Valborg 2011

Hej alla
Igår va jag ju i stan med älskling igen. Han köpte ett par solisar (sjukt snygg han va i dom) och jag köpte en magtröja som han velat att jag ska köpa jättelänge. Pälsko hittade även annat som va as snyggt, typ en skinnjacka, OMG asså jag smälte när han hade den på sig. Men den kosta 2000 spänn. Han övervägde att köpa den men det blev inte av. Sen åt vi i kungshallen, tackbar <3 för min del :p Sen chillade vi och väntade på att bion skulle börja. Vi såg Thor i 3d, fett grym :D
Idag ere ju valborg, jag och kim ska inte supa. Skulle först äta hos hans grannar med massa folk men vågade inte haha, fett pinsamt ju. Men drar nog dit och chillar lite sen efter jag ätit hemma, kan va kul och va med familjen lite också eftersom jag aldrig är här typ. Sen kanske vi drar till nån majbrasa med isak och tindra, får se, men det blir iaf en ganska lugn kväll för oss detta år! :) Ha så kul ikväll ni andra och ta det lugnt ;)

fina

Hej bloggen
Har inte uppdaterat sen i onsdags när jag va hos tandis. Efter det åkte jag ju och mötte pälsk, han bjöd mig på pizza hut i stan och sen mötte vi upp hans mamma och så kolla vi på massa kläder till honom. Det blev finfina grejer :) Igår va jag i skolan, trodde min projektgrupp skulle vara där eftersom vi verkligen behöver jobba med det men nej. Åkte hem och sen åkte jag till älskling, vi gick och käka på emils och sen drog vi till cntrum för han ville kolla p nåt armband som inte fanns :P Men jag (han) hittade en jeansväst som va jättefin och har alltid tänkt köpa en sån. Provade den och den va jättefin på :D Men eftersom jag va pank så kunde jag inte köpa den, tänkte göra det idg när vi får studiebidrag men snäll och underbar pojkvän som man har så köpte han den åt mig :) Han han ville det. Nu ska vi snart dra till stan igen och mysa typ :) Pusssss!

Fy på mig

Heeeejsveej
Kom nyss hem från tandläkaren, har aldrig haft hål eller problem med mina tänder och idag fick jag det bekräftat, något som jag oroat mig över så länge. Jag har fått mitt första hål i tanden. Är så jävla besviken på mig själv :( Haha.
Ska ta nåt litet att äta sen bege mig mot jakan och möta älskling och sen mot stan. Tjohej!

Gonatt!

Gokväll
Har förberett för religionsredovisningen imorgon. Ångest. Pälsk är på skiva och jag är som vanligt lika nojjig..
Ska försöka sova nu iaf, fick ju inte så mycke sömn last night. Imorn ska jag till stan och kolla kläder med älskling och hans mamma. Han fyller år snart så ska kika lite på vad jag kan hitta på till honom. Jag älskar honom så mycket så det är stört.
Nej nu ska jag sova, nattinatt! <3

You

At this moment, there's 6 billion 502 million 867 thousand 120 people in the world, give or take a few. And sometimes all you need is one, for better or for worse.

Brutalt

Tjohej
Gårkvällen va fan as kul! as skönt folk verkligen. Haha men idag är man ju inte så pigg. Innan jag gick hemifrån igår drack jag upp mitt vin, drygt ett glas (stort), sen på metro köpte jag öl och seeeeeen blev det tequila. Tror jag drack 3 shots och skulle beställa en fjärde men bartendern sa "jag tror du ska ha vatten", försökte övertala henne om att jag inte alls va så full men det måste sätt ganska roligt ut eftersom jag va jävligt full just då. Drog när det stängde och gick med massa folk vidare till donken, cheseburgare in my <3. Inväntade första tåget hem. Kom hem kavrt i 6 imorse, gick upp 9, va i skolan 11. Jag är helt brutalt trött.

Vad finns i lådan?

hej bloggeen
har vart hos pojken tills idag så har inte bloggat nåt. Vi har hållt på massa på tomten, typ klippt häcken, dom fixade även deras gamla moppe eller vad det nu kallas för, typ kärringmoppe. Fick testa och köra också :)..... jag ramla hehehehehe. Fast det va typ i slowmotion så det gick bra haha :p Sen har vi bara suttit och chillat och solat ute, druckit öl. Har faktiskt blivit brun på armarna och bröstet! :D pälsk blev neger på några minuter... kul för honom. Idag ere sista dan på underbara lovet :( och jag slutar det hela med att parta! Mikas skiva jihoooo:)
Temat är: "vad finns i lådan?", mitt svar är: en katja. Så fantasifull va jag!
KUL att jag glömt allt mitt smink hos pälsk också, fuck life.


Jag och mika @ Rhodos i sommras! :)


Glad påsk!

Halojj mina vänner och ovänner
I torsdags var jag ju och grilla i kallhällsbadet med fina vänner, det va mysigt och roligt. Sen skulle vi dra till anna pott på typ chill/party men jag drog hem till pojken istället. Igår var jag med pojken hela dagen, vi va typ ute och vandra hela dagen, :p först från honom till mig sen gick vi till ica viksjö och handlade sen gick vi hem till honom igen, asså vi GICK. Lämnade grejjerna, sen gick vi till jakan centrum och hyrde film. Så vi fick en jävla massa motion! Tummen upp på det. När vi kom hem va vi trötta så vi satte oss ute på tomten i solen och njöt av några öl, fan va najs det va! Köpte sen pizza och myste hela kvällen. Och idag har han klippt massa grenar ute på tomten och jag har bara suttit och kollat på hihi. Sen grilla vi korv också, det va mys.
Ska göra mig i ordning snart och sen vid halv 5 ska vi till mina kusiner på släktpåsk middag :) sen lär jag träffa pälsko men han ska ju på släktmiddag långt åt helvete så det blir senare :p Ha en bra kväll och glad påsk på er! :)


complicated shit

Tjo
Har tänkt på en sak. Eller har tänkt på det förut men igår börja jag tänka på det mer, när jag och min pojke skulle sova och innan. Vi bråkar helt sjukt mycket, tror inte jag bråkar/har bråkat så mycket med nån annan människa i mitt liv. Och det är oftast skit grejer som blir stora för vi kontrar varandra med fel som den andra gjort hela tiden, vilket tar upp det förflutna, vilket inte är bra, vilket vi försöker glömma. Det han inte förstår är att för mig är en del saker inte förflutet, inte än. Jag säger inte att jag är perfekt för det är jag inte, långt ifrån. Jag lackar ganska lätt och blir jävligt svartsjuk för minsta lilla. Jag kan va jävligt elak även fast jag egentligen inte är det. Men det är typ en försvarsmekanism. Det jobbiga i det här är att jag måste ändra på mig om vi ska funka, för ingen utav oss mår bra av att bråka som vi gör. Jag har sagt tusen gången att jag ska bättra mig, men det har inte riktigt gått vägen om man säger så. Jag tar absolut inte på mig skulden för att vi bråkar, det skulle jag aldrig göra för det är inte så. Men jag vet att mitt humör är ett stort problem, och det tar jag på mig, jag vill inte att du river upp gamla sår fast jag gör det själv, så stopp med det. Svartsjukan är för att jag inte litar på dig, och det är inte heller mitt fel.
men jag älskar dig.. <3

 Och om folk läser det här och på något sätt inte fattar att vi är tillsammans fortfarande så tänk om! Vissa människor har ju lite svårt att förstå vad som är okej och inte okej. Rör du igen dör du.

Shopping

Har vart och handlat hela dagen med pappsen, jag kirra hem en sån där mysig len hårig matta som finns på ikea, har redan en sån i äkta päls men ville ha en till fast det blev en i fake päls så nu har jag två i mitt rum :) sen ett rosa överkast till sängen så den alltid matchar resten av mitt rum :) Ja mitt rum är helt rosa och lila och vitt. Sen va vi på lite andra ställen fick lite gott från systemet också, man får ju passa på. Ska nog ta en cider nu och chilla lite innan jag drar till min älsklings pälsk. Ha en awesome kväll gott folk!

Onsdag

Halåååja
Kom precis hem från pälsko typ, han drog vid halv 7 typ men jag fick sova vidare lite för resten av familljen va hemma idag. Så det va sköönt :) Ska snart börja fixa mig och åka med pappa och göra lite grejjor. Har fortfarande nackspärr :( Fat det e lite bättre nu. Ikväll ska jag väl mysa med kimpish. Imorn ska jag till kista och shoppa med yass, det behövs! Pusshejjjj :)

I have all the reasons to hate you

Sicken solig dag! Vaknade hos pälsk med världens jävla nackspärr (fast längre ner) gjorde as ont, kunde knappt resa mig ur sängen :( åkte hem för han skulle jobba. Somnade, gick upp, städade (trots nackspärren) för min pappa är en bajskorv. Men det gick bra :D
Och vi ska grilla ikväll :D värsta sommarfeelings! Sen ska jag börja röra mej mot pälsko.
Tog en bild med solen i fejjan, fett coolt. Fast nä.. men lite :) visst e jag lite söt endå?


Haha, du tror så mycket du lilla gumman :)


I'm like.. FUCK YOU

hahahahhahahaha shiiiiiiiiiiiit vad jag det kommer smälla!!





                                          Jag älskar oss! Vill tillbaka till skåne med er <3

GULD helg!

Halååååja
Så va man hemma från skåneland. Ångrar inte en sekund att jag åkte, har haft det jättekul med världens bästa tjejer! Guldet, ja det tog vi hem också. Vann alla grenar, tumbling, trampett och fristående. Det va lag som kom fram till oss och berömde oss för hur fint och stilrent vi körde, och att vi glänste på golvet! Det kändes som att vi visade riktig gymnastik om man jämför med dom andra lagen. Det är sånna här helgen man verkligen inser hur jävla mycket man brinner för sporten och fan va jag tycker om er brudar!

                                                                     Ni är bäst! <3

Ängelholm here we come!

Tjooooo bloggen
Idag mår jag fortfarande inte helt hundra men är på bra humör :) Har vart i skoloan och sen åkte jag jenny ellan och tilda och intevjuade mormonerna hehe, dom va roliga :p från usa va dom och pratade med skitmycke amerikansk brytning, inte konstigt kanske. Dom va 20 bast så det va rätt kul :) Sedan gick jag in i centrum en snabbis och köpte en ny mascara, sen ica och köpte lite skitsaker. Har börjat packa lite iaf :p Har väskan jag brukar packa i när jag är borta en vecka eller mer.. jag ska va borta 3 dagar ;) Hehehhehheee. Kommer sakna pälsko :( ska ha med hans tröja så jag kan gosa i den istället <3 Emmelie kommer och hämtar mig 20 över 7 så har ganska mycket tid på mig :) är fettttt taggad :D nu jävlar kör vi skiten ur dom andra lagen och tar hem guldet den här gången med! Nää nu måste jag fan ta tag i packningen. Hörs på söndag tyyp :) SEEYaaaah suckers :D


Järfällagymnasterna

Hej bloggen :)
Kom precis hem från träningen, gick faktiskt bra, trodde det skulle gå bajs eftersom jag inte mådde nå vidare men men :) Imorn draaar viii :D blev fett taggad idag på träningen! ska bli så himla kul med bästa gympabrudsen <3 
Känns så sjukt att jag vart medlem i järfällagymnasterna sen jag va 3 jävla år. En gång gymnast, alltid gymnast eller? Tror fan aldrig jag kommer kunna släppa gymnastiken helt. Fan va jag älskar det.

Imorn har jag en lektion sen en intervju med mormoner.. hmm. Sen hem och packa eftersom jag inte börjat än! Som vanligt i sista minut haha :p PUUSSSSS!


Järfällagymnasterna

Hej bloggen :)
Kom precis hem från träningen, gick faktiskt bra, trodde det skulle gå bajs eftersom jag inte mådde nå vidare men men :) Imorn draaar viii :D blev fett taggad idag på träningen! ska bli så himla kul med bästa gympabrudsen <3 
Känns så sjukt att jag vart medlem i järfällagymnasterna sen jag va 3 jävla år. En gång gymnast, alltid gymnast eller? Tror fan aldrig jag kommer kunna släppa gymnastiken helt. Fan va jag älskar det.

Imorn har jag en lektion sen en intervju med mormoner.. hmm. Sen hem och packa eftersom jag inte börjat än! Som vanligt i sista minut haha :p PUUSSSSS!


gymnastics

Nu beger jag och mitt snor till pälsko ett tag innan träningen. Han är inte hemma än men.. får väl kolla tv eller nåt tills han kommer. Sen träna halv 8 till 10, taggad fast mår inte helt bra. Hörsss!

Svenska nationella

Idag började jag halv 9 med svenska nationella som håller på i 5 timmar men man får gå när man är klar, thank god för det. Det gick iaf bra, tycker inte sånna prov är svåra ens, får alltid direkt en idé om vad jag ska skriva. Skrev om facebook bland annat, och om hur det tar över på jobb/skolan och lite annat. Satt en timme och 20 min typ. Sen åkte jag hem, snorig as hell :( Kul.. så ska man iväg och tävla hela helgen. Bajs. Och det är sista träningen idag också. Kommer typ inte få träna :( fuck life.

payback's a bitch

Heeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
är hos pälsk, han ligger  soffan och jag sitter vid datan, jihoo. Nä men ska snart krypa ner brevid honom. Assåååååå gör nån mig lack så får fan personen skylla sig själv och ta konsekvenserna. Ska fan gå rakt på sak. Bruden min kille senast va otrogen mot mig med har skrivit sjuka saker i sin blogg som jag stör mig fett mycket på. Asså efter att dom träffats en gång börja hon kalla honom för "min gosebjörn" och skrev typ "inte för att skryta" men han är sjukt stark osv. Asså vem fan skriver så efter EN gång? Hur desperat är man inte då? Gumman han är knappast din efter en gång, bara tänk på det till nästa gång du tattar nåns kille. Också kul att hon myttar en jävla massa, bra chey! NOT Jävligt bra också när hon själv sagt att hon inte vill ha tjaffs. Vad tror hon att hon kommer få om hon håller på så liksom...... ba undrar. - nej men ville ba få ur mig det :)

Till er andra som tror jag är en jävla bitch nu så kan jag säga att det är jag inte, jag tål bara inte sånt beteende.

hahahahah på tv'n nyss: två stycken ligger och har en intim stund, killen säger: "Jag avger min sädesvätska inuti dig, NU"

Suuuuuug

Godmorgon bloggfan
Tror jag börjar bli sjuk :( vilket inte alls är bra eftersom jag ska tävla i helgen!!!! OCH sen är det lov....varför blir jag alltid sjuk till loven? asså ALLTID? Har precis duschat och har pressat apelsinjuice i våran älskade juicepress <3 ska ta alvedon också och hoppas på att det hjälper lite. Har två lektioner idag så det är chill. Sen ska jag hem ett tag och sen till min fina. Och det är väl som vanligt höjdpunkten denna dag. puss!


L.o.v.e

Jag är så larvig ibland. Prata nyss med min fina, dom vann matchen, duktig pälsk. Imorgon ska vi mysa för jag åker ju iväg på fredag och har träning imorn så... Vi ska laga middag tillsammans, kim och katten style <3 En helg är inte lång tid, men för mig är det lång tid att vara ifrån dig och jag är ju överkänslig så kalla mig gärna patetisk, det är lugnt.


Don't just love me, show me

Shulululu kollade nyss på Dear John -.- varför katja, varfööööör? visste att jag skulle börja böla, visste att jag skulle bli ännu deppigare än vad jag va från början. A men bra jobbat kissen! Jävla kukballesnopp. Nu ska jag äta jordgubbar så kanske jag blir lite glaáre. Pussss



Kommer inte på nåt att fylla i i detta fucking fält

OMG. Är så jävla irriterad och jag fan va jag inte vill vara en sån här person som hatar folk man inte ens känner. Men GOOOOD, jag vill göra dig till fucking köttfärs seriöst. Asså ni vet känlsan man får när man ser nån man verkligen inte tycker om? Asså det typ börja koka i en och ens puls går upp i 200 och man vill så gärna gå fram och langa en bitch clap, men sen så är man ju inte den som gör sånt. Fast pga "det här" så är jag fan inte säker på om jag skulle bangat, jag tror fan inte det.

Över till nåt helt annat, jag visste att jag skulle ångra att jag sa ja till att va med och tävla. Kommer panika för att jag inte vet vad som händer här hemma.

Och en sak till, jag hatar tjejer.

pussokram


Hej tredje inlägget idag

Asså vädret!! :D fett med härligt! Får värsta sommarkänslorna och värsta längtan! Studenten och grejer! Lilla katten blir stor chey :) Det här är typ 3e inlägget idag.. men jag har tråkigt (a) Har städat rummet precis, fattar inte hur det lyckas bli så jävla stökigt fast jag inte är hemma ofta alls? Men när jag väl är hemma så är det för att fixa mig för att dra nånstans iof, så då river jag ut allt i garderoben typ.. Så inte så konstigt kanske.
Just nu har jag fett tråkigt faktiskt, sitter och lyssnar på musik och prata nyss med pälsk. Kul att han inte prioriterar mig före träningen när han vet att jag ska åka iväg i helgen? Hej bitch katten. Skoja nej men vafan, bra att han tränar, drar dit lite senare baa. Kan ta en promme då i det fina vädret ^^ Såå så äre mina vänner. Neeeeee men nu skiter jag i det här jävla inlägget. Bajsprutthej



Katten talar ut

Asså hej, mitt hår är typ grönt. Eller det skiftar i grönt. Den mörka färgen håller typ att gå ut tror jag, den vara ju länge.. not.
Fan va jag stör mig på folk som klagar på att dom får elaka kommentarer i sina bloggar. Asså får dom fler än EN "dum" kommentar så betyder det väl endå att denna människa som bloggar antagligen har gjort flera människor sura, eller?  Och då har dom här människorna som kommenterar en anledning. Skyll er själva då förfan och sluta va så slyniga eller vafan det nu är som är problemet. Fan va jag svamlar.

och så var det måndag igen

Inte vart hemma på hela helgen, som vanligt. Så kul varje gång man kommer hem, man får en bamsekram och fårgan "hur länge stannar du den här gången då?" hehe.. förlåt mamma och pappa. I fredags fira vi ju bella, först middag och förning i nån lokal i söderhöjden, najs grejer. Sen drog många till gaudi men eftersom jag baldn annat är fattig så följde jag inte med ut. Sov med pälsko som, vi vakna halv 4 på lördan (y) bra skit. Fan va ångest jag fick då :p men hade redan vaknat typ vid 11 och han vägrar vakna då så jag lyckas alltid somna om, tyvärr lite för länge denna gång. Men vi hade iaf mys/chilldag eftersom båda va ganska bakis. Vi lyckades hyra två bra filmer. Annars brukar vi bara ha tur med ena. Sen körde vi traditionen till middag och massa onyttigt efter det. Höhö. Men nu blire att svälta i en vecka, ska ju tävla nästa hela helg i Ängenholm och vill ju liksom inte ha värsta magen i dräkten precis. Men den brukar va plattis om jag inte äter så mycke skit (och på morgonen) då kan man faktiskt skymta mina magrutor (som en gång i tiden fanns). Nej men, det ser najs ut på morgonen.
Påsklov nästa vecka :D whooopiiii! <3

jag älskar dig.

Jag säger inte att jag inte vill ha dig, det vill jag, jag kan inte utan dig. Men jag är endå arg på mig själv för att jag har låtit det gå så långt, att du fått såra mig så många gånger. Att jag förlåtit dig, för saker ingen jag vet skulle förlåta någon för. Ibland känns allt fel, och att du inte är värd mig. Men sen vet jag hur jävligt det är att inte få vara din. Och det är värre. Så jag blundar och hoppas, verkligen hoppas, att jag nån dag kommer att kunna lita på dig. Ja, över 15 månader tillammans och jag gör inte det.

pain.

Fyfan va ont i magen/ryggen jag hade imorse (typ vid 5 och framåt), kunde fan inte ligga still. Va hos pälsk och skulle egentligen åka till skolan därifrån men hade så jävla ont så jag åkte hem, hade inte sovit spec mycket heller så va ganska väldigt trött. Det är bättre nu när jag knarkat ipren så det är bra! Ska snart på träning typ bara tre träningar kvar innan tävling i Ängelholm, fett kul med favorit gympabrudarna! Imorn blir det skola först, slutar halv 4 så skynda direkt till träningen typ sen ska bella firas! Hinner inte va med på middan tyvärr eftersom träningen imorn är viktig. P.s. Fan va vindstilla det är idag.. hehehehe


Hey bitch


jag vill slå dig.


TPL, FML osv.

Asså fan va jag hatar skolan. Imorn och på fredag ska vi ha fucking FN rollspel, och då kommer alla 2or (SYND att det inte var ettor hehehehehhehhe) från samgymnasiet i jakan och ska också vara med. Så sitter man ju blandade folk i olika utskott så ska man hålla tal. KUL? nej för i helvete heller. Hatar det här och är så jävla stressad. Lid med mig eller dö.

Genom eld

Vakna vid typ halv 5 av en puss och ett hejdå från pälsko. Blev väckt igen 10 över 6 av pälsk som ringde (hade beställt väckning eftersom min mobil inte har några batterier och jag har glömt min laddare hos en kompis). Japp, bra start på dan, åkte hem, duschade, ligger en halvtimme före mitt "morgonschema" hehe. Frukost idag: 3 apelsiner, som blev juice.
Har sminkat mig, ska fixa håret snart men har fett med tid så chillar liksom. Idag blire skola till cirkus halv 3, sedan hem och kanske hjälpa carro att fixa henne till hennes skiva sen Emils och föra och sen MP! heheh lilll lördag it is! Ha det gött fölk :)

mums

Sitter och kollar på när pälsko tränar och lyfter tunga tyngder. Underhållande. Mums <3

You're mine and you'll always be

Asså kul....... ska på skiva imorn på självaste och käraste MP höhöhö meeen det suger lite balle att jag har FN rollspel i skolan som börjar halv 9 på torsdan. Kommer ju va lagom pigg, kanske fortfarande full tillomed. Jävla skit asså. Menmen, det löser sig. Igår sov jag ensam för första gången på typ en månad. För pälsk skulle upp bajstidigt och åka till sin praktik. Men! det gick faktiskt bra, trodde jag inte, det brukar inte gå bra, så det är bra att det gick bra.. höhö. Nu sitter jag och lyssnar på oskar linnros <3 och väntar på middag, har inte ätit ett skit idag så e liksom rätt hungrig nu.
Har ingen laddare för jag glömde den hos ida i lördags så alla som förösker nå mig kan ju lägga ner med det för det går inte, om ni inte har mitt hemnumer, men det har ju typ bara vip människor. Hehehheheheee pussa puss!

soool!

Godmorgon bajskorvar som läser
Jag gick upp för en halvtimme sen, har duschat och nu sitter jag och dricker fullkornsvälling, fett gott ska ni veta. Ska börja bli duktig och inte äta skit och äta regelbundet också. Ikväll ska jag vara med pälsko och det är väl typ höjdpunkten på dagen. pusshäääääj <3


everyday im shuffelin

Dags att börja ta tag i livet känner jag. Det blir sakta men säkert bättre och bättre, vilket skrämmer mig, för det brukar inte få vara bra så länge. Nej fan, måste sluta tänka så. Idag har jag iaf sökt sommarjobb på lite olika ställen, så nu ere bara o hoppas! Det är bara en period av sommaren men iaf en början, sen får man ju söka vidare, skramla ihop pengar och seeeeeeen, blir det att resa! Eller skulle va kul iaf, men det får man ju se, vill ju inte lämna min pälsk.

Nu ska jag sova och det här ska börja bli en normal blogg igen!

Miracles do happen.

Alla gånger jag varit helt säker på att det varit slut är för många att räkna. Alla gånger jag tappat hoppet om att det någonsin skulle bli vi två, på riktigt är också för många att räkna. Men nu är vi där, du och jag på riktigt. Och jag har lärt mig; sluta fan aldrig kämpa för nåt du vill ha. Det har gjort sjukt ont flera gånger under tiden, kanske aldrig någonsin att nåt har gjort så ont. Men det va fan värt smärtan.
jag älskar dig pälsko <3

RSS 2.0