaren på momangen!
Nejdå nu ska vi inte va sånna, alla har olika musiksmak men serriiii! Lyssna bara.


Död åt mig

Hej kära vänner och antagligen nån ovän
Idag vill jag dö. Fan va jag vill dö och fan va jag hatar mig själv. I början av året tänkte jag att jag alltid ska ligga i fas med alla kurser för jag vet vilket helvete det är att sitta med sjukt mycket precis innan betygen ska sättas. Men endå sitter jag här. Jag har så mycket som 7 prov imorgon. Inte nog med det ska jag hinna skicka in halvskrivna uppsatser också. Jag ringe pälsko och grinade, hahaha ja jag vet så jävla patetiskt. Men efter det kändes det lite bättre, det gör det alltid. Fan va skönt att man aldrig mer kommer sitta såhär igen. Just nu vill jag bara att torsdan och fredan ska vara över. Då kan jag andas ut på riktigt, innan dess kommer jag inte ha nåt liv. Så så äre. Jag tar ju studenten den 9e, inte 1a som jakan så efter den här veckan kommer vi fan inte ha ett skit att göra eftersom betygen sätts på måndag. Läskigt.

Nu ska jag återgå till mitt pluggande, oojojojojojojojojjjjjjjjjjjj..

I love the way we can just look at each other and know that we love each other with out even saying a word


True love is not how you forgive, but how you forget,
not what you see but what you feel,
not how you listen but how you understand,
and not how you let go but how you hold on.

Bara med dig kan jag känna att allt kommer att bli bra, bara jag har dig.


Jag hade ett liv innan betygen skulle sättas

Tjooo
Har inte vart hemma sen i fredags, eller jo en snabbis igår bara. Så vad har jag gjort? Jo i fredags träffade jag kim trots allt. Han ville gå på bio men jag föreslog att vi skulle supa, eller supa och supa, dricka. Så han föreslog att jag skulle ta med vinet. På kvällen drack vi vinet och badade bubbelbad, så mysigt. Det blir alltid lite extra speciellt efter ett bråk, då inser man verkligen hur mycket man betyder för varandra. På lördan va vi i jakan centrum och åt bk. Och på kvällen busade vi med min syster hennes pojkvän axel henrik och jacob. Busigt vare! Och på söndan.....? gjorde vi inget spec. Låg bara hemma typ, jag pluggade medans han spelade sitt jävla spel.
Vaknade på måndan och är vaken i typ 5 min innan jag kommer på att det är den 23e och jag har nationella prov i spanska steg 4 (jag tentar av) och det börjar halv 9. Jag va inställd på att börja 10. Hade tänkt åka hem och duscha men nej det hann jag inte då, så äcklig och ful och sur åkte jag till skolan men provet gick jätte bra!

Och på torsdag har jag typ 5-6 prov. Kul. Varför lyckas jag alltid samla på mig så jävla mycke rester under åren? Jag lär mig fan aldrig!!!!!!! men detta år e fan det värsta. Har även andra saker som inte är rester, så det är helt sjukt mycket! Och på fredag sätts betygen, sen ere kört. Fuck life fuck skolan.

lid med mig?

you will never be

hej
Haft fullt upp med plugg och annat denna vecka så har inte orkat skriva så mycke. har varit en dålig vecka, eller det börja i onsdags. Jag vet inte hur det kommer bli med mig och kim om man säger så. Vi är fortfarande tsm men. Ska inte berätta för mycke men just nu känns det som att vi alltid kommer ha dom här bråken som vi har nästan dagligen. Ikväll ville han kanske ses och gå på bio men vet inte hur det blir med det, va länge sen jag va med bara mina kära vänner. Fast skulle va bra att träffa honom efter det som hänt fast jag helst av allt skulle vilja slå honom. Jaja, nu ska jag dricka vin ute på ballen :D :D :D <3333333

You know my name, not my story

Va allt bara ett stort fet jävla misstag?


It takes two to lie, one to lie and one to listen.
I'm done listening.

-

Kan folk sluta snacka massa jävla skit?


Stressssssad

Hej bloggen
Asså snälla döda mig :( kommer aldrig hinna klart med allt jävla plugg tills betygsättningen!!!! Har panik asså. Och ingen motovation alls till att plugga. Och nu säger dom att jorden ska gå under den 21 maj, på lördag alltså. Inte för att jag tror på det men tänk OM den gör det :O då har man panikat i önödan och gjort tråkga saker istället för att leva livet fullt ut. Fett med ångest ju. Sitter just nu och skriver religion, ikväll ska jag nog träffa pälsk, behöver verkligen det känner jag. Bara då känns allt bra. Nu ska jag fortsätta med pluggandet, see yaah bitchezzzz :)

Still get the rush when I'm alone

Hej och hå
Minns inte senast jag skrev. Men iaf, har vart med pälsk hela helgen som vanligt typ. Har inte blivit smittad, det va en ganska mild halsfluss tydligen. Han blev jätteglad när jag kom men tårtan och det, han skulle inte fått nån tårta annars. Bästa flickvännen eller? Japp. På kvällen åt vi på kinarestaurang med hans pappa och isak och tindra, det va mys :) Sen gick vi och hyrde film tror jag?
På lördan va vi på bio i jakan och såg fast and the furious, axel va med också. Den va faktiskt as bra! På söndan gick vi till outlet, åt donken, gick till mediamarkt  för pälsk skulle kolla på nåt spel, sluta med att han köpte två spel och 7 filmer till oss :D yeeyyy ^^
Idag hade jag svenska nationella muntliga, höll tal om att vara ständigt uppkopplad, på facebook och twitter typ och lite sånt. Gick fan bra fast improviserade som in i helvete och märkte att jag är fan bra på det.
PUSSSSS

Pälsko 19 år <3

Godmorgooon
Gick upp typ halv 9 och duscha och så började fixa mig. Sen ringer pälsk och säger att han ska till sjukan och kolla sin hals......... så planen sprack. Just nu sitter jag och irriterar mig på äcklig slyna som smutsar ner kims logg. Lägg ner assåå det räcker. Meeen payback's a bitch gumman.
Ska nog träffa pälsk när han kommer hem igen men aa, vi får se. Pussss

Våra brister gör oss till människor

Hej bloggish
Imorse var jag hos tandläkarn och typ "rensade" mellan tänderna typ eller nåt. Gjorde svinont för dom typ grävde så man börja blöda i hela käften, oskönt. Men det va inte så farligt. Det värsta är ju nästa gång när jag ska borra och grejer :( då ska mamma följa med mig haha. Yes jag är 18 år och fyller 19 i juli hehehhehe. Men jag har faktist aldrig gjort det så ni får ha lite överseende typ.
Sen va jag i skolan till typ kvart över 4, hemma 5 typ. Drog till hallen på möte vid 20, det va lite planering inför nästa termin och så, kommer nog bli bra och passa mig lite mer förhoppningsvis. Ska verkligen komma igång påriktigt igen, kommer aldrig någonsin bli så bra som jag en gång va men.. kan endå inte lämna det, aldrig.
Imorgon fyller ju min fina år och jag ska dra till ica på morgonen och köpa massa gott som han ska få sen när ha kommer hem från skolan (klockan 9 slutar han så :p) typ födelsedagsfrukost :) sen får vi se vad vi hittar på på dagen/kvällen. Nu ska jag kolla lite oth och sova om några timmar, någon är ju ledig imorn ;) hihihihi

PUSSSS!

min <3


Älskade andra halva, älskade hjärta, älskade bästa vän, älskade pojkvän <3


Så är du redan min

Panikbajs. Nu är finland bokat. Men jag vill ju med mina päron till spanien också. Pratade med mamma nyss och sa att jag skulle följa med dem till finland. Hon lät typ ledsen.. Men sen sa jag att jag ville följa med dom också, då blev hon typ sur för hon egentligen inte hade tid att prata med mig. Men jag och pappa ska kolla biljett till mig när han kommer hem. Asså mamma och pappa bilar ner men jag kan inte åka med dom för dom har redan bokat hotell och allt på vägen. Och min syster ska inte följa med för hon jobbar, så jag får åka flygplan själv :( läskigt, aldrig gjort det. Pälsko skulle egentligen följa med men han ska också jobba så.. jag blir ensam. Farmor kanske följer med men bara kanske. Eller någon annan som är sugen att följa med mig och mina pears till spanien, hus precis vid en lång sandstrand. Inte så mycke partyställe men det är najs endå. Biljett kostar lite över 3 tur och retur och mat får ni gratis. Anyone??? :) 

Älskar den här låten, vet inte varför men den är typ fin och sorglig och jag blir typ glad av den för jag har dig redan <3
 

Projektbajsfittkukarbete

Hej kääära och okära läsare
Vi är lediga från skolan denna fantstiskt soliga dag och vad gör jag? Jo jag sitter inne, framför datan och pluggar, as kul. Måste bestämma om jag följer med pälsko till finland i sommar idag också, men det lär bli så. Imorgon ska jag till tandläkaren igen och göra nåt, inte laga det va nåt annat. Laga ska jag göra den 27e, men är endå nervös som faaaän eftersom jag aldrig gjort nåt annat hos tandläkarn förutom att ta bilder. Shitopommeeessss. Aja det går nog bra. Pussshej

Put your faith in what you most believe in

Den här veckan har hittills bara varit ångestfylld och kommer nog vara det enda till torsdag. Igår ringde jag pälsk och bara grät fast det egentligen inte hade hänt nåt spceiellt. På torsdag är nog iaf det värsta över, då är det projektredovisning. Efter den kommer jag gråta av glädje. Men helgen kommer ägnas åt mer pluggande. Fyfan har inga ord för hur jävla trött jag är på skolan. Nä efter studenten går jag min egen väg, bara min, en bra väg, en rolig väg. På fredag fyller pälsk år och då ska vi kanske på bio eller äta ute eller nåt annat mysigt.
Pusspusspusspuss

Everywhere I am, there you'll be

Nu måste jag skriva av mig. Det är nog många som känner som jag just nu, både glädje och ångest inför studenten. Asså jag kan inte fatta att det tar slut bara, jag har gått klart skolan snart. Ett nytt kapitel börjar och jag har ingen aning om vad som kommer hända. I hela mitt liv har jag vetat vad jag ska göra, gå i skolan, så har det alltid varit och även fast jag hatar skolan så har jag alltid känt trygghet att ha den där. Nu kommer den tryggheten vara borta. Jag har ingen aning om vad jag vill bli och jag har gått klart skolan. Så vad gör man nu? Det enda jag vet är att jag vill resa. Det är det enda jag vet. Men nu finns det saker som stoppar mig att göra det. Jag kan inte bara åka iväg, för det första har jag inga pengar till det och för det andra så har jag dig och jag lämnar inte dig, aldrig. Där du är vill jag vara och där du är kommer jag vara. Ju mer jag tänker på allt det här ju mer konfunderad blir jag. Vad vill jag?

Helgen

Hej vänner och ovänner
Nu ska jag berätta om min så intressanta helg. I Fredags..vafan gjorde jag då? Eh... juste. Jag hängde hos kälveus (kims granne). Dom spelade jättetråkigt spel och jag glodde bara. Sen spelade jag lite pingis med pälsk. Seeeen gick vi och hyrde film, eller nej vi köpte 6 filmer för 100 kr hehehe. Kollade på en, somna en bit in på andra, som alltid.
På lördagen åkte vi hem till hans mamma som sagt. Myste hela kvällen och sov till typ 1. Sen kom släkt och grejjer så blevre grillning osv. Trevlans. Idag kör vi skola, psykologiprov yeah!

Never say never

Heeeeej
Kom hem för typ en timme sen har duschat och så, ska möta pälsko halv 6 vid okQ8 haha, sen ska vi promenera till hans mor och äta middag och så. Och imorn ska tydligen massa av hans släkt komma dit och så ska vi fira honom i förskott eftersom han fyller år på fredag :) yes, fredag den 13e fyller han, som min egna kära far :) dom har fett mycke likheter btw, lite läskigt. Nu ska jag fixa mig! pusselipussss :)


Pussy

Haloooaa
Just nu sitter jag fixad i magtröjan kim gillar och känner mig allmänt porrig, ni vet rött läppstift osv. Heheheh skojjaaaaaa. Prata nyss me pälsko, han hade glömt bort mig fast han vägra erkänna det. Kul liksom, ens pojkvän glömmer bort en. Nej men han sa att jag skulle komma dit på bumsen men det tänker jag inte göra för jag är ingen toffel jao. Ska äta middag och så först seeen kan jag väl åka dit då.
Blev skitsur på taksi (min katt) nyss, jag gick förbi honom helt normal så ba hoppar han upp och biter mig i benet, det gör sjutk ont kan jag säga. Sen när man ska gå därifrån försöker han bita igen så man får typ springa och va jätterädd när han får sånna flippattacker. Kattfan han e!

Nu ska jag platta skallen och vänta på pap och mat! Tjohej!

Tomt

Hej vänner och ovänner, Slutade med att jag gick på skivan i onsdags endå, misstag eller inte, har inte riktigt bestämt mig. Det va kul, bråkade inte med kims kompisar, med honom däremot. Någon va där som jag absolut inte ville skulle vara där, asså mardrömssenario var det typ. Söp halvt bort min mobil också, vet inte hur men jag lyckades tappa den på bussen men kim ringde axel som fortfarande va kvar på bussen och bad honom kolla efter den och som tur va låg den där. Det blir en lugn helg, mysa och plugga. Pussar

Beslutsångest & irriterad

Tjo
Fan va trött jag är på att va irriterad hela tiden, asså vill typ bara slå sönder nåt. Pojken min ska ju på skiva idag igen och han sa igår att jag skulle följa med men biljetten kostar 120 och jag har inte så mycke pengar. Så vet inte om jag ska gå eller inte, har inga kläder heller och jag kommer bara bli irriterad på hans kära vänner. Och nu fick jag ett sms från honom: "du tar kål på mig älskling" aa men det va ju kul. Förlåt att jag vill att du verkligen ska vilja att jag ska följa med.


fluffy hair


Irriterad

Hej
Idag har det vart en sjukt onödig dag. Våran skola tar emot finländare varje år, minns inte om jag nämnde det tidigare. Men iaf, vi tog hand om dom. Dom ska göra nån presentation och vi ska hjälpa dom men dom vpga inte prata så vi fiuck typ klämma ur dom va dom ville ha sagt osv. Sjukt irriterande.
Sen att det snöade imorse är väl ingen nyhet, det fick jag reda på innan jag kollade ut genom fönstret, tack facebook.
Ska snart hoppa in i duschen och sen dra till pojken. Är lite smågrinig på honom av nån anldending. Kanske för att jag drömde mardrömmar om honom inatt, och för att han va ute igår och ska ut imorn igen. Kul liksom. Aja, hejdå.

Trust

Varför kan jag inte bara lita på dig och vara lugn varje gång du ska ut. Jag vill vara den som inte bryr mig. Bara tanken av att du kommer vara på ett ställe fullt med andra tjejer gör mig galen. Och det är fan sjukt. Jag vill inte må dåligt varje gång du ska ut utan mig, det är ett jävla helvete. Hur många gånger du än säger att du älskar mig och att jag inte ska va orolig så är jag det endå. Vi har kommit långt men där jag vill att vi ska vara är vi inte än, och ibalnd känns det som att vi aldrig kommer komma dit, jag kommer alltid vara den som nojjar. Kanske när jag börjar lita på dig så kommer det bli bättre, men när är det?

Taggad cheyyy

Trodde denna vecka skulle innehålla no fun at all men så upptäckte jag att jag ska ju på skiva på torsdag! Då ere bellas skiva minsann :) Varför hade jag fått för mig att det var den 25e maj? asså seriöst, hade det datumet och va spiksäker på att det va då. Haha fan va weird. Aja men då har man iaf nåt att se fram emot, festa mitt i veckan är bra grejer det! Och jag kör alltid 100 procent oavsett om jag ska till skolan dagen efter eller inte. Woooop!


TPL

Hej
Rubriken säger allt, japp, trött på livet är vad jag är. Nej men inte allt. Men skolan asså herregud jag avlider. Ångest!
Igår vare söndag och allt vad det innebär, söndagsångest men det blir inte lika farligt när jag är med dig. Vi va på outlet för pälsk skulle köpa nåt spel -.- kul.. Nu kommer han bli osocial som fan. Vi köpte 3 filmer också, kollade på en och en halv sen somna jag, sen vet jag itne om han såg klart den. Asså en sak som e lite kul fast endå inte.. När vi kollar på film somnar jag alltid en bit in på andra filmen. Han hatar det så han förösker väcka mig med att typ pussa på mig och hålla på, och jag brukar alltid va jääättetrött då så alltid på morgonen dagen efter så har jag typ glömt bort hur när jag somna och har svaga minnen av att jag pratat med kim, och varje gång känns det som att jag varit jätteotrevlig för att jag varit så trött. Jag vet att jag sagt saker som låt mig va och verkligen blivit sur. Haha shit asså stackarn.

Imorgon kommer finländare till våran skola och vi som läser kursen människan socialt och kulturellt har i uppgift att ta hand om dom -.- Idag till torsdag typ.. KUL..... NOT. Vi va ju i tyskland i tvåan och dom va här så lite van e man ju men pallante endå. Aja, pussåkramhejdå

RSS 2.0