Jag vill ha ett jobb!

Just nu hatar jag mitt liv. Typ. Asså är så sjukt taggad på as många saker men har inte kommit igång riktigt känner jag. Jag vill helt sjukt gärna ta körkört, skaffa en billig men endå rätt fin bil, skulle rädda en del av mitt liv. Sen vill jag ha ett jobb som är kul, så jag får pengar så att jag kan leva lite. Göra andra glada, typ mamma och pappa, systern och pojken såklart. Jag älskar att skämma bort folk hihihihii. Sen är jag även sjukt taggad på att resa, jag älskar ju att resa som ni kanske vet. Blir nog svårt till vintern men maybe! Det blir iaf till nästa sommar,  då blir det tredje partyresan i mitt liv! Har redan börjat kolla vart man ska åka... är sugen på aiya napa för att jag aldrig vart där men även magaluf för att det ägde balle när jag va där 2009. Can't wait!!!!!!! hihihhhihiiiiiiiii


hej jag heter katja och har påsar under ögonen


True that

Saying sorry doesn't mean anything, it's how you treat the person after that makes the apology worth it

Jag har en känsla, en dålig typ. Men vet inte om det bara är jag som är lite paranoid eller vafan det är. Hur som helst kommer det visa sig och om det är som min känsla.. it's gonna get ugly.


we won't fade into darkness


Jag är så jävla kär

För att vi förstår varandra på ett sätt som ingen annan kan förstå.
Du är hela min jävla värld, har jag dig har jag allt.


so before you point your finger, be sure your hands are clean

Du förtjänar en äcklig, riktigt ful jävla hora. Så äre ba.

skitkorv

Tjo kossor
Har vart sjuk, venne om jag sagt det men. Pojken smitta mig så vi låg sjuka båda två hemma hos honom en vecka, det gick typ fort som fan. Kom hem i torsdags va med pojken till fredan sen drog han och jag fick äntligen kolla på min älskade oth. Blev förbannad på kvällen. Igår va jag med mika på dagen, vi satt på ängen utanför mig och chilla och pratade om livets stora frågor som hon vackert uttryckte det. Det va mys. Sedannnn gick vi hem till mig och kollade på rhodos filmer HAHAHHAHA dör varje gång. Och för exakt ett år sen idag kom vi hem från rhodos. På kvällen va jag mika och johanna och övriga på pg, sen drog jag och mik till mp också. Där va det typ ganska dött. Sov hos mika också och nu är jag hemma och kollar oth igen. Är förbannad och ledsen och vill slå sönder nåt. Tackåhej



you are kind of awesome <3


what goes around comes back around.

Äckligt, bara så äckligt. Vafan är ditt problem? äckeläckeläckeläckeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

förvirrad

Orkar inte trodde det problemet va över för länge sen men nej ttydligen inte. Lärde du dig inte av misstaget? Är så jävla arg asså. När fan ska du visa att du är att lita på? Vill ha svar men vettefan hur jag ska få dem, dig litar jag inte på så det är ingen idé att fråga ens. Du säger att du sagt sanningen, den har jag hört förut kan jag säga. Du får alla att tro att du är så jävla bra och snäll mot mig och att det bara är jag som beter mig cp. SHIT ASSÅÅÅÅÅ vilken jävla bullshit.


otacksamma jävla fitta

-

invecklatförhållandeshit

Tjollahopp.
Många som är deppiga just nu har man märkt. Hata killar, hata kärlek den borde fan inte existera. Har tänkt så mycke under de senaste dagarna när jag inte varit med dig. Vilket inte har varit så ofta de senaste året typ. Har försökt komma på vafan vi ska göra, och vad det är som får det att brista. En sak är vi överens om iaf, att vi älskar varandra och vill va i varandras liv som vi varit. Vi är också överens om att ingen av oss vill må dåligt, vem fan vill det. Men det gör vi, ibland, typ när vi bråkar vilket är ganska ofta. Har typ kommit fram till att jag inte kan ge honom det han vill ha av mig när han inte ger det jag vill ha av honom. Asså det är invecklat shit som bara jag förstår säkert. Jag vet exakt vad jag gör för fel och det är bara en sak, men det blir till en stor sak för han är trött på det. Men det händer bara när han gör saker som jag inte vill att han gör eller inte gör. Sååååå? Vafan ska jag göra? vet inte vad jag kan göra, har försökt att inte lacka men det är inte så jävla lätt ibland för jag är inte den som håller saker inne, iaf inte för honom. Om du inte vill att jag blir sur, så sluta förfan göra saker som du vet gör mig sur. Har tusen anledningar för att det här förhållandet kommer funka, men också jävligt många för att det inte kommer. Ett förhållande brister på 1 sekund om man inte litar på varandra, och jag litar inte på dig än och det du har bara dig själv att skylla.

RSS 2.0