04:26

Nu äre lördag.. och imorn åker jag till paris. Både taggad och inte taggad. Ikväll vare en bra kväll, tränade ju sen drog jag till vällingby och mötte upp belle yass sandra och karin och sen gick vi till tha party. Kan ju säga att det finns skummare människor än några som va där men asså aa.. hehehe
Nu ska jag sova för är ganska så jävla skit trött.. Godnatt

Frajdej

Så vare fredag igen, känns skönt att jag inte ska till skolan på 2 veckor framåt :) först paris sen äre lov, awesooomeeee!? jappp:)
Idag va jag först i skolan sen jakan med mami och papi, fick 2 par jeans och en foundation, tack moder! :)
Sen träffade jag bellabong och yass, hände me dom lite sen åkte vi hem me mami o papi. Ikväll blire träning 17.30-20, hem och äta och ducha/fixa mej sen vidare på party i vällingby. Får se hur död jag kommer va på en skala. Men har ju en liter vodka att roa mej med så det kommer nog gå bra endå. Ha en bra kväll partypeople!


I'm in miami triiick

Bajsväder idag. Jenny fyller 18 idag och det firades med kladdkaka och sång i matsalen! Vi fick även en varsin festis av en mattand som tyckte synd om oss att vi skulle dricka vatten till kladdkakan, haha gulle!
Idag äre också våffeldagen och jag har hotat min mamma att om det inte blir våfflor till middag så får hon spö. Fast det hela hänger egentligen på pappa eftersom han ska åka och köpa ett nytt våffeljärn för vårat är pajj. Men det ska nog gå bra!
Imorn ere fredag och träning (om min fot vill sammarbeta med mig) sen får vi se..



Haha ingen kan ana hur mycke webbcam bilder jag har sparat. Riktigt underhållande att kolla på!


I'll always stand by your side


Kämpa, älskade kusin <3


Hihi, pluttisar vi va :)
Du vet att jag är här för dig, vad det än är, närsomhelst.


When you're close to tears remember, someday it'll all be over

Fyfan vilket jävla väder vi har asså. Så grått, tråkigt, regningt, uscha!!
Jobbigaste dagen på veckan är avklarad iaf, och babban va snäll mot mej idag :O OMG!! Hehheeh :)
Imorn onsdag, skön dag på veckan och en dag närmare Paris och plusgrader!! Trodde jag skulle komma hem på fredagen men är hemma redan på torsdag. Jag har sån koll helatiden.. not. Ikväll ska jag väl bara chilla, bubbla lite sen kanske? Livet leker, herååååå!

3 jävla år sen typ, känns fan som det va igår. Ibland tänker jag tillbaka på den tiden och det året när allt va som värst. Ett rent helvete var det. En del saker gör mej fortfarande fly förbannad. Men det va ett annat liv. Att jag gick tillbaka är ett beslut jag aldrig ångrar. Jag kan inte göra mer än att säga tack för alla underbara minnen, det är bland de bästa, livsminnen.


Släng dig i väggen, högerfot

Igår va det najs träning tills typ det va en halvtimme kvar och dååå självklart river jag upp min stukning igen -.- Jag är verkligen bäst på att verkligen krasha. Så om nån inte har så mycket använding av sin högerfot så får den gärna byta med mig. För jag kan tyvärr inte leva med en trasig.
Paris snart, sen loooov! Sen kommer The Germans, sen valborg, inte långt kvar till sommarlov ock Kroatien i en månad och sedan sist men absolut inte minst, Rhodos! Mycket att se fram emot och det gillas!

You're in my head almost all the time


What if..

Redan söndag, det suger ju lite.. men helgen har vart rätt najs. Efter träningen i fredags kom yassen över ett tag medan jag fixade mej. Sen drog vi till jakan och köpte lite bus och sen åkte vi till en kompis i västra jakan på chillkrök typ. Biljard och sånt, jag va skit duktig.. not. Igår gjorde jag typ ingenting på dagen, sov typ. Sen på kvällen åkte jag hem till .. och sov över. Vi kollade på new moon men somnade så såg inte slutet haha :p fail..
Nu ska jag på träning 16-19, puss!

FREDAG <3

Skolan va chill, surprise? Fick skjuts hem av ida vilket var megaskönt! Nu ska jag typ städa mitt rum till världens bästa musik sen fixa lite annat om jag hinner sen träning till 8, hem, duscha, äta, träffa yassen och kanske party?
Det är väl det som händer idag. Men nu ska jag städa, puss på er


Mario Kart

Efter min powernap gick jag och mötte min kära yass, vi chillade hos henne ett tag sen gick vi till ica och köpte cola. Gick hem till mej fixade käk till oss för jag ville inte äta själv. Pasta och sås (yassen stod för såsen) blev rätt gott. Sen spelade vi Nintendo, nördar som vi är. Haha va fett länge sen. En jävla massa svordomar kan jag säga. men det va mys. Imorn ere fredag vilket bedyder träning nu mera, sen vet jag inte om jag kommer dra på nåt krök efter men hoppas det. 10 dagar kvar till Paris, är så jävla otaggad eftersom jag verkligen hatar franska mer än allt annat på denna jord.. nästan. Aja, nu ska jag sova snart så Natti natt på er! <3



Telefonjackinen - Nejtackinen

Idag va det skola som vanligt dåra, vi gör seriöst ingenting i skolan längre.. känns så meningslöst!
Tråkig dag, ingen sol eller nåt. Ska snart ta en powernap tror jag, är ganska trött liksom..
Har ju ingen träning på torsdagar numera utan på fredagar istället fast jag skulle fan inte banga på att ha träning på torsdagar endå.
Sist men inte minst måste jag säga megastort GRATTIS till Ida som nu är ägare till ett körkort!!

NU: Powernap

Ballerina kladdkaka

ANT dagen idag ju. Först va vi i samlingssalen och lyssnade på en föredetta kriminell. Väldigt intressant och spännande. Sen lunch, sen till klassrummet för lite mer prat. Slutade vid 12. Va förbi hallen nyss med sis och hämtade bodys till hennes småpojkar. Sen förbi ica för jag va bara tvuingen att smaka ballerina kladdkaka. Assså INTE besvikelse :O Om man doppar lite extra länge i mjölken så är det så jävla gott :O Fast gör inte som jag gjorde nyss.. råka hålla i den så länge så den gick av och hela kakan ramla i mjölken (a) Blev lite slabbigt..
Jag som skulle börja va nyttig.. hm det gick ju bra. Men va liksom ba tvungen :p Nu när jag smakat så kan jag börja mitt nya liv ^^
Pussen!

Tizdaggg

Håltimme från halv 10 till halv 2, inte okej. Sen matte där det mest snackades om annat. Sen franska, flipp på Babban så in i helvete mycke. Nu ska jag till K, imorn ere en chill dag i skulan. ANT dagen, woho!
pussen <3

I want you so bad

Skolish idag, kändes som att det va ett tag sen. Kunde åka till skolan utan att frysa med bara skinnjackan (Y) hem blev det lite kallare men inte så farligt endå. Har typ haft en enda sak i mitt huve den här dagen, japp hööh där sa jag bara "A".
Träning snart och min fot är fortfarande inte bra men måste liksom dit och försöka, känns inte som att det kan bli värre och då får jag väl deal with it liksom.
Dagens tanke (förutom en annan sak): sol är något vi borde ha oftare. Sorry för ett flummigt inlägg men jag har inte tvingat er att läsa. HÄRÅÅÅ



Ännu en bild från germänyy! Blandat svenskar och tyskar och en lycklig katt till höger!


Det är rätt bra

Känns verkligen inte som söndag, veckan har gått så jävla fort. Känns som det va igår vi åkte till Tyskland ju!
Men imorn börjar allvaret igen.. blä! Idag har jag bara chillat hemma och sen åkte jag till K, kom hem nyss och sitter och kollar på Wallander, ska snart sova. Livet leker och jag klagar inte, puss!


Om jag kunde, skulle jag glömma

Har just avnjutit en awesome middag med familjen och farmor.
Asså jag är ju lagom dålig, gk stil tävlade ju idag och innan jag åkte till tyskland så tänkte jag att jag skulle gå och kolla för jag ville verkligen det meeeen, självklart så glömmer jag bort det. Men har iaf fått veta att dom tog silver så stort grattis till er :) jag saknar er alla så himla mycke! <3
Asså vill inte va hemma det är fett tråkigt, längtar som faan till rhodos det kommer äga galet!
Nu ska jag kolla film och mysa :)

Germany, Freiburg 2010!

Säger bara kul kul kul! Galet schleten efter en veckas festande och tidiga mornar. Men fyfasiken va vi har haft kul! Verkligen en upplevelse och något som jag aldrig trodde jag skulle våga göra (bo hos en främmande familj). Men tyskarna va skit snälla och såg till att vi hade den bästa tiden. Och det va inte alls så läskigt som jag hade trott. Mamma och pappa är stolta över mej att jag vågade (a) Men verkligen en sjukt lyckad resa med en grym klass:) MIKA, bilder kommer välla fram på fejjan inom en snar framtid!

Relieved

Känner att jag har vart duktig på att uppdatera på sistone! Ingen ironi asså :)
Men blev just såååå jäääävla lättad och glad i min lilla själ att jag bara va tvungen att skriva ner det.

TACK


Fuck you right back

Lovet är slut, fyfan. Men det har varit ett najs lov måste jag säga! Mycke party och en resa till rhodos hann vi ju också med att boka, mycket najs det. Imorgon ska jag inte till skolan, jag ska till Tyskland, men klassen. Kommer bli jävligt intressant, vi får ju bara ha handbagage.. hmm. Har inte ens börjat packa.. Det står att det är typ 0 gradigt - minus 7 grader där nere där vi ska va så blir nog bra med vinterjackan och uggs? Nä fuck dehär asså. Måste packa nu!!

Jag blundade och chansade, spelade och förlorade

Varför gör jag alltid såhär, hur lyckas jag alltid göra fel beslut? Tänker tillbaka på alla beslut jag vart tvungen att göra och jag har verkligen inte gått rätt väg alltid. Det här va inte det jag ville, egentligen. Det är OK men fan.. det kunde vart så jävla mycket bättre, om jag bara varit lite starkare just då. Men det va jag inte, och det va svårt då, det va det, no doubts. Men fan va jag ångrar att jag inte kämpade lite hårdare.


saturday

Igåår drog jag och Bella på party i spånga, det va kul, as sköna människor haha.
Träffade robbelirobban ett litet tag också eftersom han va i närheten.
Hemvägen gick åt helvete, man kan väl typ sammanfatta den såhär: vi gick fram och tillbaka på samma väg jag vet inte hur många gånger men det va liksom en bilväg, genade på någons tomt i typ en halv meters hög snö, åkte ruschkana ner för ett berg, sprang över en äng också med typ en halvmeters hög snö, om inte mer.
Vi skulle ta bussen kvart i 4 om jag minns rätt men så blev det ju inte. In the middle of ingenting irrade vi runt i typ en och en halv timme, sedan blev vi guidade i telefon, och ooooj vad det va svårt att hitta.. INTE. Haha lite kul vare men vi frös ihjäl såklart.

Nu ska jag göra mej iordning och åka och handla med mor och far, måste hitta en present till min tysk.. vad ska man köpa? en dalahäst? eller ett älghuvud kanske? Måste ju va nåt svenskt liksoooooom.

bajbajpäppelpaj <3

Som en god vän till mig sa..

Jag är dålig på vardag och duktig på fest.


Håll käften.

Langade iväg ett mejl till rektor i Tyskland för någon dag sedan och har fått svar, hon verkar va nedrans trevlig iaf! Så det är ju en fördel. Vad händer annars i katjas liv?
Stör mej på pappa, jag orkar inte med hans jävla humör. Ena stunden är han fjantigare än vad jag är och andra så får han raseriutbrott på en sak som jag inte borde skriva här. Jag orkar inte lyssna på det längre helt seriöst. Det handlar inte ens om mej.
Åker till Tyskland på måndag, omfg. 

hejdååååååååååååååååååå /katten


Sliten

Igår va det mysmiddag i stan med mika bella och johanna sedan drog vi vidare på party i karlberg. Var till en början ganska segt men sen blev det rätt kul! Idag fick jag inte sova ut utan blev väckt massa gånger tills jag inte längre kunde somna om. Åkte med pappa och köpte luftslottet som sprängdes och lite annat. Somnade i soffan efter middan och vaknade nu. Så gåre när man inte får sova ut. Gonatt! <3

Igår va det party

Igår va jag hela dan me yass åkte runt i hela sthlm för o fixa hennes tand. Åt på kinamuren ocksåå.
Runt 6 åkte jag till stan igen för o käka middag med mika, bella och johanna, denna gång tacobar höhöö. Borde sluta äta ute, det drar fett me cash jöö. Efter middan drog vi vidare till karlberg på party, ganska segt i början men sen så blev det fan kul. Haha jag blir ju så jävla störd på fyllan så det är inte klokt.
Nu vill jag bara ha cola.

RHODOS!

Rhodos är nu bokat, vi drar den 7 augusti och är borta en vecka! :D ASSÅ det kommer blir makalöst galet!!
Vårat hotell verkar as najs speciellt rummen, vi har en tvårumslägenhet så gott om plats för folk som är sugna på efterfest höhööö x)

Annapolis Inn



RIP Playahead




Saknar PA tiden asså. När man tyckte det var roligt och var inne dagligen. Det va verkligen tider..
Medlem sedan: 2005-11-16


RSS 2.0