Nyårsafton 2009 - nu kör vi

Har sett fram emot den här dagen skitlänge så jag är taggggad ;D
9 xcider, en champagneflaska och en halv vodka :) och nej jag kommer inte dricka upp allt ;p då blire nog maria pol för mej och det vill jag ju inte ;o
Ni får ha en sjukt bra nyårsafton för det ska jag ha :) fullast vinner! GOTT NYTT ÅR!


Update

Är fortfarande sjuk det suger ballee.
Äntligen fixat drickan till nyår, en platta xcider och sen får vi se om det blir en halv platta smirinoff också, hoppas. Och sen en champagneflaska har jag också. Kommer bli najs. Imorn ska jag till stan me tha family och hitta nåt att ha på mej :)
Nu ska jag kolla på one tree hill lite mer sen ska jag försöka bli frisk också (a)  

Förkyld

Jahapp, detta var ju lyckat. Bli sjuk på jullovet.. man kanske skulle ta livet av sig? Nej jag skoja.
Jag kör på endå, fast jag borde ta det lugnt. Igår va jag på mellandagsrean i stinsen med yass, hittade bara lite smink som va på rea, sen en midjekjol som inte va på rea. Det va det -.- det sög ganska hårt.
Och idag va jag i jakan med jezl0 hittade inget då heller. Måste ha en snygg nyårsoutfit och jag hittar inget -.- så skjut mig någon. 
Ska snart dra till jakan igen och möta yass och bella, vi ska busa lite. Hare bäst och bli inte sjuka som jag!

Julafton 2009

Julafton är här, fan det har gått snabbt asså. Känns som ja nyss var i argentina och brasilien.
Idah blir det julgodisbak, sista minuten verkligen men vad gör man. Det blir även annat fix och efter Kalle anka går vi över till lundbergarna där andra kusiner också är och även mormor och morfar :)
God jävla jul på er allihopa hoppas ni får en dundermysig dag! <3

Dan före doppare dan!

Idag känner jag mej inte direkt på topp, eller jag är på topp men känner verkligen hur en förkylning håller på att ta över mig :(
Vaknade typ 11, duschade och åkte med m&p och handlade det sista inför imorn :) Har precis städat mitt rum, klätt granen och efter middan ska jag ut med yassen och busa lite i snön :) Får inte bli förkyld bara.
Mamma har köpt ett rött läppstift som jag älskar (jag valde färg för att kunna låna det) det är den nya katja, rött läppstift ist för rosa som jag kört på ett tag nu.. har tröttnat lite haha ;p
Vet inte om jag kommer hinna blogga imorn men om inte så säger jag nu, GOD JUL! :)


PH Stefan och Telia-pappan!

Idag fick ubg också lov :) Jävligt skönt ska jag tala om!
Efter julshowen mötte jag sis och vi drog vidare in till stan för julklappsshopping. Det gick både bra och dåligt. Hade hört rykten om att PH Stefan jobbade på gate one i gallerian så jag va ju bara tvungen att springa dit och kolla. Och JA, där stod han snygg som han är i kassan och jag blev som en liten femåring. Låtsades kolla på saker medans jag typ dog av garv och smygtittade lite på honom. Shit asså. Förlåt, jag låter som värsta töntfjollan men om det är något program jag älskar så är det paradise hotel :)
Sedan går vi ut där ifrån och vem står då där? JO, pappan i teliareklamen som verkar vara helt efterbliven. HÖHÖ^^
Nu blire sofias pasta med tha family och inslagning av julklappar. Take care!


schnyyyggg!


Imorgon!!

Det är över nu, inge mer plugg förns efter jul. Thank god säger jag bara. Båda proven gick bra idag men geografiprovet gick bättre. Höhö. Imorn äre julshow som gäller, inga lektioner alltså! Sedan blire julklappsshopping med systern min som för övrigt blivit utslängd från farmors lägenhet efter helgens bravader. Illa det.
Just nu sitter jag och kollar på Raw Comedy Club av nån jävla anledning.. brist på annat att göra i guess. Ska väl snart krypa ner i sängen och försöka sova, det gick inge vidare igårkväll nämligen.
ÅH va det ska bli skönt med lov, julafton om 3 dagar, sinnessjukt va fort det gått!
Nattinatt!


typ snart ett år sen? min bebis och jag!


Inge jullov än..

Jag kämpar på. Jag hatar det här. Alla har typ jullov utom sp2a. Jävla skit geografi, den kan ta sig sjukt jävla hårt. Kommer aldirg ha användnig för den i framtiden. Och inte nog med det så är det 3 inlämninguppgifter som ska fixas plus ett psykologiprov som iof inte är så stort men endå! Det här är seriöst den jobbigaste skoltiden jag haft nånsin allt kom samtidigt de sista veckorna innan lovet. Imorn efter klockan 4 är förhoppningsvis det värsta över.. jag hoppas verkligen det iaf.


alkohol skulle sitta fint nu


Party för hela slanten

Igår vare galet. Vi hade födelsedagsfest hemma hos nadja för yassen fyllde ju år i tisdags. Det va galet men en del tråkiga incidenter i slutet, t.ex 2 snodda mobiler. Vi va ett gäng tjejer som förade tsm och körde "jag har aldrig" och sånt där trevligt:) Men kvällen kan väl summeras ungefär såhär: röklukt i hela huset, golvet va klibbigt av öl osv, blomkrukor i golvet, allt var verkligen MESS. Kan lägga in några bilder ;)
Några citat från kvällen : "assåå.. jag strulade med vodkan" (av katja mikaela lareu)
"slå dig ner, känn dig nedslagen!" (av ployser) :)
Idag känner jag mig sådär lagom sliten, fick i mej en hel del igår.. hade 1,5 liter vin som slank ner plus några öl. Och jag vill verkligen inte kolla i mitt ciggpaket hur många det är kvar -.- köpte nytt igårkväll liksom.
Idaag har jag min sis och min fru yasmine städat i typ hela nadjas lägenhet, den va vidig. Köket som var värst blev allafall hyffsat rent. Ikväll är mamma och pappa på fekke och det är lilla jag som är ensam hemma. Jag tänker inte ha party, var lugna :) jag ska va nykter ända till nyår :) kommer laga middag åt mig själv sätta mig framför tv'n och sen kanske jag gåt över till min kära yassen om jag känner mej allt för ensam :)

varning för groteska bilder..

L&M blå is the shit så vi märkte våra ciggpaket ^^
myyyyys
majsburken är ett mysterium.. någon måste varit väääldigt hungrig!
KOKAIN var det första vi tänkte..men det visade sig vara tvälttmedel.
det otroligt rena köket
bara en av typ 5 påsar med burkar och flaskor.

helt klart lyckat! / Katteeen

 


Maktlös

Idag var jag hemma från skolan för jag mådde dåligt.
Har kollat på moulin rouge, fett fin den filmen är, gråter alltid lika mycke :P
Sedan har jag pluggat en jävla massa också och det är inte över än. Imorn kommer jag sitta hela jävla natten säkert. Och i helgen med. Som jag skrev i tidigare inlägg, jag kommer gråta när på måndag efter jag gjort georgrafiprovet.
Om 20 min börjar PH (ja jag är beroende). Efter det ska jag läsa igenom psykologin en sista gång och sedan sova.


I wish I could do something to take it all away.
Jävla skitsjukdom, släng dig i väggen.
Jag vill att du ska må bra och vara glad. Jag kan inte hjälpa dig på det sättet jag vill, det kan ingen. Men du vet att jag finns här, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Kämpa <3

 


Yassen 17 år!

tjooo bloggen
nu ligger jag i yassens säng och hon ståt i köket och fixar med maten. Är ju nämligen bjuden på middag för hon fyllerår idag :) bella kommer också snart och det blir nog skit mysigt =) pannacotta till efterrätt, lyx eller vad?
sen i helgen blire födelsedagsfest för min fru också:)
pusshejjjj

1 vecka och TVÅ DAGAR kvar

Alla får väl typ lov den 18 eller nåt? Det är vad jag har hört iaf.. Men fucking bajs ubg ska ha två dagar in på den kommande veckan också? Men stråååålande TVÅ TUMMAR UPP!! eller INTEEEEEEEE. Vafan är det liksom? 2 dagar innan julafton ska man gå i skolan? Är det lagligt verkligen? Tror knappast det.. inte i min värld iaf.

Så nu har jag avreagerat mig lite..
Har jobbat historia enda sen jag kom hem typ, fett duktig jag är. Måste väl börja plugga lite till psykologiPROVEN också snart. Har även inlämninguppgifter som ska in denna vecka. Jag kommer BÖLA när den här veckan är slut.. allvarligt jag kommer typ bryta ihop av stress och nervositet som jag har hållt inom mig. Inga träningar kommer hinnas med heller. Nä.. FUCK DEHÄR asså.

Imorn fyller min lilla bebis år, eller min fru som hon också är:) så ska antagligen över till henne imorn och fira lite smått, de blir mys.
Nu ska jag sova, bajsiblöjan MVH Katja


Schleeetet

Igår efter skolan så åkte jag till stan och mötte bella och yassen och åkte sedan direkt därifrån och till kista med yasselito. Vi åt sushi i food courten, köpte groggvirke och sen åkte vi hem till mig och gixade oss. Strul med drickan som vanligt men det löste sig tillslut och vi åkte till jakan och hämtade den. Sen mötte vi upp min syrra daniel felix och bella vid ica och gick hem till sis och börja föra lite innan alla andra kom.
Det blev en rätt lyckad kväll men fick lite snefylla och sparka två killar mellan bena :) Men dom fötjäna det (a)
Kom hem vid cirkus 4 på morgonen och hade världens fyllehicka -.-

Idag gick jag upp vid 11 (!) och mådde inte sådär jättebra.. Har inte ätit ett skit på hela dagen heller.
Åkte iaf till vällingby och mötte moa och hennes kompis malin sen åkte vi till åkeshov och kollade på brommagymnasternas elituppvsining :) Det va kul och vissa är ju bara så sjukt grymma att man dör och vilka jävla kroppar killarna har asså man vill ba gå fram o klämma haha!
Ikväll blire en lugn kväll för jag är ju som sagt väldigt sliten.. puss!


bild från igår. bella omar och jag :)


Världens bästa film och en sjukt grym låt


Ångest

Min skola är sjuuuk i huvet. Vi har typ 1234567898765432 tusen saker att göra innan lovet asså det är SINNESSJUKT! Har världens huvevärk och åååhhhhh, hoooorskola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Jag kan jag vill jag orkar

Tänk om man va så positiv? Har så jävla mycke att göra i skolan nu innan lovet så jag vill bara spy.
På onsdag är det psykologiprov, måndag är det ett "prov" i samhäll som jag inte har gjort, tisdag matteprov, torsdag historiaprov jag inte heller gjort och på måndan efter det så är det geografiprov -.- jag kommer DÖ.
Och i helgen ska jag fan göra saker också, på fredag blire middag i kista med yass (sushi ofc) sen supa. På lördag ska jag på brommagymnasternas elituppvsining i åkeshov med moa och hennes kompis malin och på söndag är det träning.. när ska jag plugga? Får nog skippa träningen på söndag.. :(

Idag körde jag stäcksalto hel bakåt på trampolinen och sen flickis sträck hel på tracken, kan ju inte påstå att jag har koll vart jag är men runt kom jag iaf ;p Nu blire paradise hotel sen SOVA :) puss!

Söndagsångest

Idag fick jag sova ut, det va skönt. Kollade på en film med mamma och pappa, den va 3 timmar lång.
Tog ett skumbad, la mig i sängen och kollade på Flickan som lekte med elden, igen, somnade efter halva filmen och vaknade när den nästan va slut för att mamma kom in och bad mig hjälpa henne att hänga upp tvätten, hon sa även att jag inte fick sova mer för då skulle jag inte kunna somna sen ikväll. Fan va onödig och ointressant info jag skriver nu känner jag. Imorn är det måndag, ny vecka nya tag.
peaaaaace

Juluppvisning 2009

Gick upp halv 8 idag det va ganska oskönt.. Fixade mig och drog till Jakobsberg sporthall vid 9.
Förtränade och kollade på alla barngrupper, och dom va ju en del :P Vi va sist ut och jag va nervös som ett jävla as även fast det bara var uppvisning ;p Meeeeeen jag stooooooood på tzuckan, fatta glad jag blev :O Trodde verkligen inte att jag skulle stå men kan säga att vi tre som körde fick ett jävla stöd från publiken vilket var underbart (y) Nu sitter jag i soffan och kollar film, orkar inte göra så mycke mer. Ha en bra dag och kväll :) pösss!

Fredag

Skolan va okej. Efter skolan drog jag till sis ett tag för hon va inte klar när jag va i jakan ;p sen drog vi till kista, delade på en käääbab höhö. Fick med mej ett par lackleggings från newyorker (älska att den finns i kista nu) och sen en ett rosett spänne att ha i håret. Ville ha massa andra saker men jag är fattig och måste köpa julklappar innan pengarna tar slut..
Imorn äre juluppvisning, blandade känslor där men vill inte gå in mer på detaljer. Känns liksom bara oseriöst på nåt sätt.. Men ska bli kul o köra såklart. Kanske ska köra tzucka men det beror på hur det går på förträningen.. vill inte skämma ut mej liksom.
bajsochprutt!

Snart helg ;D

Skolan givk finemang men självklart tråkigt. Fick VG på min psykologi uppsats, woho!
Imorn är det fredag och det blir antingen kista med carro eller med syster efter skolan. Beror på när carro slutar sin praktik..
Sen skulle det inte va helt fel att typ se new moon fast det kanske jag sparar till söndag då träningen är inställd.
På lördag är det uppvisning och samling 9.00 så det blir en lugn fredag, annars kommer det säkerligen gå åt pipsvängen på uppvisningen, och det vill vi ju inte.
Träningen idag och jag ställde tzuckan, älskar känslan <3 Att det sen gick skit och jag inte ens kunde springa rätt är en annan sak.
Nu blire sova, gonatt!

Je suis fatigue

Idag har jag varit i skolan från halv 9 till 20 på kvällen pga öppet hus. Vi stod vid dörren och hälsade alla välkomna och gav dom information och kartor och sånt. Va ganska segt..
Pappa kom och hämta mig så det va skönt. Imorn är det aktivitetsdag så slutar skit tidigt (y)
Har precis kollat på två avsnitt av paradise hotel, så sjukt bra! Jag älskar't ;D
Nu blire fan sova som gäller för jag är galet trött. Städa rummet vore dock en bra idé men det får bli imorn..
skit på er <3

RSS 2.0