In your face äckel.

Fan va patetiska och fega människor det finns i världen asså. Fan va du irriterar mig. Men jag vann så, håll dig fucking borta ditt jävla äckel.

True that

Women fall in love by what they hear.
Men fall in love by what they see.
That's why most women wear make-up and most men lie.


Vad va det jag sa..

Glöm det jag sa för 2 inlägg sen.
4 lögner
2 otroheter. Så, nu är det rätt.

Hur kan man älska genomelaka lögnhalsar? Sanningen är att jag är för smart för dig. Let's face it, vi kommer aldrig funka. Om du vill hålla på som du gör, gå till en blåst äcklig fjortis. Du säger att du älskar mig och att du inte vill ha någon annan. Synd för dig.

bara en tanke liksom

Du veeet exakt vad det är som får mig arg och ledsen. Endå gör du dom sakerna. Sen ljuger du om det. Du säger att du vill få det här att funka och att vi ska bygga upp det igen. Kan säga att du är ju riktigt jävla hjärndöd om du tror att det här är rätt sätt.


Fyfan dig.

Tre lögner
En otrohet
Inom loppet av 2 veckor. Bra jobbat. Du ligger sjukt risigt till, och det menar jag verkligen.

How are we gonna survive this one?

People who are meant to be together always find their way in the end..

lite kul bara


And here we go again..

Dumma katja. Varför va du kvar? varför är du kvar? Du visste att det här skulle hända.
Ja mina få läsare som jag har (som jag känner) nu har han gjort det igen. Strulat med nån annan brud asså. Ska vi vara överaskade eller? Jag är fan det, lite iaf. Trodde det va bra nu, för det har vart bra så länge nu. Men aa.. alkohol kan man inte skylla på. Vad ska du då skylla på? jag vill veta. Nu kommer jag typ gå under for real.


Om du bara visste..

Ibland känner jag mig fett patetisk som skriver om dig, igen, igen och igen. Men jag måste få ur mig det någonstans, det som jag inte kan få ur mig på vanligt sätt. Fast det är inte helt lätt när man ska föröska få ur sig det såhär heller, får inte fram några ord som räcker till. Jag vill få dig att fatta påriktigt och jag vill se med mina egna ögon att du fattar hur jävla mycket jag älskar dig. Kan dock erkänna att jag är lite rädd att säga det för mycket och säga för mycke. Du kanske inte känner likadant liksom men jag vill endå att du ska veta på nåt sätt. För jag vet ju att du inte sitter och skriver långa texter som handlar om bara mig och det är inget jag föväntar mig att du ska göra heller, jag bara gör det för att jag är sån och jag gillar att skriva.
Jag önskar jag va en sån person som alltid va positiv men tyvärr är jag inte det och även fast allt är bra kan jag oroa mig, i onödan enligt dig. Men ta det som en komlimang, jag är sjukt rädd att vara utan dig, eller att bli utan dig. För att jag bryr mig om dig och jag älskar dig så sinnesjukt mycket. Jag vill bara ha dig, ingen annan, aldrig nånsin. Det finns bara en för mig och det är du. Om jag fick välja bara en person att ha med mig hela livet skulle det vara du, lovar. Du må göra mig förbannad ibland och jag kan vara sur mot dig men det betyder inte att jag inte älskar dig, för det gör jag hjärtat mitt, det gör jag nåt helt obeskrivligt mycket.


I'm not quite myself these days

Du överväger att tro på någon annan som du inte ens känner än att tro på mig, det sårar mig. Men och andra sidan.. du har tvekat på hela mig i 14 månader så jag ska väl kanske inte vara så överraskad endå.


RSS 2.0