Såhär ligger det till

Till dig, som jag älskar verkligen helt sinnesjukt mycket: Du säger att du inte vill ha någon annan än mig och att du älskar mig och att jag inte ska vara orolig, du kommer inte lämna mig. Trots det kan du inte kalla mig din flickvän och ha ett officiellt förhållande med mig, flickan som du påstår älska. Jag frågar dig vad du skulle göra om jag frågade dig "bli tillsammans med mig eller jag lämnar dig föralltid", - du svarar "jag vet inte".

Jag: jag erkänner att jag är sur ofta och att det har gått lite över styr. Du anar inte hur sjukt det känns när du svarar "jag vet inte" på en sån fråga. Och du försstår inte varför jag är så sur som jag är? Eller jag vet inte om jag kan kalla det sur, mer sjukt sårad, djupt sårad. Varför fortsätter jag då träffa någon som påstår älska mig men som tvekar när jag ger honom ett dilemma som jag tog upp innan. Att gå runt med det gör en sinnesjuk. Jag har blivit en annan person på senaste tiden, jag är inte mig själv. And i have you to balme for that.
Ibalnd blir jag så övertygad att det bästa är att lämna dig, för gott. Men jag är för svag, du gör mig så jävla svag. Och det värsta är att jag tror inte det kommer ändras, jag kommer vara kvar i skiten tills det är du som sviker mig och lämnar mig.

en onsdag

Från och med nu ska jag hålla käften och låta dig sköta resten. Tänker itne säga vad jag tycker eller tänker mer. Jag har sagt mitt. Du vet vart du har mig, take it or leave it.


For our love

Jag vet att du hatar att läsa långa texter men jag måste få ur mig det här och det gör jag bäst såhär. Jag vet att jag va en jävla idiot igår och jag ångrar det och jag menade inte ett ord av det jag sa. Ta inte det här på fel sätt nu men nånstans kanske det va bra att det hände. Eller asså inte bra men, jag lärde mig verkligen av det misstaget, tro mig. Det är inte okej det jag gjorde men tror det hjälpte mig lite att inse att jag måste verkligen jobba med mig själv för att få det bättre. Svartsjukan alltså. För det va den som tog över igår. Kände mig typ avvisad när du valde att vara med dina vänner för en gångs skull, och sen när du stängde av mobilen. Men det va inte fel av dig. Det är bara jag som överreagerar av minsta lilla. Förlåt för det. Om du älskar mig så hjälp mig, jag ber dig verkligen.
För jag vill att det ska vara bra, jag vill må bra med dig och jag vill inte känna den där svartsjuks känslan mer. Inte för att det är någon ursäkt men mamma sa att pappa va likadan när han va ung. Men han kom ur det när han träffade min mamma, så jag vet att det går. Jag vill ha hela dig, varje dag utan att vara rädd, för det förstör mig och oss och jag vill ha oss. Mer än något annat. Vet inte vad jag skulle göra utan dig, seriöst. 

Den som vill dig något, Kommer till dig.
Den som bryr sig om dig, Hör av sig till dig.
Den som saknar dig, Tänker på dig.
Den som vill ditt bästa, Rådgiver dig.
Den som brinner för dig, Finns alltid där för dig.
Den som älskar dig, Lämnar dig aldrig...

Och jag älskar dig, Mitt hjärta.


Addicted

Asså jag har nåt problem och det är fan inte humörsvängningar. Det är nåt värre än så. Men det är typ som humörsvängningar, men bara typ. Ska tävla på lördag... btw asså. Inte så taggad men det blir nog kul, kul folk iaf. Vet varför jag slutade gå på träningarna. Och jag vet varför jag aldrig kom dit igen. För att jag är lat och vill inte göra som andra vill att jag ska göra, jag vill göra vad jag vill och ha alla dagar fria. Som nu, har typ panik och är skit deppig för att hela min lördag går åt en tävling. Vet ju att det kommer bli kul men, aa svårt o förklara liksom. Men det är skönt och träna ibland och jag älskar folket.
Asså så sjukt roligt egentligen, jag brukade va den som bröt ihop så fort jag missade en träning haha. Jaja, man ändras väl med tiden i guess. Och sen du kom, har jag ändrats. Elle ändrats kanske är fel ord, lite har jag ändrats men är väl mest kär och det blir man ju lite knäpp av. :) 

ungdoms-sm 2007



just for you

I’d catch a grenade for ya
Throw my hand on a blade for ya
I’d jump in front of a train for ya
You know I'd do anything for ya
I would go through all this pain,
Take a bullet straight through my brain,
Yes, I would die for ya baby


När svartsjukan tar över

jag mår inte bra.


Alla hjärtans dag.

För exekt ett år sen löd min rubrik "alla hjärtans dag, släng dig i väggen" just denna dag. Idag tycker jag inte den ska slänga sig i väggen. Kan vara för att idag har jag för första gången i mitt liv nån att dela den med. Inte för att låta klyschig eller nåt men.. du är bäst, och jag älskar dig helt obeskrivligt mycket <3 


amor vincit omnia

I'd cross the desert to be where you are
All the things I'd do to be close to you
A million miles wouldn't seem that far
I'd go anywhere just to win your heart.


I love you.

Kommer ihåg förut när allt jag ville va att du skulle säga att du älskade mig. Fan vad jag ville höra det.
Nu kan du kan säga att du älskar mig, att jag är vacker, att jag är allt för dig och att du gör allt för mig, att du aldrig kommer lämna mig, du kan säga det varje dag, miljoner gånger.
Jag kan inte ta åt mig eller tro det.

ingenjävlarubrik

Jag kan inte släppa det. Och det är inte rätt för dig att jag är såhär mot dig, det är jag som har problem. Jag kan inte släppa det och det är förjävla synd. För då funkar inte vi två..
Så länge du inte gör det som kommer bevisa för mig helt, att du älskar mig så kommer det vara såhär. Önskar att du verkligen fattade det nångång. Att slå och skrika på dig trodde jag hjälpte, det såg så ut.. ett tag. Men nu vettefan. Och jag orkar inte mer.

Det är nåt fel på mig.

Jag vet att jag är sur, ofta, väldigt ofta. Men egentligen är jag mer ledsen än vad jag är sur, det bara kommer ut i surhet typ. Du borde fatta varför. Men du gör inte det..


..

Jo men det är as normalt att lämna jackan och väskan i garderoben på mp och gå i linne till västra jakan bara för att slå och skrika på dig.

RSS 2.0