Håll mig hårt eller släpp mig helt

Skolan va helt okej. Va tvungen att gå tidigare från körkortsteorin för att hinna.
Det va bara sjukt kul att träna redskap igen mer säger jag inte här. Kan bara säga att jag inte gick därifrån med ett leénde på läpparna precis. Fråga om ni vill veta mer exakt.
Fan vad jag inte orkar med det här. Jag va så glad

God morgon!

Måndag igen då, ny vecka och bara en vecka mindre kvar till höstlovet:)
Jag har insett att jag måste gå tidigare från körkortsteorin för att hinna till träningen. Tyvärr.. men så måste det bli. Vet inte vad jag ska göra med den där lektionen asså.. Måste nog gå och snacka med syv.
Har sovmorgon till 10 idag så det är skönt men är endå sjukt trött. Har god tid på mig så slipper stressa nu.
Ha en bra dag folk <3

1 år

Glömde ju att min blogg fyllde ett år för några dagar sen. Fan va tiden går fort asså!
Det väntas en låång skoldag imorn 10-16.20 så ska nog gå och lägga mig snart. Och sen träning halv 6-8, kommer bli jäävligt stressy ;(
Nu måste jag lägga mig och coola ner mig lite.. gonatt! <3

Handikappad Katja

Fysatan vilken träningsverk jag har asså. Går fram som en zoombie. Bra att det inte blev nån träning idag för skulle nog endå inte kunnat röra mig speciellt smidigt. Men imorn ska jag träna, i jg. Så det blir inget fristående  på tisdag för mig för det kommer jag inte palla.
Ååååh jag vill ha massage :(

Annars då.. vi håller på att totalt renovera om köket så just nu kan man knappt gå in där.
Pappa är störande.

pusshej

Ont i kroppen

Känns verkligen att man inte tränat på ett tag, hela jag e helt stel nu. Men det känns bra på nåt sätt också, har saknat den här känslan lite.
Vill bara säga att jag ber till gud att det här ska bli bra nu och att jag inte kommer ångra mig igen. Att jag ska trivas och må bra. Det måste gå.


Järfällagymnasterna


Då va det över då

Ska inte prata om hur det gick för mej på uttagningen, fyfan. Jag är så dålig :(
Kom iaf i rm3 som satsar jsm. Va väl det jag hade tänkt från början men idag kändes det som att dom skulle sätta mig i typ ut, jag sööööööööög. Träning på måndag hoppas det går bättre då annars kmr jag seriöst ta mitt liv. Okej kanske inte ;p 
Mamma och pappa va med och supportade mig så det va ju jävligt skönt. Efter det åkte vi och handlade massa grejjer bland annat nya handledsskydd till mig för min kära syster har slarvat bort mitt. Så min handleder DOG idag.

Får se om det blir party ikväll, håller på och letar. Är helt öm i hela kroppen men det försvinner väl med lite vodka:)

xoxo


08:57

Jag är nervös haha


Har tråkigt

Vafan ska jag ta mig till ikväll jag kan inte sitta här hemma asså :O Är föör partysugen. Min syrra ska ut på krogen och jag vill meeed :( Min halva vodka bara ligger där i garderoben och väntar på mig. Men den får vänta tills imorn.. sorry vodkan! <3 Kommer avlida här hemma ensam me mor och far min. Har stängt in mej på rummet och dunkar 107,5, och det gör ju inte partysuget lite mindre heller :O Ingen öl har vi hemma heller -.- Är skitsugen på öl verkligen. AJAAAAA
Glöm inte bort att jag finns här hela kvällen om nån vill snacka skit :) puss gullllllisar


alex och jag i magaluf!
saknar det livet så jävla mycke

Friday

Hade 2 lektioner idag bara så det va skönt! Engelskan va kuul ^^ "in the whole" haha.
Sen tog jag sällskap hem med ida och felicia och det blev lite draama på tåget Oo i like drama!
Har precis kollat på ett klipp med katrin zytomierska när hon snackar i the voice tv om alla dessa "småtjejer" som "tar över" bloggvärlden. Kan ju bara hålla med i allt hon säger asså. Ett helvete är vad det är :P
Blir en lugn kväll eftersom jag ska upp tidigt imorn och va pigg -.- Så om nån sitter hemma och har tråkigt så får den mer än gärna slå en pling och va lite social :) puss på er!

Igår och idag

Först måste jag ba avreagera mej lite här..Varför i HELVETE bryr du dig ens du ska va tyst du e fan besatt eller nåt ? SÅ.
Igår palla jag inte blogga. Slutade halv 4 sen hem och sen till träningen. Träningen va skiiiiit jobbig, ärligt asså jag dog gånger tusen. Imorn ska jag på uttagningsgrejjen, får se hur det går hoppas på att det går bra iaf och iallafall inte kraschar på ALLT. Idag slutar jag tidigt så det är chill. Måste städa mitt rum för det ser förjävligt ut men det brukar det göra på fredagar så.. Och ikväll får jag väl typ inte göra nåt, ska ju upp tidigt och va pigg och kunna köra massa volter så.
Nu ska jag fixa mej och sen dra till skolan :) ha en bra dag!

du kan fan inte va seriös

Sometimes you have to go to the bottom to get to the top again

Skolan va helt ok, slutade ganska tidigt så det va chill. Sen åkte jag hem och gick med mamma till vårdcentralen för att sfå nya aniktskrämer utskrivet till mig för jag är så himla ball :)
Sedan så gjorde jag en annan sak och på lördag ska jag på uttagning.. lista ut va det kan vara ;)
Imorn har jag halvlång dag, slutar halv 4 men har jobbiga lektioner ;( men sen ere fredag och jag har sköna fredagar nu förtiden, alltså jag slutar inte kvart över 4 som jag gjorde i ettan. Nu ska jag kolla tv och filosofera höhö


I gotta feeling - black eyed peas

FY FAN

Okej, där gick fan gränsen. ADPOTERA MIG NÅGON

Jobbiga tisdag

Kommer få skit jobbiga tisdagar framöver om jag går kvar i gkstil. Slutar halv 5 är hemma kvart över, en halvtimme till bussen går. Nej tack. Fan vad jag inte passar in i en friståendegrupp asså, hur tänkte jag egentligen?
Imorn har jag för en gångs skull sovmorgon och slutar hyffsat tidigt så det är najs. Efter skolan ska jag möta mamma och fixa lite grejjor. Kanske får ett bra tillfälle att "släppa bomben" då? Tror inte ens att dom anar nåt så det kommer ju bli.. kul, eller inte. Snart ska jag sova är så jävla slut.


allt kan dra åt helvete

varför fattar jag alltid fel beslut varför ska jag alltid ångra mej sen i slutändan varför måste jag välja kan inte allt bara finnas på ett ställe jag orkar inte tänka tänk om jag gör fel igen tänk om jag ångrar mig igen varför och hur blev allt så jävla svårt med allt varför är jag så jävla dum i huvet för.
nån som vill rymma med mig?


Fett irriterad på allt så stay away

Fett jobbig mamma man kan ha asså, ställer 456789 frågor på en gång och avbryter när man börjar svara på en och ställer nästa fråga asså åååååhhhhhhhhhh. Jag behöver nog cola tror jag. Och mina nya svarta jeans som satt så jäkla bra sitter nu som en jävla hösäck, jag överdriver inte. Dom är ännu längre än vad dom va när jag köpte dom också. Varför kan dom inte göra normala längder på jeansen? Och dom sitter fett pösigt överallt. Fan ska jag göra nu? tvätta dom 2345 gånger ocg torktumla dom? Nej för då kmr dom få vita ränder eller nåt, som mina förra.
Nu kom det typ nån som ska kolla på vårat kök? fattar inte varför men aja.
2 ½ men är bäst och kmr alltid vara det. piz out mofok

Mondayy

Har fett ont i huvet.. men skolan va helt okej :) Förutom att vi fick veta att det inte blir nån gymnastikprofil.. det suger riktigt jävla hårt måste jag säga. Så nu har jag 2 daghar till med sovmorgon. Sist hade jag körkortsteori och våran lärare e fan helt beng asså.
Har haft en rätt bra dag måste jag säga men nu när jag kom hem känns det som jag ska svimma när som helst. Har faktist druckit ett glas juice idag och har brukar inte ens ha gjort det så vad händer?

pusssss

Jag blundade och chansade, spelade och...?

Shuu bloggen! När period 3 börjar i min skola kommer mitt schema se så jävla mycke bättre ut asså! Fortfarande bara en sovmorgon men jag får skylla mig själv iof. Kunde gaft 2 till om jag inte hade gymnastikprofilen men det är så värt det!
Träningen va cp för mej fett me ångest haha. Plus att min rygg också va cp. Men det va kul å äntligen få träffa världens bästa linn :)
Vet fortfarande inte vad jag ska göra me allt och har fortfarande inte ens nämnt det för mina föräldrar.. vet inte vad jag ska säga för att få dom att fatta att jag fan e seriös. Jag kommer typ få ett drygt svar som man alltid får när man pratar om det. Dom förstår inte mej.
Vet inte ens vad jag vill, åååhhhh hatar det här så jävla mycke snälla kan inte allt bara va bra!?

Ska upp tidigt som fan imorn </3 så måste nog lägga mej snart.
puss


wake me up when all this is over


Snipp snapp snut så va helgen slut :(

Vi har fått våran nya bubbelbadkar hihoo längtar tills det går att använda^^ Sen igår typ köpte mamma och pappa en skitstor as fin spegel till hallen och den skulle passa sååååjääävla bra i mitt rum ;O Vill ha den :(
Idga vet jag inte vad som händer.. ska fixa mitt rum tror jag, det är fett stökigt. Sen ere tydligen träning.. haaaaaah får se om jag går dit eller inte. Mamma gör typ "nyttig müsli" så det luktar i hela huset. Sen så har dom köpt en hel falukorv bara för att dom tror att jag ska äta den för att jag aldrig äter i skolan. OFTA säger jag ba.
Nu ska jag fortsätta städa, puss på nosen <3


Fett sliten mannen

:) Allvarligt dör snart. Hur fan orkade jag dricka i magaluf typ 14 dagar i rad, eller inte typ dom 2 sista och 1 nånstans i mitten. Men det va ju så jävla kul så man blev ju fan beroende. Åhh.. ge mej lustgas :(
Klockan 9 börjar en film jag ska se, har redan sett den men det e fett bra höhö.
Nu ska jag mysa ner mej i rosa kläder och sätta mej framför tvn och tycka synd om mej själv. Mysigt va?

leave the world behind yah
 blir bättre längre fram.. 

hej baksmälla

Har så jävla ont i min rygg :( kb tappa mej i trappan igår. Han skulle bära upp mej för trappan så snubbla han så jag ramla baklänges och slog i ryggen i trappan.. gör fett ont när jag går och när man trycker ;(
Annars kvällen igår va väl sådär.. skulle inte börjat supa så jävla tidigt ;p Vi va liksom packade vid halv 10 -.- pinsamt.
Idag ska jag inte göra ett skit för jag har typ ingen energi kvar känns det som. Är helt slut i kroppen..blää nu ska jag sluta klaga. puss


<3 låten


Jävla fitt kaos kväll och pinsamt tidig fylla

När yassens syrra, yassen och nathalie skulle hämta mig satt förvånadsväreete en sandra hillnertz i bilen. Haha fett chockad ja blev. Sen jag kunde typ inte dricka för jag mådde illa av lukten av vodka sen sen förra helgen ;( bajshelg. Fyllekatja. Men ikväll blev fyllesvinet yassen ist som drog aspackad vid 10 över 11 istället :) Hahah.
Sen kom det mer trevligt folk, mest bekanta. Sen bl'vre bråk som vabligt och då kände jag att jag drog där ifrån. Polisen kom o allt så lika bra. Va endå dålig stämmnigen efter bråket.
Gick ensam hem, förvånad och lycklig att jag fan hitta hem. Nu ska jag fan slagga snart, ska dricka fett me vatten först.
puss babes !

Att allt kan vända så snabbt

Blev ingen engelska så åkte till skolan i onödan.. Mötte upp yassen och hennes klasskompis nathalie för vi skulle vänta på att en som skulle fixa bus skulle höra av sig. Men det blev knas och efeter ett tag åkte vi hem. Men ska fixa bus från en annan så allt är lungan. Ikväll blire som sagt party, ska ta det jävligt lugnt. Blev ju påkommen sist och vill inte verka som ett allt för dåligt barn liksom.
För övrigt så är jag sinnessjukt trött av nån anledning. Skolan tar ju kål på en (a) Venne vad jag ska ha på mej ikväll, antingen klänning eller jeans och den nya rosa sidenjackan med nått under. Enkelt och snyggt men vi får se :)
Och btw så har rubriken ingenting att göra med vad jag skrivit.

puss på er!

Dagens planer

Åka till skolan 11:15, börjar 12:20. Vet inte hur många lektioner jag har men tror jag typ har en bara. Är inte ens säker på att jag börjar 12:20 menmen det återstå att se :P
Sen måste jag möta yassen ge pengar till bus som händer ikväll. Hos han som sist inte va hemma när vi va där, men alla hans kompisar va där:) Sen äre helg! Fan va illa om jag säger att jag behöver det ;p Men det är lite tufft i början det måste ni hålla med om ;) Ska fixa mej nu, puss!

Hur ska jag säga det..

Jag har fortfarande inte nämt till mina föräldrar att jag kanske vill börja i jg igen. Jag vet inte vad dom kommer tycka om det och jag pallar inte tänka på det heller. Innan jag började i gk stil så bad dom ju tänka igenom verkligen vad jag ville. Och just då orkade jag inte med jg och allt där. Men nu saknar jag volterna så jävla mycke, plus att jag mådde bättre då, tog hand om mej själv bättre. Det känns som att jag inte tränat på det här året när jag valde bort volterna. Och jag vet att vi har haft jobbiga träningar och allt men det känns inte som jag ger fullt ut, och jag vet att jag inte gör det heller. Då känns det lite meningslöst. Visst jag älskar er till döden, det gör jag verkligen, men jag älskar volterna med.


Första skoldagen i 2a ring avklarad

Va väl inget speciellt, fick schema och gjorde nån gruppövning eftersom klassen är ny. Men som sagt man vet ju typ vilka alla e iallfall. Min syrra e as sjuk här hemma, vill INTE bli sjuk nu säger ag bara! Så jag håller mej borta från henne :)
Träffade malin och lilla wilma i jakan när jag vänta på bussen, det var ett tag sen. Vi måste verkligen skärpa oss och ses mycket oftare :O
Just nu sitter jag och chillar och tittar på project runway, så braa!:)
puss <3

Beslutsångest

Asså jag har värsta problemet, eller inte värsta problemet tror jag överdriver lite men.. Det är såhär va, imorn kan jag va i skolan 40 min innan vi ska samlas eller 11 min. Och jag hinner på 11 min men TÄNK OM tåget är försenat? Haha jag venne vad jag ska göra asså :P
Och jag har faktist rätt att va liite nervös, ska faktist få ny klass. Vet vilka alla är typ men endå ;D Inte för att jag är så nervös iof men.. vill helst inte komma försent liksom som ni säkert förstår. En sak om jag skulle börjat typ 12 då skulle en halvtimmes sömn inte spelat så stor roll men nnu börjar jag 9.. då spelar det mer roll.

Ville ba få ur mej det :) Gonatt! <3

Najs eller inte najs schema?

Jag ber till gud att "specialidrott" är gymnastikprofilen :D Det mååste va de !!
Annars vet jag inte vad jag tycker om schemat.. varken skit bra eller skit dåligt. Nu är jag iaf svarthårig igen, vågade inte göra det jag tänkte först :P Men slingade carros hår, det blev as bra ;D


Niklas råkade logga in precis när jag print screena -.- :P -->

"Ny" grej

Ska börja hissa och dissa, töntigt va? :) Skoja nej men det kan va kul när man inte har nåt att skriva liksom..



1. Sommarlovet 2009 - Bara för att det har varit så grymt kul!

2. Magaluf - Har blivit helt förälskad i stället asså. Om ni är 18 nästa sommar så ÅK DIT, ni kommer inte ångra er!

3. Sugrör - Det är en förbannat bra uppfinning tycker jag. Jag älskar att dricka ur sugrör. Man slipper anstänga sig   liksom :)




1. Matte -  Om det är nåt ämne i skolan jag verkligen hatar så är det matte. Och allt man måste få in i skallen som man liksom typ aldrg kommer att använda i framtiden.. Kan man plus, minus, multiplikation och procent så klarar man sig. Om man inte ska bli typ mattelärare eller nåt förståss.

2. Kylan och mörkret - Snart är sommaren slut och vi har bara haft varmt i några få månader :( Snart kommer kylan och mörkret igen..

3. Kändisbloggare som ljuger - Inte nog med att jag personligen vet vad en viss bloggare har ljugit om genom kontakter. Men man märker det så jävla tydligt.  Tycker synd om dom.. (nämner inga namn) men dom flesta kan ju gissa vilka jag menar.

Hejaklacken

Haha gryym  :D


Shopping!

Gick upp klockan 10 för att ställa om dygnet lite iallafall. Duschade, fixade mig sen iväg till net on net med syrran som skulle köpa en ny telefon. Det blev lite dramatik där inne ;O Det va en man som hade gjort nåt, vad vet jag inte. Men personalen vägrade släppa ut honom och han försökte smita sig loss och höll på o tjaffsa emot. Sen gick dom in i nåt rum, venne om dom ringde polisen eller nåt.
Köpte iaf telefonen sen vidare till stan. Där letade jag efter jackan i rosa siden, och efter att ha vart på 2 hm och inte hittat den (eller i en hm så hängde en på en skyltdocka men fanns ingen annan stans) så frågade jag om den fanns kvar. Då sa hon att den va slut i hela sthlm -.- Jippie.. MEEEN tydligen va den inte det för jag hittade den sen :D OM jag blev lycklig asså!
Sen fick jag med mig ett par högklckisar, aaas snygga. Och även en ny skolväska. Orkar inte lägga in bilder nu :)
Ikväll ska jag hjälpa carro att färga håret.
xoxo

Åh jag vill inte

Varför åkte jag till magaluf, varför hade jag det så jävla bra i sommar asså åååh. Okej det där lät jävligt cp. Jag är glad för att jag haft en sjukt bra sommar, verkligen. Men det kommer bli så jävla svårt att vänja sig av med det roliga om ni fattar.
Inte för att jag inte kommer ha roligt iallfall, det har man ju både i skolan och utanför. Inte alla dagar förståss men det är en annan sak. Sommar är bäst och vi får ju typ bara ha sommar här i några månader, blir ju kallt så himla snabbt :/ Och mörkt.. fyfan för mörkerkdeprissonen i vinter :P BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. En sak varför jag vill bli reseledare eller guide utomlands:P haha nej men. Men nu ska jag fan inte prata om sånt. Njut av sommaren så länge ni kan, för snart är den faktist borta.

Best of Summer 2009! (ingen ordning)


Tror inte jag glömt nån ;)

OMG JAG MÅSTE HA DEN!!!

Är den inte urgullig? Snacka om karamell man blir i den! Och 600 spänn är inte ens mycke, när mamma kommer hem imorn då ska den bli min!

Panik

Kom på att under hela sommaren har jag typ bara inhandlat "party outfits", inga typ vardagskläder. Så det får jag se till att inhandla innan skolan börjar :P. Idag blev det ett par svarta jeans som sitter som en smäck :O och en tshirt som det står "party like a rock star" på :) Höhö passar mej såå bra ^^ Blir nog mera shopping imorn, måste köpa skor.. såg ett par skitfina på dinsko men fanns inte i min strl tyvärr.. typiskt. Aja, hoppas dom finns imorn :)

pusspyssss

Ångrar lite att jag inte åkte den :P


Det är slut snart

Om 4 dagar börjar skolan, fyfan säger jag bara. Det här har lugnt varit en av dom bästa somrarna i hela mitt liv. Kan inte fatta att det är över snart och att man ska behöva gå upp tidigt varje morgon, åka den ortroligt äckliga resan till skolan, plugga massa tråkigt och allt sånt där. Fyfan säger jag bara.
Men en sak ser jag iaf fram emot, gymnastikprofilen! Om den inte blir av så hoppar jag fan av skolan.. nej men, får jävligt stor lust iallafall.

Sommaren 2009 <3
det gick så jävla snabbt..

Gårkvällen

Efter jävligt mycke stress om drickan så fixade det sig. Först drog jag mika, bella och johanna och hämtade den i söderhöjden. Sen va vi i jakan och väntade på micke som skulle köpa cigg åt bella. Efter ett tag kom yasse också och vi fortsatte vänta tills han äntligen kom.
Seen visste vi inte vart vi skulle men kristoffer som va med micke hade tydligen ff så vi bestämde oss för att dra dit.
Började ganska segt, va ju inge drag om man säger så ;p Sen kom yassen igen och hon visste ett ställe med mer drag så alla vi brudar "gick hem".. hehe. Nej vi drog till en annan "fest" hos nån tim tror jag, men han va inte hemma ? Det va bara hans kompisar där haha men det gick ju endå.
Idag har jag inte mått bra alls som ni kanske förstår..
puss på er

Döda mig, snälla

Fyfan för baksmälla.


ontykter som in i h-vete

Har nog aldrog bloggad såhära onykter. OMFG skoja. äe ontykter men inte värtsa. Bruksr typ trycka i mig fyllekäk när ja kmr hem men inte nu. är fetttt full fotrfarande.inte onykter,  är full. faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan
0rkar inte.  :''''(((((

DAAAAAAMP

Tack för att det alltid ska skita sig när jag har planerat värsta bra. HORA
Nej mitt liv kretsar inte kring alkohol,  men när der skiter sig såhär så finns det inget värre.

bildbomb

Här kommer lite bilder från dom senaste dagarna.

jag johanna carro, i kista

efter båtturen, jag bella carro

johan och ellen på båten

båten

inte finaste vädret haha

barndomsbästis :D
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Ikväll blire krök med massa människor :) Måste passa på innan sommarlovet tar slut :(
åångest att tänka på..

Trött!

Är så jävla trött. Har varit i kista med carro och johanna. Letade efter en "jacka" i siden som va rosa. Har sätt den men då fanns den inte i min storlek nyu fanns den bara i svart -.- fan jag vill ha den, jag ska ha den!!
Sen hitta jag ett par skor som jag så ska köpa!
Juste igår när jag va på ica så såg jag mats från styrelsen..
Jag - mamma.. där e mats från styrelsen
Mamma - jaha oj.. gå och slå han med ditt paraply!

^^

pusspåer

Dålig uppdatering

Nu har jag fått tbx min data och jag är fett sur eftersom de inte kunde rädda alla mina bilder och sånt.. Ve fan inte vad jag ska göra nu.
Iaf.. idag har jag varit med carro, bella barndomsbästis, henke, johan och ellen. Vi åkte ut me johans båt till nån jävla ö och bara chilla. Det regna som fan så det va ju inte så kul menmen.
Orkar inte skriva nåt mer för det känns som min värld har gått under.
puss

jag gör vad jag vill, vad det nu är

Får sitta på den stationära datan för jag får inte låna nadjas eller mammas o pappas. Den här e fett seg men det får väl gå..
Fick just sms från carro, she's home :D:D där blev jag lite glad iaf! Och jess kom hem från rom igår också :)
Har förövrigt skit mycke träningsvärk i ryggen och benen. Känner mej klen.
ÅÅÅHH vill ha mina bilder på min data :( dör om dom e borta seriöst, typ mitt liv ligger på den sen jag fick den när jag fyllde 15.. FATTA, 2 år av mitt liv ligger där!!!!!!!!!!! jävla horaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(


haha skiiiit gammal bild ;o
allting va bra då.

Jag vet inte

Min data har typ kraschat -.- faaaan om alla mina bilder är borta asså, då får jag fan flipp x 108472534374.....
Träningen va fett jobbig verkligen. Hur fan ska jag lyckas klara mej i jg OM jag byter säger jag ba. Vill så jävla gärna börja där igen men mamma kommer dampa satan på mej säkert och jag vet inte ens om jag kommer känna mej välkommen där längre, plus massa andra saker..fan för allt. Jag vet inte vad jag ska göra som vanligt.
Borde sova men jag vet att om jag går och lägger mej nu kmr jag inte somna förns 3-4 endå.

<3

Jag har cancer

Tror jag.. Eller typ en hjärntumör. Mår fett weird och mitt huve beter sej konstigt.
Sitter och ba chillar och dunkar 107,5 för orkar inte göra så mycke annat. Venne vad som händer ikväll om jag ska va ärlig, vill göra nått samtidigt så är jag så jävla trött och vill ba dö. Jag slutade äta socker igår föresten, mamma tyckte jag va knäpp i huvet men eftersom hon tycker att jag inte får i mej överdrivet mycke socker. Men det är väl alltid bra att inte äta socker? :)
Nu ska jag dammsuga mitt rum för det ligger hårstrån överallt.. kommer snart inte ha mycke hår kvar om det fortsätter såhär:( 
pusspåergullungar.

Kan inte..

Kom nyss hem från robbanbobban. Vi kollade på 2 skräckisar, inte superläskiga men alla skräckisar är läskiga enligt mej. Snacka om att köpa lustgas, jag bangar inte. Har fett ont i vänstra örat av nån anledning ;s Venne vad jag ska göra nu, är as pigg men endå inte. Ska typ sätta på mej min rosa supermysiga mjukisdress och se en film eller nåt. Vill så shoppa imorn.
Det va väl allt.. säger gonatt nu även fast jag inte kommer somna förns vid 4 typ. xoxo

saknar.

Partykatja i farten

OMFL

Sensation White i Amsterdam, jag måååste dit! Och ni meeed ;O Kolla hur jävla stort det är asså!
så jävla party det bara kan bli

Te amo - Rihanna

Har solat duschat och nu ska jag börja göra mej irodning. Sen ska jag åka till vällingby och hem till robban. Venne vad vi ska göra men nått blire väl :) har blivit kär i den här låten, så jävla bra :)

Jag blir gäälen

Är jag osmart om jag piercar tungan fast jag inte får? Jag vet ett ställe så egentligen är det så himla lätt. Tills jag kommer hem och eventuellt inte pratar så bra, äter som en 3 åring med mera.. Måste komma på en plan så att jag inte blir upptäckt förns när jag fyllt 18. Låter inte speciellt lovande att komma på en sån plan men.. Kan ju låta mina få hjärnceller anstränga sig ett tag så kanske jag kommer på nåt bra! over and out punkt
xoxo

-.-

Det är sol ute, yey! Men är fett irriterad på pappa. Ska lägga mej på balkongen och schteka lite sen måste jag städa mitt rum. Intressant va? Orkar inte tänka att det snart kommer bli kallt och mörkt dygnet runt typ. Kommer fan inte klara av det..allvarligt. Vill tillbaka till Magaluf och stanna, slippa tänka på saker som dödar en, bara ha kul varenda dag. Men livet är väl inte menat att va kul hela tiden. Oj va munter man låter! ;o Nu ska jag sola, xoxo


rödluvaaaaaan

En riktig oldie :D men fysaaatan vad den är rolig. Jag garvar sönder asså ;'D



Diamant shutter shades

Jag vill ha!! Dom e fett balla förfan:) Sen vill jag ha nått i den här stilen, har sett finare men dom ska va rosa iaf.
 som sagt, har sett ballare.
Imorn ska jag hjälpa pappa och typ tömma/rensa förådet, kuuul. Nej men får pengar för det så det är lätt värt det :) Plus att jag får lite motion..eller nåt.
Har fett mycke ångest över en sak/saker. Inte kul. Gonatt!<3

HJÄÄÄLP MEJ

Asssssssååååå jag orkar inte me det här. Har lyckats sabba bloggen igen. Om man tryckjer på kommentarer kommer inte det som ska komma upp, upp. JAG VET INTE HUR MAN FIXAR DET FÖR JAG ÄR IQ BEFRIAD så jag vet inte vad jag ska göra nu har adhd och damp på samma jävla gång nu asså. FIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAA

IKEA

Vaknade halv 1 like usual. Seb blev det ikea med mamsen och papsen. Fick en rosa asmysig mjukisdress i sånt där lent typ, har tappat namnet :P En rosa lampa att ha på mitt nattduksbord eftersom min gula inte matchar nått i mitt rum.. Mitt rum är rosa, lila och vitt :) Men nu åker den gula färgklicken bort :D wihoo
xoxo

rubrik

Kom nyss hem. Har varit ute me yassen och ba haft allmänt tråkigt :) Inge liv.
Min pappa e knäpp för övrigt nu ska jag kolla på film eller kanske socialisera mig på msn lite?
HmHm, vill åka utomlands :(
xoxo


Inställd träning

För emilia kunde inte och jessi banga då, jahapp. Kanske va lika bra faktist men nu får man väll känna sig tjock en vecka till då.
Pappa blev typ skit glad att jag inte hade träning för han ville att jag skulle äta middag med dom -.-  fett onormal? :P
Är ju sminkad och platthårig så vafan gör jag nu, ringa carro kanske? Eller pappa kanske blir ledsen då? haha

xoxo


säg hej min ortroligt smala och vältränade mage
men älskar piercingen fan

Sooooool

Idag har jag solat och har faktist fått lite färg :) Magalufbrännan börjar blekna bort så måste verkligen se till o sola när det faktist är sol ute. Annars då.. har satt på lösnaglar så nu har jag nagellimm på fingertopparna.. icke najs.
Har duschat och ska på träning klockan 18..

Jag vill ha hål i tungan så fucking bad assåååå! :( Nu har ju 2 av mina kusiner det -.- bajs på er :)
Nu ska jag dunka house och fixa mej lite ;D
xoxo

BCM, Magaluf 2009


Min kamera dog annars skulle filmen blivit längre och bättre :(
Men fan vilket jäkla drag det va asså, älska

Nytt i bloggen!

Har fixat lite med bloggen idag, ny färg och header. Den andra kanske såg lite mer ren ut eller vad man ska säga men va trött på det fotot :P Så lite variation blev det iaf!
Imorn äre träning kom jag nyss på ;o kommer bara va 3 st där så får se hur det blir.. ;p Gick upp halv 2 idag, hejja mej!
Är typ fett trött endå.. måste va nåt fel på mej. Nu ska jag kolla film för jag tycker det är mysigt haaah :)
Texten i headern får ni klura på vad jag menar.. men några vet nog.
xoxo

socialt handikappad man kan va asså

Gick och mötte carro vid typ halv 8, köpte tuggummi på ica sen hem till henne. Lite smsande med folk och helt plötsligt ska 2 komma dit och kolla film med oss. Det blev en jävla fart på oss då för hennes rum va as stökigt :p Slängde in det mesta i garderoben om man säger så :P Va ganska segt när dom 2 människorna väl kom. Åkte hem vid typ halv 12. Ska nog träffa carro imorn med, dels för att jag glömde min tröja där och för att jävlen åker till cypern på måndag :'( dumma henne! <3
Nu ska jag försöka sova tror jag.. lycka till säger ja ba

xoxo
här är vi :D kvalitén äger asså eller vad säger ni? 

RSS 2.0