don't come around and say you need me after you're done punishing me

Det har alltid varit du som styrt. Varje gång du sårat mig, varje gång jag varit så arg på dig att jag vill slänga ut dig har jag bett dig vara kvar. Varje gång du sårat mig har jag kommit tillbaka på en gång, du har aldrig fått några konsekvenser av nåt av det du gjort, aldrig. Nu ångrar jag att jag aldrig gett dig några konsekvenser, för det har snarare varit tvärt om. Varför? - jo, för att jag är så jävla beroende. Hur blir man av med det? det är det enda jag vill.

Fuck mitt liv

hej alla.
allt är så jävla åt helvete. hatar mig själv så jag mår illa. vill inget hellre än att flytta bort härifrån, aldrig mer komma tillbaka. bara börja om från böjran, helt. vill ha förändring när det gäller allt. orkar inte... fyfan.

You can hate but never brake me

Jahapp så vare ett tag sen man skrev igen då. Finnelands update då, vad hände där? Inte mycke, dagarna bestod av att sova, äta, spela kubb, basta, spela vänd tia och sova och äta lite till. Va fett chill. Fyllde ju år på onsdan så då fick jag tårta :) Fick en parfym av pälsko och hans mamma och compani. Sen jag kom hem har jag bara vart med kim, dom håller ju på och bugger pool, kommer bli fett najs asså. Och igår va jag på sommar med mika och två från hennes klass, det va trevlans, blev ganska väldigt full och tog mig hem själv, skämde ut mig fett mycke säkert. Gick med en jävla påse med tre cheeseburgare i. Herregud asså. Just nu är jag ganska sne på en viss person, kommer typ bara va hemma ikväll för mig själv. Blir chips och dipp i min ensamhet, yeah.


Home sweet fucking home!

Nu är jag äntligeeeeeeeeeeeen hemma! Eller kom hem i onsdags men har inte brytt mig om datan nåt sen dess :P mötte upp min fina älskade pojkvän så fort jag kom hem.. sista jävla gången jag är borta från han så länge. ALDRIG MER! Har inte vart hemma så mycke, igår va vi i stan hela dan, shoppa massa och sen kolla vi på HP, sjukt bra :D:D:D Idag ska jag och några bruds ut, blir nog pg-mp, standard liksom. För jag åker ju igen på söndag, med min pälsko den här gången så det blir bra. Hoppas det blir lite party på båten iaf :P pensionärskryssning likosm menmennnnn. Nu ska jag gå o handa tror jaaaaa pusshejjj =)

Spanien

Har varit med min älskling hela veckan. Tills idag, och jag åker imorgon. Vi va och åt på kinarestaurangen i jakan idag eftersom jag åker imorgon. Vi kommer va borta typ 12 dagar från varandra, och det är mycke för o va oss så det va lite jobbigt men det kommer gå bra och jag ser fram emot semestern i spanien :) stranden är tydligen jättteeee fin och den ligger precis utanför huset vi bor i, hur najs? Ska packa det sista nu och kolla oth hehe :) Ses när jag kommer hem! Puss <3

RSS 2.0