Baby <3

Imorn, åååh vill bara att den dagen ska va slut. Mina päron har ju dragit och min syrra med, så är helt ensam hemma. Skönt ibland men fan jag klarar inte av det så lång tid. Och på fredag åker du också :(
Men yass kommer vell antagligen och bor här ett tag. Annars flyter lovet på. Längtar liite till kroatien iaf, eget hus, egen tomt, egen strand. Bara koppla av kan nog jag behöva. Men kommer sakna många, dig.
<3

We No Speak Americano

Kuligt att man blev sådär jättesjuk helt plötsligt, fett me feber och grejjer som e borta, nu ere bara halsen som ska bli bra. Har varit död två dagar i rad typ. Serri, har inte kunnat göra nåt annat än att sova. Imorgon är det valborg och jag är sjuk, kul liksom. Varför blir jag alltif sjuk vid fel tillfällen? så jävla typiskt mej. Men o andra sidan så har jag haft min sjukperiod för i sommar då. Slipper den sen på semestern, alltid nåt.
För tillfället är jag fett irriterad, annars har jag vart på ganska bra humör idag.


Can't get out of it



Hejhopppp
Rubriken har inget att göra med bilden, jag röker inte, bara på fest eller om man typ chillar galet, men absolut inte varje dag, usch och fy för varje dag. Blää. Imorn börjar sommarskolan haha jag är så jävla failig när det gäller matte. Men matte A hallå? va bara lat förra året. 9 till halv 12, ganska najs endå. Kunde vart värre liksom. Slutar den 1a, den 14 drar jag till Kroatien, hemma typ slutet av juli. Hemma en vecka typ, drar till Rhodos den 7e och är hemma 14e. Så ser min sommar ut typ. Är alltså inte hemma på min födelsedag den 20e juli.
Vet inte om jag ska pierca tungan före eller efter rhodos.. Vill bara ha det gjort men aa vi får se.
Hare götttt!


It will be alright


I somehow find, you and I collide.


I need you more than air when I'm not with you

Mysigaste dagen igår med dig och sen bio med bellabong och mika :) Helt själva i biosalen, haha!
Idag har jag fixat mej, handlat, och snart ska jag åka iväg mot stan och möta upp två gympamänniskor och sen bär det av till rålis med ännu fler gympamänniskor. Ber till gud att det inte börjar regna, då blir jag lessen.

It's just a game for you


Skolavslutning imorn!

Idag va jag i skolan i onödan typ. Eller lämnade böcker och skit men annars vare onödigt. Sedaaan åkte jag till yasses skula och chilla medan hon blev klar. Sen kom zack, fixade bus åt oss så nu e alla skolavslutningsfiranden räddade. Chilla i jakan en stund och nu sitter jag här och väntar och fixar grymmaste listan på spotify just like katten likes it. PEEEEEEACE MOFOKK

You make my heart beat

I miss you.I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you.I miss you.I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you.I miss you.
I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you.I miss you.I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you.I miss you.I miss you.
I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you.I miss you.I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you.I miss you.I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you.I miss you.I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you. I miss you.I miss you.I miss you. I miss you. I miss you.
I miss you.


Ett ganska normalt inlägg

Igår mådde jag uselt hela dagen, vet inte vad jag drack i torsdags men jävlar va det tog hårt på mej dan efter.
Skulle egentligen gått på jakans utspring med bella och yass men jag orkade inte. Missade flakåkning också, typiskt. På kvällen drog jag yass arses och johnny till erica, va där 40 min sen va vi tvugna och gå, fråga inte varför. Så vi drog hem till johnny istället, hade en ganska rolig och mysig kväll på hans balkong. Sov brevid min yass, vaknade halv 3. Skulle gått på bio med mika och se satc 2 men det blev icke så. Så nu har jag inget att göra så jag tänkte kolla på gamla avsnitt av paradise hotel, bara för att jag har tråkigt.


dumma sol


Nu kommer jag med en sån här text igen och så kommer det se ut i mina inlägg ett bra tag, läs inte min blogg för den kommer vara väldigt ointressant.

I can fix all those lies
Oh baby, baby I run, but I'm running to you
You won't see me cry, I'm hiding inside
My heart is in pain but I'm smiling for you
Oh baby I'll try to make the things right
I need you more than air when I'm not with you
Please don't ask me why, just kiss me this time
My only dream is about you and I


Distance must come between us

Idag är jag
sur
ledsen
yr
förbannad
förvirrad
irriterad
tjock
blek
varm
300 kr på kicks rikare

tack för mej.

SÅ JÄVLA ÖVER.

Jävla fittluder. Man ska inte gråta för killar, gör aldrig det hörrni. Bli aldrig kära i idioter. Det är så fucking jävla över nu. Tack nu fick jag svar på det jag gått och tänkt på i månader. Va det så svårt? Tydligen..
FEGA JÄVLA FITTLUDER, SKFFA DIG ETT FUCKING LIV OCH NÅN ÄCKLIG SLAMPA OCH SÄTTA PÅ, DET ÄR VAD DU ÄR VÄRD, EN JÄVLA ÄCKLIG SLAMPA. DRA ÅT FUCKING HOR HELVETE JÄVLA SVIIIIIIIIIIIIIIN


OUFFFF

Fyfaaan va skönt att den här veckan e slut, jag döör av lycka :) typ. Va i skolan halv nio fick göra provet 9, va hemma vid 10 typ. Soft. Sen drog jag och sis in till staden och shoppade. Fick tusen spänn av mammsen (inte mitt studiebidrag) så jag va ju rätt nöjd. Äntligen hittat ett par brillor, ser typ ut som dom jag glömde i magaluf. Nu ska jag duscha sen fixa mej sen äta sen dra över till yass och chillerilla med belle också.
VA GLADA, tack o hej.


Förlåt.

Jag är trött på förlåt. Jag vill inte höra mer förlåt från dig. Det kommer komma fler förlåt. Jag vet det. Jag borde släppa dig, jag borde verkligen det. Jag vet ju hur det här kommer sluta. And it's not gonna be fun.

6 månader senare

you know you're in love when you can't fall asleep cause reality was finally better than your dreams


fuck off

Historiaprovet gick fan rätt bra endå.. Imorn har jag samhällsprov om EU och det här känns värre än historian om jag ska va helt ärlig. Sååå sjukt tråkigt och ingenting fastnar i min lilla hjärna. Känns som att jag kommer faila på det här provet och då blire inte kul. Aja vad ska man göra.. då får jag göra om det nästa termin. Efter provet imorn kan jag äntligen få andas ut lite. Men sen i helgen blir det geografiplugg och prov på tisdag. Sen efter det kan jag VERKLIGEN få andas ut. Jävlig vecka man har..

på dåligt humör

Fan vad jag hatar allt det här jävla plugget. Historiaprovet kan ta sig så fucking jävla hårt, jag pallar inte mer asså det räckkkkeeeer. Har suttit och skrivit typ sammanfattning på alla jävla grejer vi har vilket är sjukt många grejer, typ osmanska riket, kina, eurasien, sovjetunionen blablablaaaa säkert glömt nåt. Hur fan ska man hålla isär allt? Jävla pundarskola kunde dom inte spritt ut det lite så man har en chans att få G på provet????????

RSS 2.0